2013-04-19 ساعت 11:22
(2013-04-19 ساعت 05:45)ttadai نوشته: سلام من هنوز جواب سوالم کامل نگرفتم من گیرین کارت دارم می خوام برای فوق لیسانس اقدام کنم به من کمک هزینه تحصیلی تعلق میگیره و اینکه من اصلا نمیدونم چطوری از کجا باید شروع کنم برای ورود به دانشگاه
(2013-04-19 ساعت 06:00)ttadai نوشته: یه سوال دیگه اگه نگیم لیسانس داریم بریم کالج بعد بخواییم برای فوق اقدام کنیم داستان این پولی که میدن چی میشه من تو همین جا بود خوندم نوشته بودید کسی که 2 سال تو کالج زبان بخونه دیگه ازش تافل نمی خوان اگه اطلاعات دارید لطفا به من بگید چون من نمیدونم باید چی کار کنمبرای فوق لیسانس کمک هزینه از نوع work study و loan تعلق میگیره. work study توی دانشگاه کار میکنی کارایی که از عهده یه دانشجو بر میاد و توی مقاطع بالاتر ممکنه کار تحقیقی بهت بدن یا به استاد کمک کنی همچین چیزایی. loan هم که وامه و بعد از تموم شدن درس باید پس بدی. اگر واجد شرایط باشی (وضعیت درس ات خوب باشه مخترع مبتکر ورزشکار هنرمند و ...) میتونی دنبال scholarship هم بری که هدیه است و بخاطر تواناییت بهت میدن.
سوال دومت چند تا سوال تو یه سوال بود من پروسه تحصیل در امریکا رو طی نکردم اما برای apply کردن توی کالج ازت میپرسن سوابق تحصیلیتو. اگه نگی لیسانس داری خوب این میره توی پروندت بعدا نمی تونی بگی اه یادم رفت. بعدا اگه بفهمن واجد شرایط گرفتن کمک هزینه نبودی پولو باید پس بدی و بخاطر دروغ گفتن تو دردسر میوفتی. اگه می خوای ادامه بدی از اول بگو لیسانس داری.
راجع به تافل نمی دونم اما اینو میدونم که برای هر رشته ای یه درسایی پیش نیازه. مثل زبان انگلیسی و ریاضی. برای زیر لیسانس دانشجوهای غیر خارجی هر کالجی که اون پیشنیازهارو بگذرونن کفایت میکنه. فقط باید credit باشه.
این چیزارو یکم توی وب سایت دانشگاها جستجو کنی بدست میاری.
search کن دانشگاهای ایالتی که هستی رو بیاره. ببین کدومشون رشتتو داره. ببین چقد هزینه داره. deadline ثبت نامش کیه و اینجوری.