موضوعها: 0
رتبه:
16
1 تشکر در 0 ارسال
2012-08-27 ساعت 17:50
(آخرین تغییر در ارسال: 2012-08-27 ساعت 18:04 توسط masih sh.)
تمام حرف های شما درست.
چه تضمینی وجود داره که سرطان نگیریم؟اگه قراره بمیریم که دیگه لازم نیست مهاجرت کنیم.
ParsTrader عزیز فکر میکنم در مورد درآمد ها کمی زیاده روی کردی .
هم چنین فکر میکنم استرالیا نیاز زیادی به کشور های خارجی داره تا بتونه نیاز های خودش رو تامین کنه. یکی دیگه از خوبی های کانادا اینه که شریک قوی اقتصادی داره و بسیاری از نیاز هاش رو خودش تامین میکند.
موضوعها: 26
رتبه:
72
1 تشکر در 0 ارسال
(2012-08-27 ساعت 17:50)masih sh نوشته: تمام حرف های شما درست.
چه تضمینی وجود داره که سرطان نگیریم؟اگه قراره بمیریم که دیگه لازم نیست مهاجرت کنیم.
ParsTrader عزیز فکر میکنم در مورد درآمد ها کمی زیاده روی کردی .
هم چنین فکر میکنم استرالیا نیاز زیادی به کشور های خارجی داره تا بتونه نیاز های خودش رو تامین کنه. یکی دیگه از خوبی های کانادا اینه که شریک قوی اقتصادی داره و بسیاری از نیاز هاش رو خودش تامین میکند.
سلام
در مورد لایه اوزون درسته این مشکل وجود داره اما اینطوری هم نیست هر کس بیاد اینجا سرطان بگیره . اینطوری بود الان همه اینجا سرطان می گرفتند.ولی مردم اینجا بی مهابا حمام افتاب می گیرند.
در مورد درامد اصلا زیاده روی نکردم . بهتر است سایت
seek.com.au
را نگاه کنید . در امدهای بخش معدن خیلی وفتها بالای 200.000 دلار در سال است.
دنیای اقتصاد متفاوت از ان چیزی است که در گوش ما خوانده اند . اقتصاد امروز مراوده 2 طرفه است . بد نیست بدانید بزرگترین وارد کننده دنیا امریکاست. اما این به معنی محتاج بودن این کشور نیست.
استرالیا هم معادن خوبی در خود دارد . هم صنعت ان تا حد زیادی رشد یافته است. هر چند که کانادا در این زمینه قویتر است . اتفاقن مشکل کانادا این است که به اقتصاد امریکا به شدت وابسته است و....
به هر حال هر کسی با توجه به دیدگاه خود کشور مقصدش را انتخاب می کند .
با ارزوی موفقیت برای همه
آن مایه ز دنیا که خوری یا پوشی
معذوری اگر در طلبش میکوشی
باقی همه رایگان نیرزد هشدار
تا عمر گرانبها بدان نفروشی
رتبه:
16
1 تشکر در 0 ارسال
2012-08-27 ساعت 20:10
(آخرین تغییر در ارسال: 2012-08-27 ساعت 22:55 توسط masih sh.)
کسانی که تجربه داشتند بگویند که پروسه مهاجرتی کدوم کشور سریع تر و راحت تره .هر کدام چقدر زمان میبره؟
بحث کردن در مورد کیفیت زندگی در این دو کشور کاری بسیار بیهوده است چون هر کدوم از این کشور ها مزایای خودشون رو دارند.
رتبه:
16
1 تشکر در 0 ارسال
2012-08-29 ساعت 15:54
(آخرین تغییر در ارسال: 2012-08-29 ساعت 15:55 توسط masih sh.)
ParsTrader
شنیده ام که سفری به استرالیا داشته اید.آیا از قیمت خانه اطلاعی دارید؟؟یک خانه معمولی با دو اتاق خواب در یک محله معمولی در سیدنی چقدر در میاد؟من تو اینترنت چیزی پیدا نکردم(همش آپارتمان بود)
رتبه:
72
1 تشکر در 0 ارسال
2012-08-29 ساعت 17:17
(آخرین تغییر در ارسال: 2012-09-05 ساعت 07:37 توسط ParsTrader.)
سلام
بله الان من به همراه همسرم استرالیا هستم ایشون در حال حاضر دانشجو هستند و ما از طریق ویزای دانشجویی اینجا اومدیم . البته ما در شهر پرث استرالیا هستیم که در ایالت استرالیای غربی است .
اینجا هم مثل امریکا فقط مرکز شهر نام همان شهر اصلی را که می شناسیم با خود دارد و سابرب ها هر کدام برای خود شهردار دارند و نام خود را دارند برای همین زمانی به اسم سیدنی یا ملبورن یا پرث و ... جستجو می کنید فقط قسمت مرکزی شهر CBD را نمایش می دهد که فقط اپارتمان در ان است. اما به طور متوسط قیمت مسکن در شهر سیدنی حدود 400000 دلار است . برای یک خانه معمولی با مشخصات شما می توان با 250000 دلار هم یک خانه مناسب خرید .
با ارزوی موفقیت برای شما
(2012-08-27 ساعت 20:10)masih sh نوشته: کسانی که تجربه داشتند بگویند که پروسه مهاجرتی کدوم کشور سریع تر و راحت تره .هر کدام چقدر زمان میبره؟
بحث کردن در مورد کیفیت زندگی در این دو کشور کاری بسیار بیهوده است چون هر کدوم از این کشور ها مزایای خودشون رو دارند.
(2012-08-29 ساعت 15:54)masih sh نوشته: ParsTrader
شنیده ام که سفری به استرالیا داشته اید.آیا از قیمت خانه اطلاعی دارید؟؟یک خانه معمولی با دو اتاق خواب در یک محله معمولی در سیدنی چقدر در میاد؟من تو اینترنت چیزی پیدا نکردم(همش آپارتمان بود)
سلام در مورد پروسه مهاجرت اول باید مشخص بشود رشته فرد چیست ایا اصلا کانادا ان رشته را می گیرد یا خیر (رشته هایی که کانادا می گیره خیلی محدودتر از استرالیاست). بعد نمره زبان و سابقه کار و...
اما در کل معمولا بین 1.5 تا 2 سال برای استرالیا طول می کشد که البته جدیدن برای اپلای های جدید کانادا هم این رقم در همین حدود است .
با ارزوی موفقیت برای همه
رتبه:
16
1 تشکر در 0 ارسال
دوستان اگه کسی از هزینه های زندگی در این کشور ها اطلاع داره برامون بنویسه . تو اینترنت سرچ کردم ولی هر کسی یه چیزی نوشته بود.ممنون و درود بر شما
رتبه:
28
0 تشکر در 0 ارسال
(2012-09-05 ساعت 01:05)masih sh نوشته: دوستان اگه کسی از هزینه های زندگی در این کشور ها اطلاع داره برامون بنویسه . تو اینترنت سرچ کردم ولی هر کسی یه چیزی نوشته بود.ممنون و درود بر شما
درود بر شما ....
زندگی در استرالیا بسته به نوع شهر و تحصیل و یا کسب و کار داره و ممکنه از رشته دانشگاهی تا شهر به شهر متفاوت باشه ، و البته نوع زندگی در استرالیا ...
هم اکنون در حال دریافت اطلاعاتی هستم از استرالیا که به محض دریافت حتما در تایپیک درج خواهم کرد ....
موفق باشید .
موفقیت های بزرگ لازمه اراده ی قوی هستند.!
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
2013-03-30 ساعت 08:14
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-03-30 ساعت 08:15 توسط Ali.Web.)
با سلام خدمت دوستان اگه امکانش باشه میزان حقوق متوسط کسی که به رشته های IT و یا کارهای مدیریتی مربوط به اون رو بصورت پاره وقت و تمام وقت بفرمایید و اینکه هزینه خورد و خوراک غذاهای حلال بصورت متوسط چقدره ؟ هزینه حمل و نقل ؟
باتشکر
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام. من برای انتخاب بین سه کشور کانادا استرالیا و نیوزیلند راهنمایی می خواستم. من لیسانس کامپیوتر دارم با یکسال سابقه کار خارج از ایران. مدرکم از دانشگاه دولتی تهرانه ولی معدلم خیلی پایینه. هنوز امتحان آیلتس ندادم ولی نمره خوبی می تونم بگیرم. برای من شانس گرفتن جاب آفر و مهاجرت از طریق تخصص به کدوم کشور بیشتره؟ کدوم کشور برای کیس من زمان کمتری می بره؟ پیشاپیش ممنونم.
رتبه:
72
1 تشکر در 0 ارسال
2013-04-02 ساعت 09:55
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-04-02 ساعت 09:57 توسط ParsTrader.)
(2013-04-02 ساعت 04:06)mmahsaa نوشته: با سلام. من برای انتخاب بین سه کشور کانادا استرالیا و نیوزیلند راهنمایی می خواستم. من لیسانس کامپیوتر دارم با یکسال سابقه کار خارج از ایران. مدرکم از دانشگاه دولتی تهرانه ولی معدلم خیلی پایینه. هنوز امتحان آیلتس ندادم ولی نمره خوبی می تونم بگیرم. برای من شانس گرفتن جاب آفر و مهاجرت از طریق تخصص به کدوم کشور بیشتره؟ کدوم کشور برای کیس من زمان کمتری می بره؟ پیشاپیش ممنونم.
سلام
احتمال گرفتن جاب افر انهم در شرایط فعلی خیلی پایینه . اما اگر ایلتس 7 در هر 4 قسمت بگیرید می توانید برای استرالیا اقدام کنید.
نیوزلند در حال حاظر نمی توانید اقدام کنید چون با توجه به نوع امتیاز بندی فعلی حداقل باید 6 سال سابقه کار داشته باشید .
کانادا هم فعلا فدرال کامپیوتر نمی گیرد و فقط می توانید برای کبک اقدام کنید .
پس تنها راه برای شما گرفتن ایلتس 7 در هر 4 قسمت برای استرالیا می باشد .
با ارزوی موفقیت برای همه
(2013-03-30 ساعت 08:14)Ali.Web نوشته: با سلام خدمت دوستان اگه امکانش باشه میزان حقوق متوسط کسی که به رشته های IT و یا کارهای مدیریتی مربوط به اون رو بصورت پاره وقت و تمام وقت بفرمایید و اینکه هزینه خورد و خوراک غذاهای حلال بصورت متوسط چقدره ؟ هزینه حمل و نقل ؟
باتشکر
سلام
درامد با توجه با سابقه و نوع کار و.... از 40000 دلار در سال شروع می شود و برای مدیران ارشد به بیش از 200.000 دلار هم میرسد .
هزینه زندگی برای یک زن و شوهر حداقل 2000 دلار در ماه است و برای یک فرد مجرد حداقل 1500 دلار در ماه است .
با ارزوی موفقیت برای همه
رتبه:
17
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوست عزیز
شما مطمینید با دریافت افامت دایم استرالیا اقامت دایم نیوزلند رو هم دریافت خواهید کرد؟