موضوعها: 1
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
من سایت ماهان را برای پرواز به دوسلدورف آلمان چک کردم. قیمت بلیط یک طرفه را 523هزار تومان می زنه در حالی که بلیط دو طرفه مجموعا 602هزار تومان می شه. با توجه به اینکه من زمان برگشتم تقریبا مشخصه اگر بلیط دو طرفه بگیرم خیلی به صرفم می شه ولی مساله اینه که مثل اینکه پروازهای تاریخی که می خوام برگردم(نیمه اول تیر ماه سال دیگه) هنوز باز نشده و با انتخاب آن تاریخ ها پیغام خطا می ده. ممنون می شم اگر راهنماییم کنید.
موضوعها: 0
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
(2010-10-01 ساعت 14:18)sharif1749 نوشته: من سایت ماهان را برای پرواز به دوسلدورف آلمان چک کردم. قیمت بلیط یک طرفه را 523هزار تومان می زنه در حالی که بلیط دو طرفه مجموعا 602هزار تومان می شه. با توجه به اینکه من زمان برگشتم تقریبا مشخصه اگر بلیط دو طرفه بگیرم خیلی به صرفم می شه ولی مساله اینه که مثل اینکه پروازهای تاریخی که می خوام برگردم(نیمه اول تیر ماه سال دیگه) هنوز باز نشده و با انتخاب آن تاریخ ها پیغام خطا می ده. ممنون می شم اگر راهنماییم کنید.
سلام دوستان
من می خوام بدونم می تونیم بلیط یک طرفه بگیریم برای امریکا چون شنیدم که در بدو ورود که گرین کارت نداریم باید بلیط دو طرفه بگیریم بعد در امریکا برگشتو کنسل کنیم...
ممنون می شم راهنمایی کنیم.
sara1981
شماره کیس : 2010AS00024XXX
تاریخ دریافت نامه قبولی: 2009 july
کنسولگری: Ankara
تاریخ دریافت نامه دوم:23 July 2010
تاریخ مصاحبه:04 august 2010
دریافت کلیرینس:24 august 2010.
تاریخ دریافت ویزا:1 sep 201
تاریخ ورود به امریکا:15 January
جمع تقریبی هزینه ها:7500 دلار برای 2 نفر
موضوعها: 26
رتبه:
90
3 تشکر در 0 ارسال
مرسی دوستان عزیز اشکان و Hanim
دست کم لینک اشتباه من باعث شد تاپیک به مسیر اصلی خود متناسب با عنوان برگرده.
موضوعها: 1
رتبه:
4
2 تشکر در 0 ارسال
2010-10-11 ساعت 21:10
(آخرین تغییر در ارسال: 2010-10-12 ساعت 15:09 توسط megaholding.)
سلام
من امروز در تهران رفتم چند تا آژانس هواپیمایی و دفتر bmi و KLM ولوفتهانزا و...قیمت پروازهای ایران تا سانفرانسیسکو رو چک کردم
به نسبت آنچه که در سایتها دیدم قیمت بسیار بالاتر بود و یکطرفه از تهران تا سانفرانسیسکو زیر یک میلیون و دویست هزار تومان که برای bmi بود پیدا نکردم!
در حالیکه در سایتی که ادمین عزیز در پست اول معرفی کرده اند bmiدقیقا همون بلیت رو گذاشته 491دلار!(حالا با تکس و بیمه... میشه 780دلار!) خدا وکیلی خیلی با قیمت آژانسهای ایران و حتی دفتر خود bmi در تهران فرقشه(یعنی اگر آنلاین بخرم اقلا 400هزار تومان نفری ارزانتر هست!!)
من کارت اعتباری master card دارم .(ولی محل صدورش امریکا نیست)
یک سوال جدی دارم و ممنون میشم راهنمایی کامل بفرمایید:
آیا امکان داره بتونم آنلاین بلیتم رو تهیه کنم؟
کسی این تجربه رو از ایران داره؟
مشکلی پیش نمیاد؟
در ضمن ایا امکان رزرو هم وجود داره(مثلا 1% مشکلی پیش بیاد بتونم کنسل کنم)؟
بهترین و قابل اعتمادترین وبسایت که تجربه خرید ازشون دارید کدومه؟