موضوعها: 0
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان عزیز همونطور که میدونین از فرودگاه امام بیش از 5 هزار دلار نمیشه خارج کرد، من برای اینکه از این جریان مطمئن شم با فرودگاه تماس گرفتم و اونها این موضوع رو تایید کردن و گفتند اگه بلاتر از این مبلغ همراهتون باشه گرفته میشه و دیگه هم پس نمیدن!
حالا با این اوصاف چی توصیه میکنین؟
كيس نامبر:2013AS4xxx
کنسولگری: Ankara
مصاحبه: هفته سوم فوریه
دریافت ویزا: یک ضرب
لینک سفرنامه
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان عزیز من میتونم مقدار ارز مورد نیازتون رو (فعلا محدود) بدون واسطه و بدون کسر پول و کارمزد به حسابتون در هر جای دنیا بریزم و معادل ریالی اون رو از دوستان یا خانوادتون تو ایران بگیرم.
اینطوری هم مشکل شما حل میشه هم مشکل من که نیاز به معادل ریالی پولم تو ایران دارم
اگه موافق هستید بهم ایمیل بدین
رتبه:
12
0 تشکر در 0 ارسال
[quote='storagemeter' pid='298862' dateline='1364653747']
به موجب مقررات بانك مركزي جمهوري اسلامي ايران خروج ارز بصورت اسكناس همراه مسافر به خارج از كشور تا سقف 5000 دلار و يا معادل آن به ساير ارزها مجاز و خروج ارز بيش از ميزان 5000 دلار با ارائه اظهارنامه ارزي و يا اعلاميه بانكي مربوطه و يا هر سند بانكي كه مبين پرداخت وجه بصورت اسكناس از محل حساب ارزي يا فروش ارز باشد ممهور به مهر شعبه بانكي امكان پذير مي باشد.
دوست عزیز من با اطلاعات و گمرک فرودگاه تلفنی با پیگیری زیاد صحبت کردم. گفتند بیش از 5000 دلار یا معادل آن مجاز نیست ولی در صورت داشتن مجوز از وزارت بهداشت، وزارت علوم، بانک مرکزی و یا اظهار نامه ارزی (مسافرینی که در ورود به ایران بیش از 5000 دلار داشته باشن اظهار و در مراجعت و خروج از ایران می توانند خارج کنند) امکان خواهد داشت. خوب برای ما که مهاجرت میکنیم که هیچکدام از این مجوزها صادر نخواهد شد. چاره چیست؟
ساکن شمال ویرجینیا از سپتامبر 2013
رتبه:
26
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان برای خارج کردن از ایران 5000 دلار هست 100 گرم طلا؟
رتبه:
48
0 تشکر در 0 ارسال
اقا چقدر نگران پول اوردن به اینجایین... من 12 هزار دلار اسکناس تا نخورده با خودم اوردم کسی هم نفهمید.... قرار نیست پرچم بگیرین دستتون و داد بزنین که من بیشتر از 5 هزار تا دارم که !! من فقط 2000 دلار گذاشته بودم تو کیف پولم... !!!... اینی هم که میگن میگیریم ازتون نمیدیم حرف مفت میزنن.. مگه ارث باباشونه؟یه همسفر داشتیم 25 هزار تا همراهش بود همه رو هم گذاشته بود تو جیبش قلمبه اندازه یه پرتقال زده بود بیرون اون و فهمیدن بنده خدا هم کسی رو نداشت تو ایران داد به همون اژانسی که اورده بودش فرودگاه که ببره نمیدونم به کی بده تا سفر های بعدیش
کتگوری: k1
مصاحبه: ژانویه 2013 یروان
کلیر: ۲۶ اپریل (۹۱ روز)
ویزا : 10 می//ورود به امریکا:26 می//انگشت نگاری هفته دوم//اجازه کار 2 ماه بعد از انگشت نگاری//گرین کارت 3 ماه بعد از پست کردن مدارک
سفرنامه ی ویزا
مصاحبه گرین کارت
رتبه:
77
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان عزيز از ايران قانوناً نفري ٥٠٠٠ دلار ميشه خارج كرد ولي بچه ها خيلي بيشتر از اين حرفها رو ميزارن تا ساكي كه ميبرن تو هواپيما و ميارن، اگر هر خانواده بيش از ١٠٠٠٠ تا داشته باشه بايد تو فرمي كه تو هواپيما ميدن اعلام كنه و مقدار دقيقش رو تو فرودگاه مقصد اعلام كنه و تو سال اول آوردن پول مشكلي نداره ولي تو سالاي بعد دردسر داره.
كيس نامبر:**٥٢-مقصد:اگر ويزا رو دادن كاروليناي شمالي اگر هم ويزا رو ندادن كابل - تاريخ مصاحبه:W2 APآنكارا-٤نفر- نتيجه مصاحبه:برگ صورتي
اخذ ويزا: 3sep 2013 بعد از ١٣٩ روز انتظار ، ورود به آمريكا: 6sep 2013
موضوعها: 1
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
2014-03-08 ساعت 08:47
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-03-09 ساعت 06:53 توسط mhdshg.)
سلام
يك روش اينه كه شخصى كه در آمريكا كار ميكنه و ميخواد پول به ايران بفرسته را پيدا كنيد. شما ميتوانيد معادل مبلغ ارزى كه ميخواهيد بفرستيد آمريكا ، در ايران به حساب بريزيد و اينجا به حساب شما در آمريكا پول واريز شود،مزيت اين كار اينه كه خرج اضافه نداريد و قيمت دلار هم توافقى هست چون هيچ دلالى اين وسط نيست و خريدارو فروشنده مستقيم با هم در ارتباط هستند.
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
ممنون میشم اگر کسی فرم OFAC رو بگه از کجا باید پیدا کنم. و شماره فرم یا اسم فرم چیست؟
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان. من بین 5 تا ده هزار دلار دارم اینجا امریکا اگه کسی میخواد بدون واسطه و کارمزد و اینجور چیزا مبادله دلار به تومان کنیم.
ایمیل بنده جهت ارتباط:
miladagha69@gmail.com