موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان من نظرات همتون رو خوندم . در مورد هند و فیلیپین ایده ای ندارم چون اونجا ها نبودم ولی من الان مالزی هستم برای درس خوندن هم بهتون پیشنهاد میدم که بیاین مالزی یه جورایی به فرهنگ ما نزدیک ترن البته اینجا هم به تمیزی ایران خودمون نیست ولی جابه جا داره . ولی هزینه های زندگی اش خوبه و قابل کنترل هم هست میتونید با هزینه پایین خوب زندگی کنین. اینجا خوبی که داره اینه که همه چیز رو با قیمت خیلی پایین پایین تا قیمت بالای بالا میتونید تهیه کنید . ولی همون طور که دوستمون گفت هزینه تحصیل تو مقطع لیسانس اینجا گرون تر از فوق لیسانس و فوق لیسانس گرون تر از دکترا هست . برای رشته های کامپیوتر و ای تی هم بهتون پیشنهاد میدم بیاید مالزی و برای رشته های پزشکی و دندون پزشکی برین فیلیپین و هند اونجا ها این رشته ها ارزون ترن ولی رشته های فنی مهندسی و مدیریت رو بیاین مالزی .
موضوعها: 3
رتبه:
4
0 تشکر در 0 ارسال
(2010-11-22 ساعت 18:53)mohammad.maleki نوشته: هند هم شد جا !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
نه والا...واقعا یکی از بزرگترین اشتباهات زندگیم بود...من هم دهلی نو بودم...هم فرید آباد رفتم...هم بمبئی...هم بنگلور...تمام هند افتضاح و داغون است دوستان...به شخصه تجربیات بدی داشتم و دارم...
[font=Arial]بـرنامه روبرو ، هــدف پیـشرو ، پــیش بـه سـوی پــیروزی.[/font]
موضوعها: 3
رتبه:
4
0 تشکر در 0 ارسال
MIT که یکی از بهترین و معروف ترین داشنگاه های آمریکا است ، در هند هم شعبه دارد.... ولی واقعا 1000 رحمت به اکابر و مکتب !!
استادان و سطح آموزش استادان هندی واقعا اسف باز و خجالت آور است....
[font=Arial]بـرنامه روبرو ، هــدف پیـشرو ، پــیش بـه سـوی پــیروزی.[/font]
موضوعها: 15
رتبه:
23
0 تشکر در 0 ارسال
به نظر من گرفت یه مدرک تو خود امریکا بهتر از گرفتن مدرک از یه دانشگاه امریکایست تو یه کشور ....
رتبه:
7
2 تشکر در 2 ارسال
2011-06-02 ساعت 11:07
(آخرین تغییر در ارسال: 2011-06-02 ساعت 11:08 توسط Haghighat.)
سلام دوستان
من هند درس خوندم دوتا شهر پونا و دهلی رو هم دیدم و زندگی کردم باقی جاهارو ندیدم. در مورد رشته کامپیوتر هم باید بگم هند تو دنیا حرفش برو داره! هرچند مالزی هم در 7-8 سال اخیر با سرعت زیادی داره جایگاه های علمی رو در رشته های مختلف بدست میاره. زمانی که من بین هند یا مالزی مردد بودم به دلیل شرایط مالی هند رو ترجیح دادم. درسته هند کثیف هست و البته دهلی که من هستم از همه جا کپثیف تره ولی پونا تمیزه و واسه ایرانی ها قابل تحمل تره. اینجا که باشی نمیتونی ایرانی زندگی کنی باید یه جورایی هندی زندگی کنی. من به شخص میگم هیچ جا وطن نمیشه! برای من هم درس خوندن اینجا سخت بود که کثیف بودن محیط یکی از کوچیک ترینش بود که میشه باهاش کنار اومد ولی برام تجربه جالبی بود و اصلا پشیمون نیستم که اینجا درس خوندم ولی از بابت مسائل اقتصادی خیالم خیلی راحت بود و از این بابت دقدقه ای نداشتم و این خودش کلی از استرس های زندگی در خارج از وطن روو کم میکنه. من دوستانی رو تو پونا میشناسم که اصلا دلشون نمیخواد برگردن ایران حتی واسه تعطیلات! از این بابت میگم که مطمئن شدم بهشون خوش میگذره. خیلی هارو میشناسم که درسشون تمام شده ولی با کورس های کوتاه مدت برای چندمین بار ویزاشون رو اکستند میکنند تا بیشتر بمونن تا جایی که دولت هند تصمیم گرفته یه فکری به حال ایرانی های ساکن پونا بکنه و به یه شکلی مجبورشون کنه از کشور خارج بشن. البته خود درس خوندن سخته! اگه قرار باشه واقعا درس بخونی فرقی نمیکنه که چقدر محیط تمیز هست یا کثیف! به هر حال بهت سخت میگذره!
CR1
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
به نظر من هند شهر بنگلورش هم از نظر دانشگاهی هم تمیزی بهتره
به نظر من با توجه به رشتت هند رو انتخاب کن مدرکش با ارزش تره
مالزی و فیلیپین صفا سیتی هست و فقط پول میدی مدرک میگیری این به خودت بستگی داره اگه واقعا علاقه داری پیشرفت کنی برو هند
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
2012-04-12 ساعت 23:46
با سلام به همه دوستان
يك عرضي داشتم
چرا همه اعضاي مهاجرت سرا از هند مينالند من قبول دارم كه هند كثيفه ولي يكي از فاميل هاي ما در هند درس ميخواند از نظر سطح علمي در رتبه بالايي هستن ولي عادتهاي بدي دارن در ضمن قيمت دانشگاه هايش هم از مالزي و بقيه كشور هاي همجوار ارزونتره
ولي از همه مهمتر دولت هند كه به زور شما را دعوت نكرده كه برويد درس بخوانيد يا اين كه به زور شما را منتقل كنند همه شما يك روز خودتان براي تحصيل اقدام كرده ايد و هر كس خودش تصميم ميگيرد وبه نظر من اصلا به نژاد انسان هاي ديگر بي احترامي كردن كار درستي نيست و همه كشور هاي دنيا حتي ايران هم از بسياري از لحاظ داراي مشكل است
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
دوستان برای تحصیل در رشته دندانپزشکی کدوم یکی از این سه کشور رو پیشنهاد میدید؟ البته فیلیپین که گویا دیگه معتبر نیست.
چقدر از هند بد میگن بعضی ها شنیده ام دانشگاه هاش بد نیستن و از فیلیپین خیلی بهترن نظر شما چیه
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
2012-06-27 ساعت 05:08
(آخرین تغییر در ارسال: 2012-06-27 ساعت 05:09 توسط الفی.)
دوستان برای پزشکی توی مالزی و هند چه شرایطی هست ؟ آیا امکان کار کردن برای دانشجو وجود داره ؟
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
به نظر من برای تحصیل در دندان پزشکی در هند بهتره تا مالزی از نظر هزینه هم مناسب تره
در هند و یا هرکشوری که ویزا تحصیلی میگیرید اجازه کار کردن ندارید ولی میتوانید به صورت مخفی و بدون مجوز کار کنید که البته اصلا پیشنهاد نمیکنم چون در صورت فهمیدن کار کردن شما باید کشورشان را ترک کنید که این بدترین خبر زندگیتون میشه
پس کار نکنید
باز اگه سوالی بود در خدمتم