موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
2015-07-29 ساعت 20:09
(آخرین تغییر در ارسال: 2015-07-29 ساعت 20:10 توسط پورسیاحی.)
میخوام بیام کانادا. کسی از طریق پناهندگی رفته؟ ایا از طریق پناهندگی میشه اقامت بگیرم؟ چقدر طول میکشه؟ یه وکیل خوب در این زمینه سراغ دارید؟ کل سرمایه هم ۵۰۰میلیونه. من کاردانی حسابداری بدون سابقه کار . شوهرم ۶-۷سال بیمه داره که سابقش در پتروشیمی عسلویه و ماهشهر هست. دوتا بچه خردسال هم دارم. تو رو خدا اگه کسی میتونه مارو راهنمایی کنه.
پ ن ا ه ن د گ ی
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
یه راهنمایی می خواستم دوستان.
برای فرد 24 ساله ای که تازه فارغ تحصیل شده و تجربه کاری نداره.
رشته:کارشناسی اموزش زبان
با زبان فرانسه(تا امروز ابتدای B1) و انگلیسی هم مشکلی ندارم
چه راهی برای مهاجرت توصیه میشه؟
اصن با این شرایط امکانش هس کسی مهاجرت کرده باشه؟
با سپاس
موضوعها: 26
رتبه:
72
1 تشکر در 0 ارسال
2015-08-17 ساعت 15:18
(آخرین تغییر در ارسال: 2015-08-17 ساعت 15:18 توسط ParsTrader.)
(2015-08-16 ساعت 23:55)kaziar نوشته: یه راهنمایی می خواستم دوستان.
برای فرد 24 ساله ای که تازه فارغ تحصیل شده و تجربه کاری نداره.
رشته:کارشناسی اموزش زبان
با زبان فرانسه(تا امروز ابتدای B1) و انگلیسی هم مشکلی ندارم
چه راهی برای مهاجرت توصیه میشه؟
اصن با این شرایط امکانش هس کسی مهاجرت کرده باشه؟
با سپاس
در صورتی که نمره ایلتس هفت و یا بالاتر داشته باشید می توانید به راحتی برای کانادا اقدام کنید اما حتما نیاز به حداقل یکسال سابقه کار دارید پس بهتر است در درجه اول به فکر پیدا کردن سابقه کار باشید.
با ارزوی موفقیت برای همه
آن مایه ز دنیا که خوری یا پوشی
معذوری اگر در طلبش میکوشی
باقی همه رایگان نیرزد هشدار
تا عمر گرانبها بدان نفروشی
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان من میخاهم از طریق سرمایه گذاری به آمریکا مهاجرت کنم و جهت استارت یک وکیل عالی میخام که باتجربه باشد واقعا و اینکه ترجیحا در ایران باشه چون میخام حضوری باهاس مشاوره و راهنمایی در مورد مدارک و اینکه تو مصاحبه بیشم باشه و این حرفا و اینکه در این سایت عالی کمکم کنید
رتبه:
0
1 تشکر در 1 ارسال
دوستان میشه لطفا لینک سایت رسمی اداره مهاجرت کانادا برای فدرال و نیز ایالتی های کبک انتاریو و بریتیش کلمبیا رو بذارید تا به طور رسمی اخرین قوانین مهاجرتی رو بخونم؟
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام به دوستان . خیلی خیلی خیلی ممنون میشم از کسایی که در این راه منو کمک کنن
.
من پسری 18 ساله ساکن مازندرانم . به موسیقی راک انگلیسی علاقه مند شدم و تصمیم گرفتم از 5 ماه بعد سمت موسیقی و خوانندگی انگلیسی رو پیش بگیرم البته رشتم ریاضی هست
حالا میخوام بدونم اصلا برای فردی مثل من امکان مهاجرت از طریق هنر وجود داره ؟ امکان هزینه کردن انچنانی هم ندارم یعنی پول دار نیستیم !!
اگر شعر یعنی lyric نوشته شده داشته باشم . در زمینه ی اهنگ سازی و نوازدگی هم یکی دو سال کار کنم و مدرک انگلیسی ایلتس هم گرفته باشم اما با هزینه ی خیلی کم بخوام برم به نظر شما چجوری اقدام باید بکنم ؟
.
.
این سوال رو نپرسیدم چون که الان برم 4 تا 6 سال بعد میخوام برم اما میخوام بدونم چجوریه تا از الان قشنگ فکوس کنم روی رزومم
نیازمند به کمک شماییم !!!
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام بر همه عزیزان
من شغلم آتش نشان حرفه ای هست و ده سال سال سابقه کار دارم . فوق دیپلم ایمنی و بهداشت هم دارم . میخواستم از دوستان عزیز که اطلاعات دارن بپرسم برای شغل من امکان مهاجرت وجود داره ؟
اگر جواب بدین ممنون میشم .
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام. من در چندین نمایشگاه نقاشی داخلی در تهران شرکت کرده ام و گواهی هاای حضور در نمایشگاه را هم دارم (حددا 7 نمایشگاه) آیا میتوانم از طریق این گاهی ها , در یک نمایشگاه نقاشی در کانادا شرکت کنم ولی دیگر به ایران برنگرددم و در خواست اقامت بدهم؟؟ لطفا راهنمائی بفرمائید . در ضمن من دختری 40 ساله و مجرد هستم
موضوعها: 26
رتبه:
72
1 تشکر در 0 ارسال
(2016-08-17 ساعت 13:42)katy1355 نوشته: سلام. من در چندین نمایشگاه نقاشی داخلی در تهران شرکت کرده ام و گواهی هاای حضور در نمایشگاه را هم دارم (حددا 7 نمایشگاه) آیا میتوانم از طریق این گاهی ها , در یک نمایشگاه نقاشی در کانادا شرکت کنم ولی دیگر به ایران برنگرددم و در خواست اقامت بدهم؟؟ لطفا راهنمائی بفرمائید . در ضمن من دختری 40 ساله و مجرد هستم
خیر احتمال ان خیلی خیلی کم است
آن مایه ز دنیا که خوری یا پوشی
معذوری اگر در طلبش میکوشی
باقی همه رایگان نیرزد هشدار
تا عمر گرانبها بدان نفروشی
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام
بنده یک خانوم 30 ساله متاهل با مدرک لیسانس مهندسی IT هستم و 6سال و نیم سابقه کار در حوزه پایگاه داده (database) دارم و البته در حال حاضر خانه دار هستم.
همسرم هم 32 ساله ، مدرک مهندسی شیمی و گرایش صنایع شیمیایی داره و شاغل در نیروگاه برق با 6سال سابقه کار در پست اپراتور شیمی هستن. مکانیکی خودرو هم تا حدودی بلدن و قبلا در این زمینه کار کردن ولی مدرکی ندارن.
در حال گذراندن دوره زبان انگلیسی برای گرفتن تافل و آیلتس هستیم. دارایی مون در حال حاضر حداقل 100 میلیونه که داریم افزایشش میدیم.
ما شدیدا دنبال مهاجرت هستیم.لطفا بفرمایید با توجه به شرایط ما کدوم کشور اروپایی، استرالیا، آمریکا یا کانادا برامون مناسب تره و بهترین روش برای مهاجرت ما چیه؟
ضمنا دایی همسرم 30 سالی هست که در سوئد اقامت دارن.این رو گفتم که اگه این مورد کمکی به مهاجرت ما می کنه بفرمایین.
پیشاپیش از راهنماییتون سپاسگزارم...
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
سلام به همگی
دوستان عزیز یه لطفی بکنید و یه راهنماییی کنید
من 23 سال سن دارم کارت معافیت خدمت هم دارم چیزی در حدود 150 میلیون میتونم هزینه کنم و این تمام داراییی من برای تمام عمرم هست
خواستم بدونم چه جور میتونم به امریکا یا کانادا مهاجرت کنم
میدونم فعلا با اومدن پرزیدنت جدید تو امریکا همه چی ریخته بهم ولی خوب امیدوارم بعد از اون 90 روز اوکی بشه همه چی
در ضمن دو تا از دختر خاله های بنده به همراه خانواده هاشون گرین کارت های امریکا رو هم دارا هستند گفتم شاید کمکی باشه
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام به همگی
دوستان عزیز یه لطفی بکنید و یه راهنماییی کنید
من 23 سال سن دارم کارت معافیت خدمت هم دارم چیزی در حدود 150 میلیون میتونم هزینه کنم و این تمام داراییی من برای تمام عمرم هست
خواستم بدونم چه جور میتونم به آمریکا یا کانادا مهاجرت کنم
میدونم فعلا با اومدن پرزیدنت جدید تو آمریکا همه چی ریخته بهم ولی خوب امیدوارم بعد از اون 90 روز اوکی بشه همه چی
كدام بهتر است دوستان عزيزم
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
میخواستم بهترین راه برای مهاجرت به کانادا رو لطفا به من پیشنهاد کنید . با تشکر فراوان
36 ساله مدرک لیسانس حقوق دانشگاه آزاد و فوق لیسانس حقوق بین الملل در دانشگاه پیام نور زبان انگلیسی در حد آیلتس 6 هستم و سابقه کار در بانک 11 سال و شوهرم نیز 36 ساله فوق دیپلم متالوژی و سابقه 10 سال کار در شرکت فولاد زبانش اما ضعیفه
ممنون میشم راهنماییم کنید ضمنا اگر وکیل خوبی سراغ دارید معرفی کنید ممنون