سلام به دوستان گلم
من یک اتاق برای اجاره از اول ماه می ,در بهترین قسمت شهر هیوستون دارم .اگر مایل بودید ,لطفآ پیام بدهید
من یک اتاق برای اجاره از اول ماه می ,در بهترین قسمت شهر هیوستون دارم .اگر مایل بودید ,لطفآ پیام بدهید
کانال تلگرام مهاجرسرا |
---|
پیدا کردن همسفر
|
سلام به دوستان گلم
من یک اتاق برای اجاره از اول ماه می ,در بهترین قسمت شهر هیوستون دارم .اگر مایل بودید ,لطفآ پیام بدهید تشکر کنندگان: romance33 ، philter ، vanda ، amirarsalan20
2014-03-28 ساعت 14:34
درود بر همه
همسفر برای اوکلاهوما هست؟؟؟ کسی هست بدونه از ایران چطور میشه برای گرفتن خونه اقدام کرد؟؟؟ چه وسایلی با خودمون ببریم؟؟؟ من خیلی استرس دارم... لطفا راهنماییم کنید...
وقتی لبخند دیگران در گرو شکست توست..
برخیز تا بگریند... "کوروش کبیر" تشکر کنندگان: philter ، amirarsalan20 ، inanna ، somayeh1363
2014-03-30 ساعت 07:18
(2014-03-28 ساعت 14:34)زیبا ح نوشته: درود بر همه در سایتهای متعدد میتونید سرچ کنید ولی برای اجاره کردن آپارتمان حتما باید تشریف بیارید و مدارک لازم رو داشته باشید تشکر کنندگان: philter ، زیبا ح ، amirarsalan20
سلام به همگی
برای 26 آگوست به مقصد لس آنجلس هواپیمایی امارات اگر همسفر هست خبر بدهید. موفقیت همگی را آرزومندم
CATEGORY : F2A
Case Number: ANK2011xxxxx اولین اقدام: 2011 محل مصاحبه: آنکارا تاریخ تکمیل مدارک : 2011 تاریخ مصاحبه: سپتامبر 14/ 2013 تاریخ کلیرینس :/12 فوریه 2014 تاریخ گرفتن ویزا: 11 مارچ 2014 تاریخ ورود به آمریکا 26 آگوست 2014 تاریخ دریافت گرین کارت 27 سپتامبر 2014 تشکر کنندگان: romance33 ، philter ، shadi79 ، vanda ، amirarsalan20
2014-06-19 ساعت 19:40
سلام به عزیزان, با آرزوی موفقیت.
من تو اروپا مشغل تحصیل بودم رشتی الکترونیک کارشناسی ارشد .٣٠ سالمه , ٢٥ جون به مقصده تهران پرواز دارم,به امیده خدا ٢٠-٣٠ جولی به مقصد لوس آنجلس عازم هستم, خوشحال میشم اگه همسفر داشته باشم,هنوز اقدامی برای مسکن نکردم, والی شنیدم که برای بستانه قرارداد نیاز به کد اس اس ان داریم کا ٢ روز بعد از درخواست کد بهمن میدن ,بنا برین برای چند روز هتل مناسب پیدا کنیم . تشکر کنندگان: amirarsalan20
سلام به عزیزان, با آرزوی موفقیت. من تو اروپا مشغله تحصیل بودم رشتی الکترونیک کارشناسی ارشد .٣٠ سالمه , ٢٥ جون به مقصده تهران پرواز دارم,به امیده خدا ٢٠-٣٠ جولی به مقصد لوس آنجلس عازم هستم, خوشحال میشم اگه همسفر داشته باشم,هنوز اقدامی برای مسکن نکردم, ولی شنیدم که برای بستانه قرارداد نیاز به کد اس اس ان داریم کا ٢ روز بعد از درخواست کد بهمن میدن ,بنا برین برای چند روز هتل مناسب پیدا کنیم . .
تشکر کنندگان: amirarsalan20
2014-06-19 ساعت 22:10
(2014-06-19 ساعت 19:54)bidhendi نوشته: سلام به عزیزان, با آرزوی موفقیت. من تو اروپا مشغله تحصیل بودم رشتی الکترونیک کارشناسی ارشد .٣٠ سالمه , ٢٥ جون به مقصده تهران پرواز دارم,به امیده خدا ٢٠-٣٠ جولی به مقصد لوس آنجلس عازم هستم, خوشحال میشم اگه همسفر داشته باشم,هنوز اقدامی برای مسکن نکردم, ولی شنیدم که برای بستانه قرارداد نیاز به کد اس اس ان داریم کا ٢ روز بعد از درخواست کد بهمن میدن ,بنا برین برای چند روز هتل مناسب پیدا کنیم . . سلام دوست عزیز ای کاش آخر آگوست بودی چون منم دنباله همسفر بودم ....موفق باشید تشکر کنندگان: vanda
2014-06-20 ساعت 23:23
(2014-06-19 ساعت 22:10)goli2013 نوشته:(2014-06-19 ساعت 19:54)bidhendi نوشته: سلام به عزیزان, با آرزوی موفقیت. من تو اروپا مشغله تحصیل بودم رشتی الکترونیک کارشناسی ارشد .٣٠ سالمه , ٢٥ جون به مقصده تهران پرواز دارم,به امیده خدا ٢٠-٣٠ جولی به مقصد لوس آنجلس عازم هستم, خوشحال میشم اگه همسفر داشته باشم,هنوز اقدامی برای مسکن نکردم, ولی شنیدم که برای بستانه قرارداد نیاز به کد اس اس ان داریم کا ٢ روز بعد از درخواست کد بهمن میدن ,بنا برین برای چند روز هتل مناسب پیدا کنیم . . متاسفانه من ویزام تا ٧ آگست اعتبار داره,ولی میتونیم باهم از طریق ایمیل در تماس باشیم.با آرزوی موفقیت.
2014-06-21 ساعت 07:09
برای اخر اگوست برای فرودگاه lax اگه خانوم موقر و متین جهت همسفر میشناسین پیام خصوصی بدین
تشکر کنندگان: lighter ، Farshid22 ، vanda ، amirarsalan20 ، Lemony
2014-06-21 ساعت 20:15
سلام همسفر خانم هست که بخاد با همکاری هم در موقع ورود بریم دنبال کارامون و بتونیم دوستای خوبی بشیم؟؟؟؟
تشکر کنندگان: lighter ، Farshid22 ، vanda ، amirarsalan20 ، Lemony
2014-06-22 ساعت 04:23
(2014-06-20 ساعت 23:23)bidhendi نوشته:(2014-06-19 ساعت 22:10)goli2013 نوشته:(2014-06-19 ساعت 19:54)bidhendi نوشته: سلام به عزیزان, با آرزوی موفقیت. من تو اروپا مشغله تحصیل بودم رشتی الکترونیک کارشناسی ارشد .٣٠ سالمه , ٢٥ جون به مقصده تهران پرواز دارم,به امیده خدا ٢٠-٣٠ جولی به مقصد لوس آنجلس عازم هستم, خوشحال میشم اگه همسفر داشته باشم,هنوز اقدامی برای مسکن نکردم, ولی شنیدم که برای بستانه قرارداد نیاز به کد اس اس ان داریم کا ٢ روز بعد از درخواست کد بهمن میدن ,بنا برین برای چند روز هتل مناسب پیدا کنیم . . دوست عزیز شما روی 2 روز حساب نکنید. تا یه هفته که اصلاً به قولی جواب سلام نمیدن بعدش تا 3-4 روز کاری بهتون میدن . یعنی واسه 10 روز پیش بینی کنید که متضرر نشین.
مکان مصاحبه: آنکارا---> ایروان ایالت:کالیفرنیا-ارواین
انتخاب صندلی مناسب در هواپیما سفرنامه ایروان ----- لاتاری از آغاز تا پایان تشکر کنندگان: bidhendi
2014-06-24 ساعت 11:10
سلام دوستان من یکی از برندگان لاتاری 2014 هستم و قصد دارم در اوایل مرداد ماه وارد خاک آمریکا بشم یکی از آشناهام در ایالت اوهایو هستش به من گفته که می تونه برام یه خونه اجاره کنه و کمکم کنه که مراحل اداری رو انجام بدم ، نمیدونم آیا این کارو بکنم یا اینکه یه دوست از طریق این سایت پیدا کنم و برم آمریکا ( چون پیدا کردن کار برام مهمه )لطفا بچه هایی که اطلاع دارن به من کمک کنن ودر این تاریخ می خوان برن به من پیام بدن
تشکر کنندگان: amirarsalan20
2014-07-12 ساعت 22:18
دوستان براي لاس وگاس براي ماه اكتبر يا نوامبر اگر كسي هست خبر بده حتما
C.N : 18xx # interview : 14 nov Yerevan # 1 person # clrarance#update : 28-29may#cleared 29 may#196 day !!! Every man Dies .. .not Every man Lives
همه میمیرند اما همه زندگی نمیکنند !
همسفرای لس انجلس واسه نیمه الی بیست و پنجم جولای در خدمتیم شایدم کمی زودتر احتمالا با امارات هنوز بلیط نگرفتم
تشکر کنندگان: Farshid22 ، vanda ، amirarsalan20
2014-07-13 ساعت 21:21
تشکر کنندگان: Farshid22
|