کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
پیدا کردن همسفر
سلام به دوستان گلم
من یک اتاق برای اجاره از اول ماه می ,در بهترین قسمت شهر هیوستون دارم .اگر مایل بودید ,لطفآ پیام بدهید
پاسخ
تشکر کنندگان: romance33 ، philter ، vanda ، amirarsalan20
درود بر همه
همسفر برای اوکلاهوما هست؟؟؟
کسی هست بدونه از ایران چطور میشه برای گرفتن خونه اقدام کرد؟؟؟
چه وسایلی با خودمون ببریم؟؟؟
من خیلی استرس دارم...
لطفا راهنماییم کنید...
وقتی لبخند دیگران در گرو شکست توست..
برخیز تا بگریند...
"کوروش کبیر"
پاسخ
تشکر کنندگان: philter ، amirarsalan20 ، inanna ، somayeh1363
(2014-03-28 ساعت 14:34)زیبا ح نوشته:  درود بر همه
همسفر برای اوکلاهوما هست؟؟؟
کسی هست بدونه از ایران چطور میشه برای گرفتن خونه اقدام کرد؟؟؟
چه وسایلی با خودمون ببریم؟؟؟
من خیلی استرس دارم...
لطفا راهنماییم کنید...

در سایت‌های متعدد میتونید سرچ کنید ولی‌ برای اجاره کردن آپارتمان حتما باید تشریف بیارید و مدارک لازم رو داشته باشید
پاسخ
تشکر کنندگان: philter ، زیبا ح ، amirarsalan20
سلام به همگی
برای 26 آگوست به مقصد لس آنجلس هواپیمایی امارات اگر همسفر هست خبر بدهید.
موفقیت همگی را آرزومندم
CATEGORY : F2A
Case Number: ANK2011xxxxx
اولین اقدام: 2011
محل مصاحبه: آنکارا
تاریخ تکمیل مدارک : 2011
تاریخ مصاحبه: سپتامبر 14/ 2013
تاریخ کلیرینس :/12 فوریه 2014
تاریخ گرفتن ویزا: 11 مارچ 2014
تاریخ ورود به آمریکا 26 آگوست 2014
تاریخ دریافت گرین کارت 27 سپتامبر 2014

پاسخ
تشکر کنندگان: romance33 ، philter ، shadi79 ، vanda ، amirarsalan20
سلام به عزیزان, با آرزوی موفقیت.
من تو اروپا مشغل تحصیل بودم رشتی الکترونیک کارشناسی ارشد .٣٠ سالمه , ٢٥ جون به مقصده تهران پرواز دارم,به امیده خدا ٢٠-٣٠ جولی به مقصد لوس آنجلس عازم هستم, خوشحال میشم اگه همسفر داشته باشم,هنوز اقدامی برای مسکن نکردم, والی شنیدم که برای بستانه قرارداد نیاز به کد اس اس ان داریم کا ٢ روز بعد از درخواست کد بهمن میدن ,بنا برین برای چند روز هتل مناسب پیدا کنیم .
پاسخ
تشکر کنندگان: amirarsalan20
سلام به عزیزان, با آرزوی موفقیت. من تو اروپا مشغله تحصیل بودم رشتی الکترونیک کارشناسی ارشد .٣٠ سالمه , ٢٥ جون به مقصده تهران پرواز دارم,به امیده خدا ٢٠-٣٠ جولی به مقصد لوس آنجلس عازم هستم, خوشحال میشم اگه همسفر داشته باشم,هنوز اقدامی برای مسکن نکردم, ولی شنیدم که برای بستانه قرارداد نیاز به کد اس اس ان داریم کا ٢ روز بعد از درخواست کد بهمن میدن ,بنا برین برای چند روز هتل مناسب پیدا کنیم . .
پاسخ
(2014-06-19 ساعت 19:54)bidhendi نوشته:  سلام به عزیزان, با آرزوی موفقیت. من تو اروپا مشغله تحصیل بودم رشتی الکترونیک کارشناسی ارشد .٣٠ سالمه , ٢٥ جون به مقصده تهران پرواز دارم,به امیده خدا ٢٠-٣٠ جولی به مقصد لوس آنجلس عازم هستم, خوشحال میشم اگه همسفر داشته باشم,هنوز اقدامی برای مسکن نکردم, ولی شنیدم که برای بستانه قرارداد نیاز به کد اس اس ان داریم کا ٢ روز بعد از درخواست کد بهمن میدن ,بنا برین برای چند روز هتل مناسب پیدا کنیم . .

سلام دوست عزیز ای کاش آخر آگوست بودی چون منم دنباله همسفر بودم ....موفق باشید
پاسخ
تشکر کنندگان: vanda
(2014-06-19 ساعت 22:10)goli2013 نوشته:  
(2014-06-19 ساعت 19:54)bidhendi نوشته:  سلام به عزیزان, با آرزوی موفقیت. من تو اروپا مشغله تحصیل بودم رشتی الکترونیک کارشناسی ارشد .٣٠ سالمه , ٢٥ جون به مقصده تهران پرواز دارم,به امیده خدا ٢٠-٣٠ جولی به مقصد لوس آنجلس عازم هستم, خوشحال میشم اگه همسفر داشته باشم,هنوز اقدامی برای مسکن نکردم, ولی شنیدم که برای بستانه قرارداد نیاز به کد اس اس ان داریم کا ٢ روز بعد از درخواست کد بهمن میدن ,بنا برین برای چند روز هتل مناسب پیدا کنیم . .

متاسفانه من ویزام تا ٧ آگست اعتبار داره,ولی میتونیم باهم از طریق ایمیل در تماس باشیم.با آرزوی موفقیت.
پاسخ
تشکر کنندگان:
برای اخر اگوست برای فرودگاه lax اگه خانوم موقر و متین جهت همسفر میشناسین پیام خصوصی بدین TongueTongueTongueCool
پاسخ
تشکر کنندگان: lighter ، Farshid22 ، vanda ، amirarsalan20 ، Lemony
سلام همسفر خانم هست که بخاد با همکاری هم در موقع ورود بریم دنبال کارامون و بتونیم دوستای خوبی بشیم؟؟؟؟
پاسخ
تشکر کنندگان: lighter ، Farshid22 ، vanda ، amirarsalan20 ، Lemony
(2014-06-20 ساعت 23:23)bidhendi نوشته:  
(2014-06-19 ساعت 22:10)goli2013 نوشته:  

متاسفانه من ویزام تا ٧ آگست اعتبار داره,ولی میتونیم باهم از طریق ایمیل در تماس باشیم.با آرزوی موفقیت.

دوست عزیز شما روی 2 روز حساب نکنید. تا یه هفته که اصلاً به قولی جواب سلام نمیدن بعدش تا 3-4 روز کاری بهتون میدن . یعنی واسه 10 روز پیش بینی کنید که متضرر نشین.
مکان مصاحبه: آنکارا---> ایروان ایالت:کالیفرنیا-ارواین
انتخاب صندلی مناسب در هواپیما
سفرنامه ایروان ----- لاتاری از آغاز تا پایان
پاسخ
تشکر کنندگان: bidhendi
سلام دوستان من یکی از برندگان لاتاری 2014 هستم و قصد دارم در اوایل مرداد ماه وارد خاک آمریکا بشم یکی از آشناهام در ایالت اوهایو هستش به من گفته که می تونه برام یه خونه اجاره کنه و کمکم کنه که مراحل اداری رو انجام بدم ، نمیدونم آیا این کارو بکنم یا اینکه یه دوست از طریق این سایت پیدا کنم و برم آمریکا ( چون پیدا کردن کار برام مهمه )لطفا بچه هایی که اطلاع دارن به من کمک کنن ودر این تاریخ می خوان برن به من پیام بدن
پاسخ
دوستان براي لاس وگاس براي ماه اكتبر يا نوامبر اگر كسي هست خبر بده حتما
C.N : 18xx # interview : 14 nov Yerevan # 1 person # clrarance#update : 28-29may#cleared 29 may#196 day

!!! Every man Dies .. .not Every man Lives
همه میمیرند اما همه زندگی نمیکنند !
پاسخ
تشکر کنندگان: Farshid22 ، vanda ، زری وحدتی
همسفرای لس انجلس واسه نیمه الی بیست و پنجم جولای در خدمتیم شایدم کمی زودتر احتمالا با امارات هنوز بلیط نگرفتم
پاسخ
تشکر کنندگان: Farshid22 ، vanda ، amirarsalan20
(2014-06-21 ساعت 20:15)elvira نوشته:  سلام همسفر خانم هست که بخاد با همکاری هم در موقع ورود بریم دنبال کارامون و بتونیم دوستای خوبی بشیم؟؟؟؟

سلام کی پرواز دارید پیغام بدید من میرم لس آنجلس دفعه دومه میرم و به مسیر آشنا هستم دوستان خبر بدید با هم باشیم
پاسخ
تشکر کنندگان: Farshid22

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان