2016-03-02 ساعت 04:32
(2016-02-27 ساعت 02:10)sang نوشته:(2016-02-27 ساعت 00:57)پرستو نوشته:دوست عزیز واقعا ممنونم از لطفتون من واقعا از این امکان پست اطلاعی نداشتم الا سرچ کردم دیدم بله امکانش وجود داره(2016-02-23 ساعت 20:14)sang نوشته: سلام دوستان شدیدا به کمک نیاز دارم. من دو ماهه که وارد آمریکا شدم گرین کارتم هنوز نیومده و بیمه ندارم و متاسفانه دچار دیسک کمر شدم و شدیدا درد دارم و امکان تهیه قرص رو هم تا بیمه نداشته باشم نیست کسانی که به همین زودی راهی آمریکاهستن خواهشن اگر امکان آوردن مقدار کمی داروهام رو دارن لطفا بهم خبر بدن تا به خانوادم بگم براشون پست کنن و باز اینجا ایشون برای من پست کنن. پیشاپیش ممنون از لطف همگیسلام
شما هر گونه دارویی که نیاز دارید به بستگان بگویید از ایران براتون ارسال کنند نحوه ارسال پس از تهیه دارو به گمرک پست مراجعه کرده و پس از تایید پزشک پست داروها را برایتان ارسال میکنند
عزیزم چاره دیسک کمر اقلا ۱۰ روز استراحت مطلقه,دشکت باید سفت باشه,موقع خوابیدت یک بالش کوچک بزلر پهلوت و زانوی مخالفودر حالیکه به پهلو خوابیدی روش قرار بده,مسکنهای شل کننده عضلات هم مثل دیاز پام و متو کار بامول خوبه,کدوم شهر هستی شما؟
کیسIr1:
ارسال مدارک اواخر دسامبر 2013
دریافت کانفرمیشن نامبر ژانویه2014
اعلام نقص مدرک 30جون , 30 جولای ارسال مدارک بهins
approve اول آگست 2014
دریافت کیس نامبر25سپتامبر،سفارت تعیین شده ایروان
مصاحبه 23 مارچ ۲۰۱۵
نقص مدرک
تحویل مدارک خواسته شده در 27 ایپریل،دوباره نقص مدرک
دریافت ویزا 15 می 2015
ورود به آمریکا:اول جولای ۲۰۱۵
آنرا که تویی چاره