موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
من میخوام برم با مدرک فنی حرفه ای برای ارایشگری
کسی رو میشناسین اون جا که بتونم جایی رو حتمی کنم و ازون طریق برم که کارم مشخص باشه
میشه هر اطلاعاتی که دارین بهم بدین یا از کسی بپرسین
خیلی مهمه لطفا
ممنونم ازتون
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
من سوالی دارم. زمان مصاحبه من ۱۹ جولای بوده و اخیرا در سایت سفارت Process Pending شدم و زیرش هم نوشته :
Your visa case has been refused under Section 221(g) of the U.S. Immigration and Nationality Act.
Further administrative processing of your application is required before a decision can be made regarding your eligibility for a visa. Administrative processing, on average takes four months, but we are unable to estimate the amount of time it will take for any particular applicant.
As soon as this processing is completed, the Embassy will send you an email providing further instructions.
اما در سایت ceac به صورت Adminastartion processing نشان داده میشود.
میشه راهنمایی بفرمایید دقیقا یعنی چی و مراحل بعدی چقدر طول میکشه ؟
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
تحقیقات من نشون میده که منتظر دادگاه عالی برای اظهار نظر روی فرمان اولیه ترامپ نباشید. موضوع کلا منتفی و موضوع بسته شد چرا که فرمان قبلی ترامپ موقت بوده و اخیرا فرمان دائمی ترامپ صادر شده است. اما در حال حاضر شش تا شکایت در دادگاه های ایالت های مختلف در جریان هست. آخریش دو روز پیش بوده که پنج تا ایالت مشترکا در دادگاه سیاتل فایل کرده اند. امید به اینه که تا ۱۸ ام یکی از اینها فعلا دستور تعلیق موقت رو بده تا بعد ببینیم چی میشه. ضمنا اگر حکمی جدیدی در دادگاه ی پایین صادر بشه باید دوباره همه مراحل رو طی بکنه تا نهایتا برسه به دادگاه عالی. خیر است انشالله
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان،
بعد از اینکه ایمیل اپرو رو دریافت می کنید بعد از چه مدت USCIS نامه اش رو براتون ارسال می کنه؟ مرسی
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
آیا این برای گروه eb1A لازم است؟
signed Affidavit of Support
در ضمن
court records with translations
Police Certificate(s) with translation....
گواهی سوء پیشینه است؟
این گواهی ها را به زبان انگلیسی صادر می کنند و یا باید دارالترجمه داد؟ آیا تاییدیه مترجم برای ترجمه شناسنامه و سایر کفایت می کند؟
سپاس فراوان
رتبه:
3
29 تشکر در 17 ارسال
(2017-10-24 ساعت 14:53)moni نوشته: سلام دوستان
آیا این برای گروه eb1A لازم است؟
signed Affidavit of Support
در ضمن
court records with translations
Police Certificate(s) with translation....
گواهی سوء پیشینه است؟
این گواهی ها را به زبان انگلیسی صادر می کنند و یا باید دارالترجمه داد؟ آیا تاییدیه مترجم برای ترجمه شناسنامه و سایر کفایت می کند؟
سپاس فراوان
police certificate همون عدم سوء پیشینه است والا اینکه فقط مترجم رسمی ترجمه کنه کفایت میکنه یا مهر خارجه و دادگستری داشته باشه بین علما اختلاف ولی معمولا همه میدهند مهر میشه ولی اینو بدونید که اصل ترجمه برای سفارت بایستی پیش شما باشه و فقط کپی ترجمه رو ارسال کنید البته اگر در مرحله NVC هستید برای court records فکرمیکنم مال کسانی هست که یکبار جدا شدن از همسرشون
F2A
priority date :20 May 2016
approved :30 Sep 2016
case number:1 Nov 2016
Invoice ID number : 22 Sep 2017
confirmation number:24 Sep 2017
complete:25 Dec 2017
Interview:31May 2018
Result : waiting
رتبه:
0