2011-02-07 ساعت 13:50
(2011-02-04 ساعت 23:42)rayan.s نوشته: tamanna و namojdehi عزیز؛ به سوالاتتان در زیر جواب دادم:رایان جان آیا باید حتما کپی هم تهیه بشه؟ آخه خود ترجمه ها که کپی داره!
دوستان مدارک مورد نیاز برای بردن به سفارت ایناست:
1-همراه داشتن اصل پاسپورت + یک نسخه کپی از تمام صفحات
2-همرا داشتن اصل شناسنامه + ترجمه آن + یک نسخه کپی از تمامی صفحات شناسنامه + یک نسخه کپی از ترجمه شده آن
3-همراه داشتن اصل مدرک ازدواج یا طلاق + ترجمه آنها + دو نسخه کپی از تمام صفحات آنها + دو نسخه کپی از ترجمه آنها
4-همراه داشتن اصل آخرین مدرک تحصیلی در صورت دارا بودن مدارک فوق دیپلم به بالا + دیپلم که برابر 12 سال تحصیل (برای ایران دیپلم + پیش دانشگاهی) + ترجمه های این مدارک یا در صورت نداشتن دیپلم گواهی 2 سال سابقه کار معتبر و مورد قبول
5-همراه داشتن اصل کارت پایان خدمت یا معافی + ترجمه آن
6- همراه داشتن نامه دوم و در صورت عدم دریافت نامه دوم پیرینت جواب ایمیل KCC که در آن روز مصاحبه مشخص شده
7-ترجیهاً 6 قطعه عکس 5*5
8-گواهی عدم سوء سابقه که البته برای ایرانیان نیازی نیست
9-گواهی آزمایشات پزشکی + کارت بین المللی واکسیناسیون انستیتو پاستور
اینم ایمیل سفارت آنکاراست :
webmaster_ankara@state.gov
اینم ایمیل سفارت ابوظبی:
abudhabiIV@state.gov
بردن نامه دوم به سفارت الزامی نیست و پرینت ایمیل KCC که تاریخ مصاحبه رو نوشته کافیه.
دوستی که گفته بود محل مصاحبه رو عوض کرده اگر از طریق ایمیل KCC تاریخ مصاحبه را متوجه شدید پس سفارتم تو ایمیل مشخصه و اگر هنوز تاریخ مصاحبه را متوجه نشدید به KCC ایمیل بزنید یا تماس بگرید تا تاریخ و محل مصاحبه معلوم بشه.
برای داشتن فرم نامه دوم برید صفحه 4 همین تایپیک ارسال شماره 46 USER عزیز را ببینید.
شما هم معرفت بخرج بدید و اطلاعاتتان را برای ثبت در جدول 2011 برای free-free با پیام خصوصی ارسال کنید .
(2011-02-04 ساعت 22:15)jk2011 نوشته: سلام دوستانشما به تایپیک: برندگان لاتاری 2011 که نامه اول را دریافت نکردند یه سر بزنید. البته پیگیریای لازم رو مطابق نوشتتون خوب انجام دادید.موفق باشید
من آخر شهریور از طریق سایت www.dvlottery.state.gov متوجه شدم که قبول شدم و متاسفانه هرگز نامه اولم را دریافت نکردم ... اول مهر فرمهایی که از سایت خودشون گرفتمو پر کردم فرستادم و تا کنون هیچ خبری از نامه دومم هم نیست (با این که این بار آدرس امریکا داده بودم!) چند روز پیش به سفارت ابوظبی نامه زدم و تاریخ مصاحبه و کیس نامبرمو ازشون پرسیدم و اونها جواب دادن که هنوز کیس من بهشون نرسیده با KCC تماس بگیرم که اونجا هم تا ایمیل های منو میبینه فقط یه جواب میده که بدون کیس نامبر هیچ اطلاعاتی نمیدیم.... خلاصه من نمیدونم این موضوع به این تاپیک مربوطه یا نه فقط لطفا یکی راهنمایی کنه که چطور و از کجا میتونم بدون کیس نامبر کارنت شدنمو بدونم؟ و کلا داستان از چه قراره؟
ممنون پیشاپیش