موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام كسي از كوپرتينو نيست كاليفرنيا دنبال يه كلاس زبان ميگردم كه ارزون باشه لطفا راهنمايي كنيد در ضمن اينجا كسي از كوپرتينو نيست
موضوعها: 3
رتبه:
3
7 تشکر در 0 ارسال
فیلمهای مستند ویژگیهای خودشون رو داره و نکات خوبی رو آموزش میده. ولی لهجه صحبت در فیلم مستند اون چیزی نیست که واقعا در کوچه و خیابان استفاده میشه و تا حدودی حالت آکادمیک داره.(مگر اینکه مستند اجتماعی باشه)
چند فیلم هست که من جدیدا تماشا کردم و به نظر من با دیدنشون میتونید مهارت شنیداری خودتون رو محک بزنید. من خودم 90% مکالمات اکثر فیلمها رو کاملا متوجه میشم ولی با دیدن این فیلمها متوجه شدم که این درصد واسه اینها خیلی کمتره ! ولی پس از چندین بار تکرار کلی پیشرفت حاصل شد. کلمه ها و جمله های جالبی هم در مکالمات به کار میره که یادگیریشون بد نیست.
جدا از این قضیه یاد گیری , از دیدن فیلمها هم ممکنه لذت ببرید. فیلمها از جناب تارنتینو هست(در اکثر فیلمهای این جناب ,در خیلی از صحنه ها مکالمه زیاده از حد وجود داره)
1- TRUE ROMANC
2- INGLOURIOUS BASTERDS
3- DEATHPROOF
4 - JACKIE BROWN
من خودم با سومین فیلم کلی حال کردم و اونرو پسندیدم.(که البته نسبت به بقیه فیلمها مکالماتش قابل فهمه) بقیه فیلمها هم دوست داشتنی هستند.
دومین فیلم خشونتش خیلی بالاست .
استایل صحبت کردن برد پیت در فیلم دوم خیلی باحاله ولی لهجه خاصی داره که درک کردنش برای من در ابتدا چندان ساده نبود.
اگر دوست داشتید میتونید این فیلمهارو سرچ و دانلود کنید و علاوه بر تماشای بهترین فیلمهای کارگردان معروف و خشن کوئنتین تارنتینو , به یادگیری زبان و خصوصا افزایش مهارتهای شنیداری بپردازید.
موضوعها: 1
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
حالا وب سایت ها درست، ولی توصیه من شدیدا به استفاده از ویدئو های VOA English و word on the street بی بی سی هستش،حرف ندارن،VOA برای کسایی که میخوان آمریکایی یاد بگیرن و WORD ON THE STREET برای دوستانی که علاقه به لهجه بریتیش دارند
موضوعها: 7
رتبه:
37
7 تشکر در 0 ارسال
http://www.moviequotesandmore.com/black-...tes-2.html
این سایت خوبیه برای تقویت زبان انگلیسی... متن بسیاری از فیلم ها دارد.. میتونید با محاوره انگلیسی آشنا بشوید...
One day your life will flash before your eyes, make sure it's worth watching.