موضوعها: 26
رتبه:
90
3 تشکر در 0 ارسال
یکی ازدوستان تا بحال مستقیما از کی سی شی پرسیده که از چه طریقی، چه زمانی کیس نامبر را به برنده اعلام می کنند؟
اگر تابحال کسی نپرسیده یکی از دوستان فقط همین دو سوال را بپرسد با این متن:
Dear Sir/Madam,
I have been selected for further processing, (online status check, DV2011) but I have not received the first notofication letter.
Please let me know when, and in what way will you inform me of my case number.
Best regards,
Your Full Name
موضوعها: 0
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
2010-08-14 ساعت 16:37
(آخرین تغییر در ارسال: 2010-08-14 ساعت 16:40 توسط silia.)
(2010-08-14 ساعت 15:40)alirezagh نوشته: (2010-08-14 ساعت 11:15)sorooshii نوشته: دوستان عزیز ، در اینجا من یک آمارگیری از وضعیت افرادی که کیس نامبر ندارند ، انجام می دهم. لطفاً برای درج اطلاعات در اینجا، به بنده پیام خصوصی بزنید و اطلاعات زیر را بدهید تا ویرایش کنم. از ارسال اطلاعات در کامنت جداگانه خودرای کنید تا یک کامنت واحد داشته باشیم.
ردیف *** نام ( و یا نام مستعار) *** تاریخ دریافت مدارک توسط kcc *** نام گیرنده در kcc *** آدرس زمان ثبت نام *** منطقه
1 *** sorooshii *** شش آگوست *** J.SUTTON *** ایران / تهران *** سعادت آباد
2 *** Alireza *** پنج آگوست *** J.SUTTON *** ایران / تهران *** سعادت آباد
3 *** sare,Ali *** پنج آگوست *** J.SUTTON *** ایران / تهران *** سعادت آباد
4 *** مونیکا *** شش آگوست *** .J SUTTON *** ایران/تهران **** شهرک غرب
5 *** Farnaz82 *** شش آگوست *** J SUTTON *** مالزی / کوالالامپور *** -------
6 *** mml , boshra *** یازده آگوست *** J SUTTON *** ایران/تهران *** اکباتان
7 ***SILIA*****يازده آگوست***J SUTTON****ايران/تهران****مطهري
8 ***alisarshar *** شش آگوست *** J.SUTTON *** ایران / تهران *** اميرآباد
وقتی می بینم از 8 نفری که توی آمارگیری شرکت کردند 3 تاشون از سعادت آباد هستند نمی دونم نامید شم یا امیدوار؟!!
راستی فکر می کنید تغییر پلاک های جدید با قدیمی چقدر تاثیر داشته؟
سلام
من پي اين قضيه رو گرفتم.حتي با شخص شخيص آقاي پستچي محل صحبت كردم.گفت فرقي نميكنه.هر پستچي روي محلش تسلط كامل داره و خوب ميدونه كه پلاكها چطورين.گفت مطمئن باش اگه نامه به پستخونه اينجا ميرسيد من نامه رو يادم بود چون نامه تابلوييه.
با اجازتون پستخونه رو زير و كردم و بايد بگم كه به اين نتيجه اخلاقي رسيدم كه خيليا مثل من منتظر نامه اي از خارج از كشورن كه اين نامه وسط راه معلوم نشده كه كجا رفته.چند نفر از دوستان و اقوامشون در كشورهاي ديگه چند ماهه كه منتظر دعوتنامه هستن ولي اين نامه هاي اينجوري كلا گم شده!!
(2010-08-14 ساعت 16:29)User نوشته: یکی ازدوستان تا بحال مستقیما از کی سی شی پرسیده که از چه طریقی، چه زمانی کیس نامبر را به برنده اعلام می کنند؟
اگر تابحال کسی نپرسیده یکی از دوستان فقط همین دو سوال را بپرسد با این متن:
Dear Sir/Madam,
I have been selected for further processing, (online status check, DV2011) but I have not received the first notofication letter.
Please let me know when, and in what way will you inform me of my case number.
Best regards,
Your Full Name
من از طريق وكيل پيگير شدم ولي متاسفانه جواب درستي ندادن.فقط گفتن كه در حال حاضر جز از راه پست اعلام نميكنيم و راه ديگه اي رو در نظر نگرفتيم.
در مورد زمان هم گفتن معلوم نيست!!!!!
شماره کیس: ***2011AS00042
تاریخ دریافت کیس نامبر از طریق ایمیل: 1389/12/10
کنسولگری: آنکارا
تاریخ مصاحبه: 12 sep
تاریخ دریافت ویزا:Sep 13
جمع تقریبی هزینه ها: 14عکس.60 پست اول،57 ترجمه،68 ارسال مدارک مصاحبه،428بلیط،55عوارض خروج،819سفارت،252هتل اوزیلهان،1700 هواپیما امریکا
موضوعها: 0
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
1 خبر جديد
الان ظاهرا 1هفته تعطيلات تابستانيه!!!
شماره کیس: ***2011AS00042
تاریخ دریافت کیس نامبر از طریق ایمیل: 1389/12/10
کنسولگری: آنکارا
تاریخ مصاحبه: 12 sep
تاریخ دریافت ویزا:Sep 13
جمع تقریبی هزینه ها: 14عکس.60 پست اول،57 ترجمه،68 ارسال مدارک مصاحبه،428بلیط،55عوارض خروج،819سفارت،252هتل اوزیلهان،1700 هواپیما امریکا