موضوعها: 0
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
Case Number: 2011AS00035xxxx
FIRST NAME: xxxxx
LAST NAME: xxxxxxx
Date of birth: xx/xx/xxxx
Preference Category: DV DIVERSITY
Country Chargeability : Iran
To: The Department of State’s Kentucky Consular Center
Dear Sir/Madam
To whom it may concern,
According to the Mail Tracking Service I have used, my application forms have been delivered to the KCC with barcode
No: GDxxxxxxxxxWW From TNT Express.
I will appreciate if you would acknowledge the receipt of the shipment.
Thanking You
این جواب kcc
Thank you for your inquiry.
Your forms have been received and are acceptable for thecontinuation of your visa processing. KCC is currently scheduling visa numbersfor your region for the month of April below 19,250. If your case number iscurrent and has completed processing, KCC will send a notification letter toyou via postal mail. Please refer to the visa bulletin at www.travel.state.gov to locate thecurrent numbers being processed. This bulletin is updated after the 15th day ofeach month.
تاریخ دریافت نامه قبولی اول : هیچوقت
تاریخ دریافت نامه دوم : 2 AUG
تاریخ مصاحبه : 8 AUG
تاریخ دریافت ویزا : 11 AUG
کیس : 2011AS00035XXX
کنسولگری: ابوظبی
جمع هزینه ها 4 نفر : تومان 7,570,000
رتبه:
24
1 تشکر در 0 ارسال
به سفارت و KCC ایمیل دادم و گفتم فرصت یک روزه زمانی نیست که من بتونم در سفارت برای مصاحبه حاضر شم.
با KCC هم صحبت کردم و اونا گفتن به سفارت مربوطه
از طرفی رو سایت سفارت آنکارا نوشته :
VERY IMPORTANT NOTICE FOR DIVERSITY VISA APPLICANTS!!!!
Diversity Visa appointments cannot be rescheduled for reasons other than serious medical or similar emergencies. A DV reschedule request will only be considered if it is accompanied by a medical report or other documentation regarding the emergency reason
یعنی من تنها راه تعویق زمان مصاحبه ام گواهی پزشکیه؟ آیا این وضعیت من جزو شرایط ضروری خواهد شد؟
دوستان راهنماییم کنید که موارد اینچنینی مشاهده کردین؟
من فردا نوبت مصاحبه دارم و ایمیلی که بهشون دادم به گفته ی خودشون ممکنه تا 5 روز کاری خونده نشه. اونوقت نمی گن طرف سر قرار حاضر نشده و کیسش باطل؟
فردا ساعت 16 تا 17 به وقت ترکیه وقت دارم که با یه شماره ی سفارت تماس بگیرم ولی بازم اینا چیزی نیست که بعدا بشه بهش استناد کرد.
چی کار کنم؟
این نامرد ها امروز به من کیس نامبر دادن و فردا رو روز مصاحبه تعیین کردن. نگران اینم که این فاصله ی خیلی کم(8 ساعت) حتی به مستند کردن علت تاخیرم و نرسیدن به مصاحبه نرسه و کیسم رو باطل کنن.
رتبه:
6
0 تشکر در 0 ارسال
(2011-03-03 ساعت 01:14)pefa نوشته: به سفارت و KCC ایمیل دادم و گفتم فرصت یک روزه زمانی نیست که من بتونم در سفارت برای مصاحبه حاضر شم.
با KCC هم صحبت کردم و اونا گفتن به سفارت مربوطه
از طرفی رو سایت سفارت آنکارا نوشته :
VERY IMPORTANT NOTICE FOR DIVERSITY VISA APPLICANTS!!!!
Diversity Visa appointments cannot be rescheduled for reasons other than serious medical or similar emergencies. A DV reschedule request will only be considered if it is accompanied by a medical report or other documentation regarding the emergency reason
یعنی من تنها راه تعویق زمان مصاحبه ام گواهی پزشکیه؟ آیا این وضعیت من جزو شرایط ضروری خواهد شد؟
دوستان راهنماییم کنید که موارد اینچنینی مشاهده کردین؟
من فردا نوبت مصاحبه دارم و ایمیلی که بهشون دادم به گفته ی خودشون ممکنه تا 5 روز کاری خونده نشه. اونوقت نمی گن طرف سر قرار حاضر نشده و کیسش باطل؟
فردا ساعت 16 تا 17 به وقت ترکیه وقت دارم که با یه شماره ی سفارت تماس بگیرم ولی بازم اینا چیزی نیست که بعدا بشه بهش استناد کرد.
چی کار کنم؟
این نامرد ها امروز به من کیس نامبر دادن و فردا رو روز مصاحبه تعیین کردن. نگران اینم که این فاصله ی خیلی کم(8 ساعت) حتی به مستند کردن علت تاخیرم و نرسیدن به مصاحبه نرسه و کیسم رو باطل کنن.
سلام
من فکر نمی کنم که مشکلی پیش بیاد برای جابجایی ! خیلی ها تاریخ مصاحبه رو عوض کردن بدون اینکه کیس پزشکی داشته باشند و به تنها به دلیل اینکه به زمان مصاحبه نمی رسیدند و وقت کم داشتند !
تنها فرق شما اینه که احتمالا بعد از زمان مصاحبه می تونی باهاشون هماهنگ کنی !
اونم به امید خدا درست می شه . . . الان تنها کاری که می تونی انجام بدی اینه که هر چه سریع تر با سفارت تماس بگیری و در جریان بذاریشون
شماره کیس : 2011AS44XXX
تاریخ ورود به آمریکا : 2012 Feb
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
ه ه ه ه ه
ههههههههههههوووووووووووووورررررررررررررااااااااااااااااااااااااااااا ههههوووررررررااااا هههههووووورررراااااا
سلام بچه ها منم کیس نامبرمو گرفتمممممممممممممممممممممممممممممممممممم
ای کیس نامبر ، ای آلبالو ، ای هلوووو ، ای فلفل فرنگی که من و همه ی دوستای خوبمو اینقدر سوزوندی و جزوندیییییی
دیدی بالاخره هممون …………… گرفتیییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییمت ضایع شدی ‼‼‼!
دیگه اینطوری دور و بر این تاپیک نیایییییییییی .
بچه ها فکر میکنم من آخرین نفری بودم که کیسمو گرفتم . از اینکه هممون تونستیم کیس هامونو بگیریم بینهایت خوشحالم .
به همتون تبریک میگم . ایشالا خبر ویزای همتمنو بشنویم و بینهایت تر خوشحال بشیم .
همینجا از user عزیز و rayan عزیز nazem عزیز ، free free و satusa عزیز که صمیمانه هممون رو تو این موقعیتی که داشتیم کمک کردند و همچنین از خودمون که تو این مدت همیشه واسه هم منبع انرژی بودیم تشکر ویژه میکنم . ایشالا که خبر های بهتر از همتون بشنویم .
کیس نامبر : 26000
شماره کیس:26XXX
تاریخ دریافت نامه قبولی:نگرفتم
کنسولگری:مالزی
ارسال فرمهای سری اول:9/AUG/2010
آپدیت کردن فرم های سری اول بدلیل ازدواج:31/JAN/2011
تاریخ کارنت شدن:May 2011
تاریخ دریافت نامه دوم: از طریق ایمیلMay 19, 2011
تاریخ مصاحبه: 14 jun
جمع تقریبی هزینه ها:نفری 1900$
دریافت ویزا:یه ضرب
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
هوراااااااا هوراااااااا هوراااااااا Hooray Hooray Hooray
بچه ها همگی به سلامتی داریم میریم....دیشب تو خوابم خواب مهاجرسرا رو میدیدم .......دیروز تقریبا" دو تا اتفاق خوب افتاد......همگی هورااااااااااااااااااا
من قبلا" خودحذفی کردم ولی الان هم بایدانجام بدیم چون این تالار رو دوست داریم نمیشه نگهش داریم
شماره کیس:2011AS00033000
تاریخ دریافت نامه قبولی:نگرفتم
کنسولگری:ابوظبی
ارسال فرمهای سری اول:August 2010
دریافت فرمهای سری اول :August 2010
تاریخ کارنت شدن کیس:
تاریخ دریافت نامه دوم:
تاریخ مصاحبه:
تاریخ دریافت کلیرنس:
جمع تقریبی هزینه هاHL +عکس
رتبه:
12
1 تشکر در 0 ارسال
خوبه همه بچه ها كيس نامبرشونو گرفتن. به اميد موفقيت در مصاحبه!!!!!!!
2011AS14706
[font=Times New Roman]باور روز برای گذر از شب کافیســـــــــت.....[/font]
به امید فردا
رتبه:
10
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
دوستان من تا حالا فقط 2 تا پیام خصوصی گرفتم!!!!!! از aghdam, mareef
tamana، pefa,.....
ازبرندگان 2011 که نامه اول و نامه دوم را دریافت نکردیم
برندگان عزیز 2012، سوالات شما را با کمال میل پاسخگو هستم.
جهت راهنمایی سفر به امارات در خدمتم.
همه به کودکان سرطانی کمک کنیم>> سایت محک