موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
من 19 سالمه دیپلم نقشه کشی کاردانش دارم می خواستم واسه ادامه تحصیل برم امریکا یا کانادا یا اروپا یا استرالیا کشورش زیاد فرقی نمیکنه
شرایطش چی هستش؟ باید چی کار کنم؟
فقط یه چیزی من دیپلم نقشه کشی هستش می خوام ورود به دانشگاه تغییر رشته بدم به کامپیوتر میشه؟
ممنون میشم راهنمایی کنید...
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان خسته نباشید! من امسال میرم دوم دبیرستان برای همین فکر میکنم وقت زیادی دارم!
رشتم ریاضی هست و تو دانشگاه میخوام کامپیوتر بخونم(الانم دارم #C یاد میگیرم و تا پیش برسم احتمالا چند تا زبون دیگه هم یادمیگیریم!)! آیا راهی هست که بتونم برای کالج و دانشگاه به کشور آمریکا یا انگلیس برم؟
دبیرستان دکتر هشترودی هم میرم نمدونم معتبره یا نه!
لطفا تمام راه های ممکن رو بگید!
با سپاس از سایت خوبتون!
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
من دانش اموز مدرسه تیزهوشان1 مشهد هستم. الان سال پیش میخونم. رشته م تجربیه و معدل دیپلم بالایی هم دارم. در ضمن اختراع هم ثبت کردم. میخواستم بدونم چطوری میتونم واسه ترم پاییز 2014 از ی دانشگاه خوب مث دانشگاه شیکاگو یا... پذیرش بگیرم؟! در واقع باید از کجا شروع کنم. اخه مدرک زبان هنوز ندارم.
خیلی خیلی خوشحالم میکنید اگه زود زود جواب بدین چون فوریه.
و من الله توفيق. ..
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
2013-10-30 ساعت 12:44
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-10-30 ساعت 12:46 توسط marcopolo1347.)
با سلام
دختر من با مشخصات ذیل علاقمند به ادامه تحصیل در رشته پزشکی در یکی از دانشگاههای ترجیحا اروپایی میباشد.
1) 17 ساله پیش دانشگاهی با معدل سه ساله بالای 19.5
2) دارای 2 مدال نقره المپیاد کشوری (سال دوم دبیرستان)و طلای المپیاد کشوری (سال سوم دبیرستان)
3) پتانسیل اخذ مدرک آیلتس بالاتر از 7 ظرف 3 ماه
و اما سوال:
1) با توجه به پر بودن ظرفیت پذیرش دانشگاهها در رشته پزشکی برای سال 2014 (ددلاین)راهکار پذیرش بااین رزومه چیست؟
2)امکان گرفتن فاند از یک دانشگاه معتبر چند درصد است؟
ممنون از راهنمایی
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام به تمام دوستان عزيز.من دانش اموز دبيرستان علامه حلي ام.سال دوم رشته رياضي.از طرفي زبانم تقريبا كامله و خدا رو شكر يه ذره استعدادي هم دارم.در زمينه هاي ربوكاب و روباتيك فعاليت هاي زيادي دارم.خيلي علاقه مندم كه بتونم برم امريكا...هدفم اينه بتونم تو شركتاي تكنولوزيكي كار كنم مثل apple كار كنم.مطمءنم كه بتونم برم اونجا ميتونم خودمو ثابت كنم مث يكي از دوستام كه امسال رفته و الان اونجا جزو بهترين دانش اموزاس ولي واقعا نياز به بورسيه يا كمك مالي دارم...خيلي دارم تلاش ميكنم حتي با دانشجوهاي دانشكاه شريف هم كه حرف ميزنم بهم ميكن برو كه اكه بري خيلي موفق ميشي ولي الان دارم كم كم نا اميد ميشم...راهي جلوم نيس.امروز خيلي اتفاقي با اين سايت اشنا شدم...اينم ميزاريم رو لطف خدا.يني واقعا اين بايد واس من فقط رويا بمونه :'( ؟؟؟؟؟؟
رتبه:
28
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-12-21 ساعت 13:32)Mehrab-sp نوشته: سلام به تمام دوستان عزيز.من دانش اموز دبيرستان علامه حلي ام.سال دوم رشته رياضي.از طرفي زبانم تقريبا كامله و خدا رو شكر يه ذره استعدادي هم دارم.در زمينه هاي ربوكاب و روباتيك فعاليت هاي زيادي دارم.خيلي علاقه مندم كه بتونم برم امريكا...هدفم اينه بتونم تو شركتاي تكنولوزيكي كار كنم مثل apple كار كنم.مطمءنم كه بتونم برم اونجا ميتونم خودمو ثابت كنم مث يكي از دوستام كه امسال رفته و الان اونجا جزو بهترين دانش اموزاس ولي واقعا نياز به بورسيه يا كمك مالي دارم...خيلي دارم تلاش ميكنم حتي با دانشجوهاي دانشكاه شريف هم كه حرف ميزنم بهم ميكن برو كه اكه بري خيلي موفق ميشي ولي الان دارم كم كم نا اميد ميشم...راهي جلوم نيس.امروز خيلي اتفاقي با اين سايت اشنا شدم...اينم ميزاريم رو لطف خدا.يني واقعا اين بايد واس من فقط رويا بمونه :'( ؟؟؟؟؟؟
درود بر شما دوست گرامی
مهاجرت به آمریکا برای تحصیل نیازمند هزینه مالی قوی می باشد..
برای شما که دوم دبیرستان هستید سفر به غربت سخته.
اندکی وقت بزارید و خوصله کنید و تایپیک های این انجمن رو بخونید بیشتر اطلاعات کسب می کنید .
برای شما که دبیرستان هستید باید حدود ۳۰۰ میلیون تومان هزینه مالی داشته باشید یا در آمریکا اسپانسر قوی که بتونه شما رو ساپورت کنه...به دلار الان میشه چیزی حدود ۱۰۰ هزار دلار که واقعا نیازمنده..
سفارت موقع ویزا گرفتن بیشتر به ساپورت مالی دقت می کنه ...
موفق باشید.
موفقیت های بزرگ لازمه اراده ی قوی هستند.!
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام بچه ها من دوم دبیرستانم تو دبیرستان نمونه درس میخونم ( رشته ی ریاضی) برام جالبه امریکا که اینقدر میخواد افراد با استعداد رو به خودش جزب کنه چرا اینقدر سخت میگیره و ادم واقعا نا امید میشه اگه کسی بتونه واسه ی رفتن راهنمایی کنه ممنون میشم و الان واسه ی اینده باید چه چیزایی رو فراهم کنم که به مشکل نخورم و ایا بودن تو این دبیرستان فرقی به حالم میکنه
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام من دانش اموز يكي از علامه حلي هاي درجه يك تهران هستم تقريبا جزو شش هفت تا مدرسه ي برتر تهران و از لحاظ مالي هم خدا رو شكر وضعم بد نيست يغني ميتونم از پس هزينه هاش تقريبا بر بيام و علاقه دارم از أول دانشگاه اگه بشه برم امريكا در ضمن اون جا هم أقوام نزديكي دارم كه نميدونم مهمه يا نه لطفا راهنمايي كنيد از كجا شروع كنم . ممنون
رتبه:
18
1 تشکر در 0 ارسال
می تونید به سایت دانشگاه های مختلف آمریکا مراجعه کنید و apply کنید. برای ویزای دانشجویی توی مصاحبه سفارت باید کنسول رو قانع کنید که قصد موندن ندارید و می خواهید بعد از اتمام تحصیل برگردید. بخاطر همین به اون اقوامتون (اگر از بستگاه درجه یک نیست) بهتره اشاره ای نکنید.
Hope for the best. Expect the worst
Life is a play. We're unrehearsed
رتبه:
18
0 تشکر در 0 ارسال
سلام وخسته نباشید
من پسرم سال اینده دیپلم میگیره ولی در صورتی که موفق به گرفتنش نشه میتونه تو آمریکا سال چهارم دبیرستانو بخونه یا می تونه بره کالج
یا حتما باید دیپلمشو بگیره (در لاتاری 2016 برنده شدم)
و ممنون از زحماتتون و سایت خوبتون