موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
کیس ازدواجی
من مدرک تحصیلی رو اشتباه لیسانس نوشتم ولی دیپلمه هستم الان کیسم تو nvc الان باید چیکار کنم؟؟؟؟
رتبه:
33
0 تشکر در 0 ارسال
2014-01-01 ساعت 19:55
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-01-01 ساعت 20:01 توسط shandiz.)
دوستان یک سوال داشتم اگه کسی میدونه خواهش میکنم جواب بده
وکیل ما تو فرم i130 تاریخ تولد روزشو اشتباه زده و چند تاریخ دیگه هم اشتباه زده
ایا برای کسی این مشکل پیش امده و راه حلش چیه ؟
ممنونم اگه جواب بدید
:cr1 :ارسال مدارک:18mar2013رسید مدارک:24 mar - اپروو:17 jan- کیس نامبر 18 mar ابوظبی-- AP 20 AUG کلیر 13 نوامبر 2014 دریافت ویزا 10 دسامبر - ورود به امریکا 12 دسامبر2014:
رتبه:
23
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-01-01 ساعت 19:55)shandiz نوشته: دوستان یک سوال داشتم اگه کسی میدونه خواهش میکنم جواب بده
وکیل ما تو فرم i130 تاریخ تولد روزشو اشتباه زده و چند تاریخ دیگه هم اشتباه زده
ایا برای کسی این مشکل پیش امده و راه حلش چیه ؟
ممنونم اگه جواب بدید
دوست عزیز
بهترین کار اینه که با USCIS تماس بگیرید و بهشون بگید که تاریخ ها را اشتباه زده اید. خودشون می گن که چکار کنید.
کیس :IR1 -ارسال مدارک: 14 نوامبر 2012 -اپروو : 7 مارچ 2013- تکمیل مدارک بعد از یک سال و 5 ماه و انتقال سفارت از آنکارا به ایروان- دریافت ویزا: ۱۰ آپریل ۲۰۱۴-ورود به آمریکا: اول آگوست ۲۰۱۴-دریافت گرین کارت: ۶ سپتامبر ۲۰۱۴
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
كيس من نامزديه . من توي اكانتي كه بأيد مصاحبه رو ثبت كنيم . بجاي كيس نامبر سفارت كيس نامبر Uscis رو ثبت كردم . الآن هم نميشه دوستش كرد . به سفارت ايميل زدم اتوماتيك جواب داد كه از وبسايت اطلاع كسب كن . تونجا هم جيزي بيدا نكردم . خواهش ميكنم اكه كسي رآه حل رو ميدونه راهنمايي كنه . ممنون
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام خدمت دوستان عزیزلطفا منو راهنمایی کنید
همسر من سیتیزنه و ما پنج ساله که ازدواج کردیم و مت از ازدواج قبلی یک پسر نه ساله دارم که به طور رسمی حزانتش رو دارم ما سال 2014 اقدام به ویزای ازدواجی کردیم و اسم پسرم رو هم زیر مجموعه فرممون نوشتیم اما نمیدونستیم که باید برای پسرم جداگانه فایل کنیم الان که من اپرو شدم و کیس نامبرم از nvc اومده فقط یک کیس نامبر هست که مال منه و بذای پسرم نیومده خواهش میکنم اگر کسی اطلاعاتی داره منو راهنمایی کنه تا از این نگرانی در بیام .آیا میشه به uscis نامه نگاری کرد و این اشتباه رو رفع کرد خواهشمندم خیلی زود بهم بگید واقعا دارم از ناراحتی دیونه میشم ممنونم انشالله همه دوستان به راحتی مهاجرت کنند ممنونم
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام خدمت دوستان عزیزلطفا منو راهنمایی کنید
همسر من سیتیزنه و ما پنج ساله که ازدواج کردیم و مت از ازدواج قبلی یک پسر نه ساله دارم که به طور رسمی حزانتش رو دارم ما سال 2014 اقدام به ویزای ازدواجی کردیم و اسم پسرم رو هم زیر مجموعه فرممون نوشتیم اما نمیدونستیم که باید برای پسرم جداگانه فایل کنیم الان که من اپرو شدم و کیس نامبرم از nvc اومده فقط یک کیس نامبر هست که مال منه و بذای پسرم نیومده خواهش میکنم اگر کسی اطلاعاتی داره منو راهنمایی کنه تا از این نگرانی در بیام .آیا میشه به uscis نامه نگاری کرد و این اشتباه رو رفع کرد خواهشمندم خیلی زود بهم بگید واقعا دارم از ناراحتی دیونه میشم ممنونم انشالله همه دوستان به راحتی مهاجرت کنند ممنونم
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
(2016-12-25 ساعت 17:41)Ak.sa نوشته: با سلام خدمت دوستان عزیزلطفا منو راهنمایی کنید
بهتره با ان وی سی تماس بگیرید ، من شرایطم مثل شماست و از روز اول برای دخترم فایل جداگانه باز کردیم و همه هزینه ها را دوتا دوتا پرداختیم الی آخر
CR1
Ankara
شروع پرونده 8 ژانویه 2016
اپرو 25 جون 2016
نقص مدارک 22 اکتبر2016
ایمیل تایید مدارک 23 دسامبر 2016
دریافت ایمیل مصاحبه 30دسامبر 2016
تاریخ مصاحبه آنکارا 27feb2017
نتیجه AP
آپدیت 28feb و 2march
مصاحبه دوم 3march 2017
ایشود 3march 2017