موضوعها: 26
رتبه:
90
3 تشکر در 0 ارسال
سپتامبر 2009 تصمیم گرفتیم برای مهاجرت از طریق تخصص به کبک کانادا اقدام کنیم. و با توجه به اینکه همسرم مدرس زبان فرانسه است، و شغل بنده نیز High Demand بود، و همینطور از لحاظ امتیاز لازم برای مهاجرت مشکلی نداشتیم،(امتیاز ما بالای 80 بود) قابل پیش بینی بود که بدون مشکل خاصی (صرف نظر از زبان فرانسه برای من) این پروسه طی شود. فایل ما از طریق یک وکیل آمریکایی به سفارت کبک - دمشق ارسال شد و دسامبر 2009 فایل نامبر به ما اعلام شد. همسرم متقاضی اصلی بود. اوایل خرداد ماه هم وکیل بعد از 5-6 ماه از زمان اعلام فایل نامبر کبک، تاریخ مصاحبه ما را اعلام کرد: نیمه دوم تیرماه.
و دقیقا یک هفته بعد از اینکه تاریخ مصاحیه کانادا را تایید کردیم، و بلیط رفت و برگشت به دمشق هم اوکی شد، لاتری برنده شدیم!!
الان سوال و نگرانی من اینجاست: مسافرت سوریه قبل از مصاحبه لاتری است. و در پاسپورت ثبت می شود. آیا افسر مصاحبه کننده لاتری می پرسد منظور از مسافرت به سوریه چه بوده؟ اگر پرسید و بگویم که برای مهاجرت به کبک بوده، امکان دارد به بهانه ایی مثلا مالی و اسپانسر و یا دقیقا به همین دلیل که پروسه مهاجرت به کشوری دیگر رو در جریان داشتم, کیس من را کلا رد کنند؟
اگر کلا قضیه مهاجرت به کانادا را لو ندهم (عنوان کنم ویزای سوریه توریستی بوده) آیا کلیرنس لاتری این مساله رو می تونه بهش پی ببره؟
اصولا آیا سفارت ها اجازه دارند اطلاعات من رو بدون اجازه به هر سازمان دیگری ارائه کنند؟
مثلا من فقط برای سوشیل سکیوریتی نامبر به وزارت خارجه اجازه داده ام که اطلاعات من را به تامین اجتماعی ارائه کنه. آیا اونها اطلاعات من رو بدون اجازه من به پلیس چک کانادا میدهند؟ و همینطور بر عکس در مورد کلیرنس؟
پیشاپیش از کمک و همفکری شما سپاسگزارم.
موضوعها: 0
رتبه:
10
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوست عزیز
اصلا نگران نباش چون یکی از دوستان ما هم دقیقا شرایط شما را داشت و بدون دردسر هر ۲ ویزا را گرفت. در مورد کلیرنس هم به خانومش با وجود ویزای سوریه اصلا به خانوم کلییرنس نخورد ولی به آقا به علت سربازی کلییرنس خورد و اصلا در مورد ویزای سوریه هم ازشون سوال نکرده بودن. در ضمن اگر رشته شما دمند هست و شما main applicant هستین ۱-۲ ماهه هم مدیکالتون میاد.
موفق باشی
شماره کیس: 2010AS87XX
تاریخ دریافت نامه قبولی: می ۲۰۰۹
کنسولگری: تغییر از آنکارا به ابوظبی
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: ۵ جون ۲۰۰۹
تاریخ کارنت شدن کیس:دسامبر ۲۰۰۹
تاریخ دریافت نامه دوم:تا الان هم دریافت نکردم
تاریخ مصاحبه: ۱۵ ژانویه ۲۰۱۰
تاریخ دریافت کلیرنس: بعد از ۶۴ روز
تاریخ دریافت ویزا :۲۸ مارچ ۲۰۱۰
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
سلام شبهه مشکل شما رو یکی از دوستان ما هم دشت . البته اون مصاحبه رو کرده بود و ویسا هاش هم گرفته بود . هم ویزا مهجت کانادا و هم امریکا. اول رفته بوده کنده و بعد از ون که میخواسته بره آمریکا وقتی افسر که گذار نامه هارو چک میکنه ویزا کانادا رو میبینه ..... بشون گیر میده.. بعد میگه این دفع اجازه و میدیم که وارده امریکا بشی ، والی باید یکی رو انتخاب کنی. نمیتونی هم زمان ۲ تا رو داشته باشی...
رتبه:
6
0 تشکر در 0 ارسال
2010-08-15 ساعت 11:00
(آخرین تغییر در ارسال: 2010-08-15 ساعت 11:01 توسط arshida.)
سلام
من و همسرم هم براي كانادا دولت فدارال اقدام كرديم البته هنوز مديكال هامون نيامده ولي مشكلي كه هست اينه كه همسرم هم كار نيمه وقت و هم تمام وقت داشت و ما براي كانادا دو تاعنوان كار را نوشتيم ولي لاتاري كه برنده شديم براي فرم هاي لاتاري فقط شغل اصلي همسرم را كه تمام وقت بودم نوشتيم. يعني به نظر شما ممكنه متوجه بشوند و كيس ما را مردود كنند. فكر كنند دروغ گفتيم؟تازه بنده خودمم شاغل هستم عناوين شغليم را كه براي دولت فدرال كانادا فرستادم را طبق گواهي اشتغال به كارم نوشتم ولي براي لاتاري از روي حكم هام پر كردم كه چون حكم هاي اداريم با جزييات بيشتر ي بود .با گواهي اشتغال بكاري كه از اداره گرفتم فرق مي كند. آخه توي گواهي اشتغال بكارم نوشته بود مثلا كارشناس مطالعات كه يك عنوان كلي مي باشد. من الان نگران شدم نكند جدي جدي فكر كنند دروغ نوشتيم و ....
کیس نامبر:2011AS 12000
مصاحبه:27ژانويه آنکارا
کلیرنس:4 مارس
موضوعها: 8
رتبه:
41
3 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان.
الان که در آمریکا هستم با داشتن گرین کارت آمریکا میشه به کانادا مهاجرت کرد و هر ۵ماه ۱بار آمریکا بیام تا واسه سیتیزنی مشکل پیش نیاد????؟اصلا این کار عاقلانست یا نه؟آمریکا اصلا جذبم نکرده.
ارسال مدارک F2A (همسرم): 4Sep ,2013, رسید مدارک: 9Sep, 2013, اپرو: 9Oct, 2013 , دریافت کیس نامبر (سفارت ابوظبی): 18Nov, 2013
پرداخت 22Nov, 2013: DS 261 $88 ,پرداخت 230$ :2013, Dec 11, ارسال مدارک: 2013, 19 Dec , تکمیل پرونده: 2014, 27 NVC) Jan). تاریخ مصاحبه 2015, Jun 3 , کلیر 1Sep, 2015، تاریخ ویزا 2015, 9Sep
سفرنامه
لیست تمام مدارک ارسالی به USCIS , NVC ,و مدارک مدیکال و روز مصاحبه ویزای ازدواج Interview Questions+
موضوعها: 8
رتبه:
41
3 تشکر در 0 ارسال
واقعا که این مهاجرسرا جالبه.دیروز این تاپیک رو من درست کردم امروز به اسم یکی دیگست
ارسال مدارک F2A (همسرم): 4Sep ,2013, رسید مدارک: 9Sep, 2013, اپرو: 9Oct, 2013 , دریافت کیس نامبر (سفارت ابوظبی): 18Nov, 2013
پرداخت 22Nov, 2013: DS 261 $88 ,پرداخت 230$ :2013, Dec 11, ارسال مدارک: 2013, 19 Dec , تکمیل پرونده: 2014, 27 NVC) Jan). تاریخ مصاحبه 2015, Jun 3 , کلیر 1Sep, 2015، تاریخ ویزا 2015, 9Sep
سفرنامه
لیست تمام مدارک ارسالی به USCIS , NVC ,و مدارک مدیکال و روز مصاحبه ویزای ازدواج Interview Questions+
موضوعها: 26
رتبه:
90
3 تشکر در 0 ارسال
2010-09-14 ساعت 06:40
(آخرین تغییر در ارسال: 2010-09-17 ساعت 21:08 توسط User.)
دوست عزیز
قبل از ایجاد یک موضوع جستجو کنید. اگر موضوع وجود نداشت موضوع جدید ایجاد کنید.
موضوع ایجاد شده توسط شما با موضوع قبلی با همین مضمون ادغام شده است
موضوعها: 11
رتبه:
12
0 تشکر در 0 ارسال
ما الان در امریکا زندگی می کنیم .اما 6 سال پیش برای کانادا اقدام کردیم که الان موقعش رسیده.حالا موندیم چیکار کنیم؟از یک طرف بدمان نمی اید که کانادا را هم ببینیم و بعد تصمیم بگیریم که در امریکا زندگی کنیم یا در کانادا؟.از طرفی هم نمی دانیم که داشتن ویزای مهاجرتی به کانادا تبعاتی هم برای زندگی در این جا دارد؟
کسی می تواند راهنمایی کند که در ان واحد می توان اقامت چند کشور را داشت؟
در آن واحد می توان تابعیت چند کشور را داشت ؟ایران امریکا کانادا؟
با تشکر
کیس نامبر: 2009as34700
دریافت نامه اول: may 27
تاریخ کارنت شدن: بولتن june
(واقعا یکسال از زمان رسیدن نامه اول گذشت)
تاریخ دریافت نامه دوم: 1 june
تاریخ مصاحبه کنسل شده: 15 july
تغییر تاریخ مصاحبه به :1 july
تغییر تاریخ مصاحبه به :1 sep
دریافت ویزا:روز مصاحبه
اقدام برای سیتزن شیپ: Dec 2015
انگشت نگاری: Feb 2016
رسیدن نامه ی مصاحبه: May 14th 2016
مصاحبه : Jun 14th 2016
مراسم قسم: Jun 16th 2016
موضوعها: 2
رتبه:
21
0 تشکر در 0 ارسال
با داشتن گواهینامه کالیفرنیا می تونید به راحتی به کانادا بروید. حالا ایالت های دیگه رو نمی دونم.
مقیم های دایم آمریکا (دارندگان گرین کارت) می تونند به کانادا و مکزیک بدون ویزا بروند.
در مورد محدودیت زمان اقامت در کانادا اطلاعاتی ندارم
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
محدودیت زمانی 180 روز بدون ویزا
البته میدونید که قوانین عوض میشه. پس به منبعش رجوع کنید.
موضوعها: 1
رتبه:
14
0 تشکر در 0 ارسال
سلام،
میخوام بدوتم با داشتن گرین کارت امریکا می شه کانادا زندگی کرد و از مزایای کانادا مثل دادن وام برای ادامه تحصیل سواستفاده کرد؟
خلاصه اینکه میشه زندگیه راحتی داشت؟
البته میدونم باید هر 6 ماه یکبار برم امریکا.
تونل ها نشان می دهند در دل سنگ ها هم میتوان راه ساخت.....
"اینجآ بجز دوری تــو چیزی به مــن نزدیک نیست"