موضوعها: 0
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
برای ثبت ازدواج تو ایالت اوکلاهما، تنها چیزی که خواستن پاسپورتم بود.
رتبه:
0
1 تشکر در 0 ارسال
سلام
منهم فقط پاسپورتمو خواستن. البته من وگاس ازدواج کردم. فرقش با بقیه جاها اینه که ازمایش خون نمیخواد و واسه همون روز وقت میدنو البته بعضی ها میگن اگه .گاس ازدواج کنی قوانین اونجا شامل اون ازدواج یا احیانا طلاق میشه اما من چیزی رو نت پیدا نکردم.
رتبه:
11
0 تشکر در 0 ارسال
گواهی تجرد دیگه چه صیغه ای بید؟!
از من هم چیزی غیر از پاسپورت نگرفتند! شیکاگو.
موضوعها: 5
رتبه:
95
3 تشکر در 1 ارسال
(2011-02-23 ساعت 19:17)ShoMpeT نوشته: گواهی تجرد دیگه چه صیغه ای بید؟!
از من هم چیزی غیر از پاسپورت نگرفتند! شیکاگو.
ShoMpeT عزيز سلام. چطوري دوست عزيز؟ مدتي بود توي مهاجرسرا نمي ديدمت دلم برات تنگ شده بود!
ايام به كام هست؟
موفق باشي
[en] PD: Jan. 6, 2001
Visa: July 2012
F4
[/en]
موضوعها: 1
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
سلام من توی سا یت دیدم نوشته بود ممکن برای گرین کارت مصاحبه بزارن میخواستم از بچهای که با ویزای نامزدی اومدن برای گرین کارت اقدام کردن خواهش کنم که اگه کسی مصاحبه داشته اینجا بنویسه که چهجوری بود.
موضوعها: 17
رتبه:
102
1 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
امروز به سلامتی داریم میریم مدارک AOS رو ارسال کنیم و منتظر بمونیم ببینیم کی جواب میاد. امیدوارم که بزودی حداقل EAD مجوز کار رو بفرستن چو خانه نشینی من داره کم کم اعصابم رو خورد میکنه.
سوالی که داشتم اینه. الان حدودا یک ماهی از ویزای K1 من مونده. اگه من امروز این مدارک رو بفرستم و تا اعتبار ویزام جواب نیاد اونوقت تو خیابان جلومو بگیرن چه خاکی به سرم کنم!!
دوستان میشه لطف کنن بگن چند روز بعد از ارسال مدارک جواب گرفتن و چی بود و آیا حاوی نامه ای مبنی بر تمدید اعتبار ویزا بود؟
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
سلام،
مشکلی پیش نمیاد، در واقع اگر مهلت ویزای نامزدی بگذره و شما هنوز در خاک آمریکا مونده باشید و ازدواج هم نکرده باشید، شاید مشکلی پیش بیاد...بعد از فزستادن مدارک، نامه های مختلف به آدرستون فرستاده می شه تا اطلاع بدن که مدارکتون رو دریافت کردن و یا اینکه اگه یه فرم یا مدرکی در پرونده تون ناقص باشه با نامه اطلاع می دن، همچنین وقتی نوبت انگشت نگاریتون باشه تو نامه بهتون اطلاع می دن...وقت مصاحبه ای که به من دادن حدود 5 ماه بعد از فرستادن مدارک اولیه هست.