موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
من با ویزای نامزدی واردی آمریکا شدم بعد ازدواج کردم الان میخوام واسه گرین کارت و اجاز
ه کار اقدام کنم ولی همسر من که سیتی زن آمریکاست گوای تولد نداره و نمیتونه تهیه کنه آیا راهی برای به جریان انداختن پرونده وجود داره؟
رتبه:
10
0 تشکر در 0 ارسال
2012-10-04 ساعت 01:06
(آخرین تغییر در ارسال: 2012-10-04 ساعت 01:07 توسط sara mas.)
سلام دوستان، این اجازه کار چقدر طول میکش تا بیاد؟ یعنی زمانی که با ویزای نامزدی وارد آمریکا میشیم، ازدواج میکنیم و برای گرفتن social security اقدام میکنیم، که من شنیدم قبل ازدواج هم میشه این کار رو کرد که زود هم میاد مثل اینکه. حالا این اجازه کار چجوری میشه؟ من خیلی برام مهم نیست که زود گرین کارتام بیاد ولی اینکه خیلی زود اجازه کار بگیرم و برم سر کار برام خیلی مهمه
K1
اقدام: جولای۲۰۱۲
اپروال: دسامبر۲۰۱۲
مصاحبه: ابوظبی-فوریه۲۰۱۳
اقدام برای AOS: جون ۲۰۱۳
انگشت نگاری: جون ۲۰۱۳
دریافت نامه مصاحبه AOS: جولای ۲۰۱۳
مصاحبه AOS: آگوست ۲۰۱۳
دریافت گرین کارت: آگوست ۲۰۱۳
رتبه:
10
0 تشکر در 0 ارسال
(2012-10-04 ساعت 11:16)mazlom khanom نوشته: [quote='sara mas' pid='221357' dateline='1349296578']
سلام دوستان، این اجازه کار چقدر طول میکش تا بیاد؟ یعنی زمانی که با ویزای نامزدی وارد آمریکا میشیم، ازدواج میکنیم و برای گرفتن social security اقدام میکنیم، که من شنیدم قبل ازدواج هم میشه این کار رو کرد که زود هم میاد مثل اینکه. حالا این اجازه کار چجوری میشه؟ من خیلی برام مهم نیست که زود گرین کارتام بیاد ولی اینکه خیلی زود اجازه کار بگیرم و برم سر کار برام خیلی مهمه
عزیز , وقتی سوشال سکوریت نامبر آمد . روشه نوشته که باهاش میتونی کار کنی ، این همون اجازه کارت است . از وقتی اقدام کنی بین ۱۴-۲۰ روز بدست میرسه . بدون اون نمیتونی برای گرین کارت اقدام کنی. ولی تا گرین کاردت نیاد برات سخت کار گیر میاد مگه این که آشنا جایی داشته باشی.
مرسی مظلوم جان. پس لازم نیست جدا اقدام کنیم، همهٔ کسایی که social میگیرن اتوماتیک اجازه کار هم میگیرن
K1
اقدام: جولای۲۰۱۲
اپروال: دسامبر۲۰۱۲
مصاحبه: ابوظبی-فوریه۲۰۱۳
اقدام برای AOS: جون ۲۰۱۳
انگشت نگاری: جون ۲۰۱۳
دریافت نامه مصاحبه AOS: جولای ۲۰۱۳
مصاحبه AOS: آگوست ۲۰۱۳
دریافت گرین کارت: آگوست ۲۰۱۳
رتبه:
15
2 تشکر در 2 ارسال
سلام دوستان خوب
من یه سوال دارم بی زحمت ... من وقتی وارد آمریکا شدم، قبل از اینکه ازدواج کنیم گواهینامه رانندگی گرفتم ولی بهم گفتند که چون هنوز ازدواج نکردیم اعتبارش می شه تا زمانی که ویزام اعتبار داره طبق فرم I94
خلاصه که الان دیگه رو به اتمام هست. می خوام بدونم که بعد از این چی می شه؟ ما ازدواج کردیم و برای گرین کارت فایل باز کردیم ولی هنوز خبری نیست. کسی می دونه که چی می شه و چه پروسه ای داره و آیا می شه با Marriage Certificateگواهینامه رو تمدید کرد؟
ممنون
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
2012-10-31 ساعت 06:39
(آخرین تغییر در ارسال: 2012-10-31 ساعت 10:13 توسط ParsTrader.)
salam dostan age momkene mikham bedonam ke vaghti ba vizai namzadi vared usa shodim baz barai green card mosahebeh mishim ya na va vaghti vase aks va angoshtnegari mirim azamon soul miporsan ya khir
سلام دوستان اگه ممکن میخوام بدونم که وقتی با ویزای نامزدی وارد آمریکا شدیم باز برای گرین کارت مصاحبه میشیم یا نه و وقتی واسه عکس و انگشت نگاری میریم ازمون سوال میپرسن یا خیر .
لطفابه قوانین احترام بگذارید و فارسی بنویسید
می توانید برای اینکار از سایت بهنویس نیز کمک بگیرید
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
(2012-10-31 ساعت 06:39)siminelikaee نوشته: سلام دوستان اگه ممکن میخوام بدونم که وقتی با ویزای نامزدی وارد آمریکا شدیم باز برای گرین کارت مصاحبه میشیم یا نه و وقتی واسه عکس و انگشت نگاری میریم ازمون سوال میپرسن یا خیر .
اینکه مصاحبه بشید یا نه بستگی به آفیسی داره که پرونده شما اونجا میره ولی در اکثر اوقات بله، مصاحبه میشید...برای عکس و انگشت نگاری هم نخیر، ازتون هیچ سوالی نمیپرسند...مصاحبه بعد از این مرحله هستش که عکس و اثر انگشتهای شما رو چک میکنند و اگه مشکلی نداشت، براتون یک وقت تعیین میکنند که کی برید برای مصاحبه.
ویزا: K1
سفارت: Abu Dhabi
مرکز: California Service Center
ارسال مدارک: February 8, 2012
اپرووال: July 5, 2012 (بعد از 148 روز)
ارسال به NVC: ا July 23, 2012
دریافت توسط سفارت: July 28, 2012
ایمیل مصاحبه: August 4, 2012
مصاحبه: October 14, 2012
دریافت ویزا: October 21, 2012
کل پروسه: 250 روز
رتبه:
15
2 تشکر در 2 ارسال
مرسی از جوابتون. من امروز گواهینامم باطل می شه و هیچ نامه ای نگرفتم. مشکل اینجاست که این اداره رانندگی می گه تا وضیعت شما توی سیستم مهاجرت مشخص نشه نمی شه تمدید کرد. آخه مسخره نیست که گواهینامه رانندگی صادر می کنند با ۴۰ روز اعتبار؟
رتبه:
15
2 تشکر در 2 ارسال
دوستان کسی می تونه از پروسه گرین کارتش من رو آپدیت کنه لطفا؟ چقدر زمان می بره؟ من ۱۰ روز پیش برای انگشت نگاری و عکس رفتم.
مرسی