موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
بچه ها مرورگر IE
چیه ؟ میشه توضیح بدید .
ممنون
موضوعها: 2
رتبه:
46
0 تشکر در 0 ارسال
(2010-10-17 ساعت 04:19)parya_557 نوشته: بچه ها مرورگر IE
چیه ؟ میشه توضیح بدید .
ممنون
Internet Explorer
نمی توانیم کاری بکنیم مرغان غم بالا سرمان پرواز نکنند ولی می توانیم کاری بکنیم که روی سرمان آشیانه نسازند. . .
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
(2010-10-17 ساعت 04:19)parya_557 نوشته: بچه ها مرورگر IE
چیه ؟ میشه توضیح بدید .
ممنون
IE يه مرور گر هست : Internet Explorer
تو سايت ثبت نام لاتاري گفته شده كه اين سايت با اين مرورگر سازگاري داره .
مي تونيد از اين جا دانلود كنيد :
http://www.microsoft.com/windows/interne...fault.aspx
در دنيا دو جور آدم وجود داره:
آدمهای خوب و بد. آدمای خوب شبا خیلی خوب میخوابن، اما آدمای بد ... میدونن كه از ساعات شب استفادههای بهتری هم میشه كرد.
وودی آلن
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
من دیشب فرم لاتاری رو پر کردم و فرستادم ولی امروز متوجه شدم که تاریخ روز تولدم رو اشتباه زدم حالا چیکار میتونم انجام بدم لطفا راهنمایی کنید . متشکرم
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
من دو تا اسم دارم یکی شناسنامه یکی هم که صدام میزنن در فسمت middle name اسم مستعارم وارد کنم یا ربطی نداره ؟
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام...من توی قسمت in care of هیچی ننوشتم..پارسال اسم پدرم رو توی قسمت in care of نوشتمها ولی امسال یادم رفت..به نظرتون اشکالی پیش میاد؟؟
به امید خدا که همه عزیزان قبول بشوند..
توی دلم حرف زیاده..سال 2008 همین موقعها بود که من و دوستم پناهندگی رفته بودیم انگلیس و من اونسال حتی پول نداشتم که برم عکس بگیرم و توی لاتاری شرکت کنم..شاید باورتون نشه که ما 48ساعت توی لندن با یه پاکت چیپس 2نفری خودمون رو زنده نگه داشتیم و از گرسنگی نمردیم.تصمیم دارم خاطرات پناهندگی رو توی یه وبلاگ بنویسم و لینک بدم که کاربرها بخونند تا بلکه به مصیبت ما گرفتار نشن..ببخشید اگر حاشیه نوشتم چون این حرفها ربطی به این تاپیک نداره..مدیر عزیز اگر دوست داشتند میتونند قسمتهای اضافی رو پاک کنند...
موضوعها: 2
رتبه:
46
0 تشکر در 0 ارسال
(2010-10-17 ساعت 20:28)aminiani نوشته: سلام...من توی قسمت in care of هیچی ننوشتم..پارسال اسم پدرم رو توی قسمت in care of نوشتمها ولی امسال یادم رفت..به نظرتون اشکالی پیش میاد؟؟
به امید خدا که همه عزیزان قبول بشوند..
توی دلم حرف زیاده..سال 2008 همین موقعها بود که من و دوستم پناهندگی رفته بودیم انگلیس و من اونسال حتی پول نداشتم که برم عکس بگیرم و توی لاتاری شرکت کنم..شاید باورتون نشه که ما 48ساعت توی لندن با یه پاکت چیپس 2نفری خودمون رو زنده نگه داشتیم و از گرسنگی نمردیم.تصمیم دارم خاطرات پناهندگی رو توی یه وبلاگ بنویسم و لینک بدم که کاربرها بخونند تا بلکه به مصیبت ما گرفتار نشن..ببخشید اگر حاشیه نوشتم چون این حرفها ربطی به این تاپیک نداره..مدیر عزیز اگر دوست داشتند میتونند قسمتهای اضافی رو پاک کنند...
دوست عزیز؛ فکرتون رو مشغول این موضوع نکنید امسال نامه ایی ارسال نمیشه.خوش باشی
نمی توانیم کاری بکنیم مرغان غم بالا سرمان پرواز نکنند ولی می توانیم کاری بکنیم که روی سرمان آشیانه نسازند. . .
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان سلام
من میخواستم بدونم قسمت 6 در فرم ثبت نام رو باید چیکار کنم
Your country of eligibility will normally be the same as your country of birth. Your country of eligibility is not related to where you live. If you were born in a country that is not eligible for the DV program, please go to Explanation of Country of Eligibility {this link will open in a new window} to see if there is another option available in your case.
Are you claiming eligibility based on the country where you were born?
من ایران بدنیا اومدم و ایران هم زندگی میکنم یعنی باید این قسمت رو تیک yes بزنم؟
راستی ثبت نام تا کی فرصت داره؟ به تاریخ شمسی بگید لطفا