موضوعها: 1
رتبه:
10
0 تشکر در 0 ارسال
مدیریت محترم سایت
با سلام و عرض تبریک سال نو
با توجه به اینکه 1 ماه بیشتر تا اعلام نتایج باقی نمانده لطفا بخشی را باز نمایید تا اگر کسی نامه قبولی در یافت نمود در آنجا اعلام نماید
با تشکر
کانفرمیشن 2013
تاریخ رویت نتایج: May 1 2012
کیس نامبر:2013ASXXXXXXXX
کونسولگری:
تاریخ ارسال فرمها:
تاریخ مصاحبه:
تاریخ دریافت ویزا:
تاریخ ورود:
آمریکا آمریکا ما داریم می یاییم
موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
سال نو مبارك
ممنون وتشكر مي كنم واميدوارم دوست خوبي بتونم براي همتون باشم
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
سلام به دوستان عزيز مخصوصا مديران عزيز
خيلي وقتها ديدم دوستان حتي دوستان قديمي در فرمهاي مختلف از نقل قول بيش از حد استفاده ميكنن و حتي دوبله و سوبله اينكارو ميكنن بدون اينكه توجهي به اشغال بي مورد صفحات داشته باشن من از شما مديران عزيز و آدمين عزيز ميپرسم آيا واقعا اين لينك نقل قول لازمه خوب اين جز شلوغ كردن صفحات كار خاصي انجام نميده لطفا يه فكري در اين مورد بشه تا دوستان بتونن راحتر و زودتر به اطلاعاتي كه ميخوان برسن يا برداشته بشه يه طوري باشه كه فقط يك بار بشه ازش استفاده كرد
خيلي متشكرم
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام میخواستم بدونم امکانش هست که هم در لاتاری شرکت کنیم و هم جهت ادامه تحصیل در امریکا برای دانشگاه ها اقدام کنیم؟ انجام یکی مانع اجرای همزمان دیگری نیست؟؟؟؟؟
در ضمن درباره نحوه پرکردن گام به گام فرم لطفا توضیح بدین. لاتاری از اغاز تا پایان نحوه پر کردن فرم رو ننوشته.
ممنون..
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
من این مطلب رو با توجه به تجربه ای که در مورد یکی از اقوام نزدیکم داشتم گفتم چون شرکت در لاتاری گرفتن ویزای تحصیلیش رو حدود 1 سال به تعویق انداخت باز هم تاکید میکنم که در مورد ویزای تحصیلی فرض بر این هست که فرد پس از اتمام تحصیلاتش به کشورش برمیگرده( اینو مطمئنم) اما چون شرکت در لاتاری برای بدست آوردن اقامت دائم هست با اون فرض مغایرت داره! و اونها میگن این نشون میده که شما قصد دارید پس از پایان تحصیلاتتون در آمریکا بمونید....این دقیقا اتفاقی بود که برای پسر خاله من افتاد. حالا بهر حال من اونچه که میدونستم گفتم و بنظرم راهنمایی اشتباهی نبود
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
آقا ما بالاخره نفهمیدیم این ثبت نام 2012 کیه ؟ تو سایتش هم که می ریم خبری نیست ...
یه لطف کنه به من بگه
خواهش می کنم
موضوعها: 2
رتبه:
14
59 تشکر در 2 ارسال
(2011-04-30 ساعت 09:30)jafar1374 نوشته: سلام
آقا ما بالاخره نفهمیدیم این ثبت نام 2012 کیه ؟ تو سایتش هم که می ریم خبری نیست ...
یه لطف کنه به من بگه
خواهش می کنم
ساعت خواب
To Wounds From One[font=Arial][/font]