موضوعها: 0
رتبه:
75
2 تشکر در 0 ارسال
2011-09-10 ساعت 14:36
(آخرین تغییر در ارسال: 2011-09-11 ساعت 04:14 توسط soheilbadami.)
@ saied-k
دوست عزیز
افزایش قیمت برخی اقلام خوراکی و برخی خدمات تا 30 درصد و بنزین 35 درصد نسبت به سال گذشته در همین موقع واقعیت دارد و نیازی نیست به حرف بنده یا دیگری اکتفا شود بلکه به قول بسیاری از مدیران این سایت بهترین راه دانستن جستجو است و با مقداری سرچ این موارد رو بدست میارید. وجود چنین نواسانات قیمت در سیستم اقتصاد سرمایه داری که بسیاری از بازار ها در انحصار کورپوریشنها هست مسئله ای عادی و حتی واجب است.
قصد باز کردن خیلی از مطالب مربوط به زندگی در امریکا رو ندارم به دو دلیل اولی تکرار موضوعاتی است که مفصلا در تاپیکها بحث شده و دیگر اینکه ممکن است بازخورد مثبتی در بین اکثریت مشتاق نداشته باشد.
در حد توصیه یا نصیحت نیستم اما به نظر شخصی ام معتقدم چنانچه هر مهاجری تصورات و شنیده های خود رو در مبدا جا بگذارد و به امریکا یا هر جایی مهاجرت کند کمتر دچار دردسر یا مشکلات انطباق خواهد شد صرف نظر از هر خوبی و بدی که زندگی در جامعه جدید خواهد داشت.
در ضمن اگر مایل هستید که برداشت کلی از وضع جامعه فعلی امریکا داشته باشید سخنرانی چند روز پیش رییس جمهور در کنگره امریکا حاوی نکات بسیار اموزنده ای هست که چالشها و مزایای زندگی در یک کشور کاملا سرمایه داری را بخوبی اشکار میکند گر چه به صورت مستقیم و صریح بیان نشده اند و یافتن و خواندن ان به نظرم خیلی مفید تر از حرفی هست که امثال من بخواهد ارائه کند.
موفق باشید.
آنکس که نداند و بداند که نداند
لنگان خرک خویش به مقصد برساند
رتبه:
75
2 تشکر در 0 ارسال
@saied
لطف داری دوست عزیز.
رفرنس من معمولا سایت بلومبرگ هست که بعلت یکی از مشغله هایی که دارم دائما مجبورم که با اون مرتبط باشم و خب از لحاظ امارهای اقتصادی خصوصا در امریکا سرامد هست.
اما نکته اصلی من این هست که موادی که مورد مصرف عمومی و روزمره دارند معمولا نوسان زیاد دارند (نوسان در برخی مواقع بیشتر مصرف کننده را ازار میدهد کمااینکه پس از هدفمندی در ایران این مسئله زیاد به چشم میاید ) و گاهی هم افزایشها ممکن است چند ماه طول بکشد و به عوامل زیادی بستگی دارد اما نکته اینست که این در طبیعت اقتصاد ازاد هست گرچه معتقدم اقتصاد در امریکا دیگر مانند دهه های قبل رقابتی نیست و بیشتر در ید کورپوریشنهای غول پیکر هست. مسئله پیچیده است ولی همینقدر بدانید که در بحبحه رکود اقتصادی الان بالانس نقدینگی این تراست ها بسیار خوب و بالاست اما حاضر به هزینه ان نیستند و این به بیکاری دامن زده و الان معضلی برای جامعه امریکا شده تا جایی که مقامات بالای کشوری تقریبا به این شرکتها و بانکها برای سرمایه گذاری در کشور التماس میکنند ! این در حالیست که کسب و کارهای کوچک هم در سالهای قبل به علت عدم توان رقابت با اینها تقریبا از بین رفته اند.
جمعبندی شخصی من اینست که اقتصاد ازاد و سرمایه داری همیشه تا 1 مرحله خیلی خوب و سریع پیش میرود ولی به محض اینکه سود ها و حاصل کار مردم عادی و طبقه کم در امد در بازه زمانی بلند مدت جمع اوری شد و در دست شرکتها قرار گرفت گویی ماموریت تمام شده است و از اینجا مرحله رکود و عقبگرد اغاز میشود و باز هم
گریبان جامعه را میگیرد و سیستم دیگر کار نمیکند.
به هر حال چالشهای کسب و کار و در امد به علت گستردگی بسیار جدی تر از جامعه نیمه ازاد ایران قلمداد میشود (در زمان رکود) ضمن اینکه سرمایه داران و بانکها اصلا با کسی شوخی ندارند ! به چشم بر هم زدنی ممکن است همه چیز از دست برود که موارد بسیاری از ان را میشود از نزدیک دید.
مرادم این بود که در این شرایط پیش داوری در مورد وضع کسب وکار در امریکا نداشته باشیم و اصولا معتقدم تا هر کس خودش به شخصه در امریکا کار و زندگی جدی و دائم نداشته باشد بسیاری از زوایای اقتصادی و اجتماعی زندگی در اینجا بر او نمایان نخواهد شد.
صد البته کسانی را هم میشناسم که سالها زندگی کرده اند و توجهی به خیلی از مسائل نداشتند یا تخصصش رو نداشتند و یا برایشان مهم نبوده یا هدف خاصی رو دنبال نمیکردند که خب ممکن است اصلا چنین مسائلی برایشان مهم نباشد که حق هم دارند.
موفق باشید
رتبه:
23
6 تشکر در 0 ارسال
سلام
با تشكر از پستتون ، به نظر ميرسه ديدگاه هاي شما رو بايد كمي عميق تر بررسي كنم تا به جواب برسم . ولي تا همين جا هم متوجه شدم دغدغه هايي كه بيان مي فرماييد فراتر از گراني هاي روزمره اي است كه منظور من بود . تحليل فني شما ادم رو به جستجو و مطالعه بيشتر وا ميدارد . . از اين بابت از شما سپاسگزارم.
شاد باشيد و ازاد ..... سعيد از تهران
رتبه:
75
2 تشکر در 0 ارسال
دقیقا میزان تورم برای 1 سال گذشته به طور متوسط همین رقم است که بیش از مدت مشابه برای دوره پیش
از ان میباشد. البته 2 نکته هم وجود دارد یکی اینکه این ایندکس مربوط به بها عمده مواد اولیه است و دوم اینکه این شاخص معرف تورم نقطه به نقطه نمیتواند باشد اما با اینحال مفید و قابل استناد است.
همونطور که عرض کردم این بحث ورای مسئله گرانی است و اصلا برای مقایسه با وضعیت هیچ اقتصادی نیست و ایران که جای خود ! و اصولا مدل اقتصادی امریکا تا کنون در هیچ کشوری کاملا قابل اجرا نبوده و این علل فراوانی دارد.
رتبه:
23
6 تشکر در 0 ارسال
2011-09-17 ساعت 13:45
(آخرین تغییر در ارسال: 2011-09-19 ساعت 11:49 توسط saied-k.)
سلام به همه دوستان خوبم
آرش خان از آماري كه داديد و سايتي كه مرجع فرموديد سپاسگزارم. در اين سايت تراز منابع مهمي از جمله انرژي و فلزات هم به روشني ذكر شده است. متاسفانه در ايران اين اطلاعات دقيق و قابل دسترس همگاني نيست.
من از ارش عزيز و سهيل گرامي تشكر مي كنم كه اين بحث را مجددا باز كردند و تا اين حد كامل پاسخ دادند. همانطور كه همه مي دانيم شرايط ايران و امريكا انقدر متفاوت است و در مسايل اوليه انچنان اختلافي دارد كه تعريف فقر يا اوضاع بد اقتصادي و ركود اقتصادي هم در اين دو كشور بسيار متفاوت است.
فكر مي كنم تغييرات اقتصاد جهاني تقريبا اثرات مثبت و منفي خود را در همه جاي دنيا مي گذارد ، اما وابسطه به زير ساختها و قوانين در قسمتهاي مختلف جهان نتايج متفاوتي دارد.
نتيجه گيري من اين است كه انچه در چند ساله اخير به عنوان ركود اقتصادي امريكا نام برده شده اندكي سخت شدن زندگي ايده ال امريكايي است و البته محدوديتهاي بوجود امده به تبع ان است .
در همين ايران خودمون براي مردمي كه تا چند سال پيش براي روغن و سيگار و برنج و ديگر مايحتاج ضروري خودشون تو صف مي ايستادند و بهشون نميرسيد ، امروز ديگه قابل تصور نيست كه مثلا وقتي ميرن فروشگاه هاي شهروند و رفاه و ... كه هميشه پر از كالاهاي رقابتي هستند ؛ ببينن فلان كالاي معمولي وجود نداره يا محدوديت داره !!
احتمالا نوع نگاه جامعه امريكايي و توقع اونها از رونق اقتصادي با نوع نگاه ما فرق داره !
مطمئن هستم اگه مردم سومالي هم الان بيان و اين مطالب ما رو بخونن به ما مي گنن خوشي زده زير دلمون !!! توقع هر جامعه اي از امكانات مورد نياز به شناخت و اگاهي اون جامعه از امكانات بر ميگرده !
دركل من پس از مطالعه نظرات دوستان و جستجوهايي كه داشتم فكر مي كنم ميشه به زندگي در امريكا اميدوار بود. اگه فقر و مشكلات اقتصادي امريكا هم اجازه نده به روياي امريكايي برسيم باز هم داشته هاي امريكا در جهات معنوي و انساني كفايت مي كند. در ضمن رسيدن به رفاه و درامد خوب در اقتصاد هاي باز و داراي قوانين محكم راحت تر از اقتصاد هاي بسته مثل ايرانه كه اسير باند بازي و انحصار گرايي است !!
رتبه:
75
2 تشکر در 0 ارسال
2011-09-20 ساعت 10:49
(آخرین تغییر در ارسال: 2011-09-20 ساعت 10:54 توسط soheilbadami.)
(2011-09-19 ساعت 20:48)ARASH@MH نوشته: (2011-09-10 ساعت 14:36)soheilbadami نوشته: @ saied-k
دوست عزیز
افزایش قیمت برخی اقلام خوراکی و برخی خدمات تا 30 درصد و بنزین 35 درصد نسبت به سال گذشته در همین موقع واقعیت دارد و نیازی نیست به حرف بنده یا دیگری اکتفا شود بلکه به قول بسیاری از مدیران این سایت بهترین راه دانستن جستجو است و با مقداری سرچ این موارد رو بدست میارید. وجود چنین نواسانات قیمت در سیستم اقتصاد سرمایه داری که بسیاری از بازار ها در انحصار کورپوریشنها هست مسئله ای عادی و حتی واجب است.
قصد باز کردن خیلی از مطالب مربوط به زندگی در امریکا رو ندارم به دو دلیل اولی تکرار موضوعاتی است که مفصلا در تاپیکها بحث شده و دیگر اینکه ممکن است بازخورد مثبتی در بین اکثریت مشتاق نداشته باشد.
در حد توصیه یا نصیحت نیستم اما به نظر شخصی ام معتقدم چنانچه هر مهاجری تصورات و شنیده های خود رو در مبدا جا بگذارد و به امریکا یا هر جایی مهاجرت کند کمتر دچار دردسر یا مشکلات انطباق خواهد شد صرف نظر از هر خوبی و بدی که زندگی در جامعه جدید خواهد داشت.
در ضمن اگر مایل هستید که برداشت کلی از وضع جامعه فعلی امریکا داشته باشید سخنرانی چند روز پیش رییس جمهور در کنگره امریکا حاوی نکات بسیار اموزنده ای هست که چالشها و مزایای زندگی در یک کشور کاملا سرمایه داری را بخوبی اشکار میکند گر چه به صورت مستقیم و صریح بیان نشده اند و یافتن و خواندن ان به نظرم خیلی مفید تر از حرفی هست که امثال من بخواهد ارائه کند.
موفق باشید.
با تشکر
می توانید لینک آن سخنرانی را از YAHOO یا جای دیگر بگذارید ؟
دقیقا" نمی دانم کدام سخنرانی است .
منبع زیر حاوی فیلم و متن مربوطه است (سخنرانی 8 سپتمبر در کنگره)
http://www.pbs.org/newshour/bb/business/...09-08.html
چنانچه علاقمند باشید لینک زیر هم مصاحبه رییس اسبق بیل کلینتن است که نکات بسیار جالبی در ارتباط با چرایی افزایش فقر و شکاف طبقاتی در جامعه امروز امریکا اشاره دارد و نسبت به سخنان اوباما کمتر تبلیغی یا سیاسی هست
http://news.yahoo.com/decade-difference-concert/
موضوعها: 2
رتبه:
2
2 تشکر در 0 ارسال
می بخشید ولی آن وصله دوم ( لینک دوم)جمعی بودند از خوبرویان فرنگی که سر در طرب و غنا داشتند بالاخص بانویی عجیب الخلقه که او را لیدی گا گا ( یا شاید جا جا) می نامیدند و جست و خیزهای بس دل انگیز به سمع ما و صاحب مجلس طرب بیل خان کلینتون می رساندند که البته آن هم به جای خود بسی موجب خرسندیمان شد در میانه این گفتمان کسل کننده در مورد هزینه اسباب زندگانی و طرب در دیار فرنگ ! اصلا" شما را به این مسایل چکار! الان که فکرش را نمودیم کل زندگیمان فدای یک نظر لیدی گاگا !
رتبه:
24
17 تشکر در 6 ارسال
اونجا که بهشت نیست، هرجایی سختیای خودشو داره، ولی تا اونجایی که من درمورد امریکا خودندمو شنیدم، در مقایسه با این جهنمی که توشم مثل یک آرمان شهر می مونه...
پس باید بریم و این چند روز دنیارو اونجور که می خواییم زندگی کنیم.