موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام من F4 هستم. سال 2009 . سن من هم 45 سال است. فکر کنم دیگه عمرم قد نده! شده مثل مارپله. تا حالا 2 بار نیش زده برگشتیم خونه ی شروع
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان يعني واقعا ٢ سال عقب كشيدن؟؟؟ امكتن داره يهو بره جلو؟
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
[quote='عبدالوحید' pid='763177' dateline='1502372077']
سلام من F4 هستم. سال 2009 . سن من هم 45 سال است. فکر کنم دیگه عمرم قد نده! شده مثل مارپله. تا حالا 2 بار نیش زده برگشتیم خونه ی شروع
[ این مسخر بازی یعنی چی 12سال در نوبتیم پدرمون در اومد مجدد2سال باز عقب کشید بولتین مردم رو به مسخر گرفتن همش دارن از حقوق انسان حرف میزنن لعنت برشما
رتبه:
17
0 تشکر در 0 ارسال
بچه ها من بيست سال منتظر ويزاي امريكا موندم از طريق خانوادگي، قديمي هاي اينجا همه در جريان پرونده من بودن، nسال منتظر در كتگوري f4، nسال منتظر در f2b، و هر كدوم هم به دليلي به بن بست خورد، الان خيلي ريلكس و راحت واسه كانادا اقدام كردم و ٥ ماهه ويزا رو گرفتم.
اصلا خودتونو مثل من اسير و الاف پرونده مهاجرت خانوادگي امريكا نكنيد، بقيه دنيا هم به زيبايي و خوبيه امريكاس و پر از فرصت هاي جديد و خوب، هر كمكي از من بر مياد بهم ايميل بزنيد تا واستون انجام بدم (a62sad@yahoo.com)
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام و خسته نباشيد به همه
من براي پسرم در سال ٢٠١٤ اقدام كردم كه بعد از يك سال اپروالش اومد و براي دخترم در سال ٢٠١٦ اقدام كردم كه يك سال و سه ماه گذشته و نامه اپروالش هنوز نيومده مي خواستم بدونم به نظر شما اين روند عاديه ؟ من گرين كارت دارم به نظر شما بعد از اپرو شدن بايد منتظر چه مرحله اي باشم و معمولا چند سال طول مي كشه؟ فرزندان من بالاي ٢١ سال هستن و ازدواج نكردند
ايا اپرو نشدن دخترم كه يك سال و سه ماه از اقدام كردن من برايش گذشته عاديه يا نه؟ ممنون مي شم جواب بدين
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام یکی لطف کنه بگه برای درخواست ویزای f4 ترجمه شناسنامه باید در دفترخونه برابر اصل بشه؟بعدش احتیاج به تمبر دادگستری یا وزارت خارجه لازم است؟
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
ایا ویزا بولتن ریزش داشته؟ اخه از می 2004 برگشته عقب یه زانویه 2002 کسی میدونه؟
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
باسلام.
دوستانی که اطلاع دارند ممنون میشوم که راهنمایی بفرمایند.
دایی من که بیشتر از 40 ساله سیتیزن هستن خیلی سال پیش برای مادرم اقدام کردند برای گرین کارت. سالها پیش که ارتباطات بصورت نامه و از طریق پست ارسال میشد حدود سالهای 1386 یا 1387... یک نامه دریافت کردیم که من متنشو دقیق یادم نیست ولی به این شکل بود که گفته بود با پرونده شما موافقت شده در صورت موافقت به ادامه راه تیک تایید بزنید و نامه را ارسال کنید.. که ما این کارو کردیم... ولی مادرم پشیمون شد ازین کار و دیگه پیگیری نکردیمو در جواب اون نامه هم دیگه هیچ چیز دیگه ای ازامریکا برای ما ارسال نشد.
سوالی که دارم.. آیا میشه این پرونده را دوباره به جریان انداخت یا خیر؟
و اگر شدنیه از کجا میتونم پیگیری کنم؟؟
رتبه:
0
4 تشکر در 3 ارسال
(2017-10-27 ساعت 01:07)algh90 نوشته: باسلام.
دوستانی که اطلاع دارند ممنون میشوم که راهنمایی بفرمایند.
دایی من که بیشتر از 40 ساله سیتیزن هستن خیلی سال پیش برای مادرم اقدام کردند برای گرین کارت. سالها پیش که ارتباطات بصورت نامه و از طریق پست ارسال میشد حدود سالهای 1386 یا 1387... یک نامه دریافت کردیم که من متنشو دقیق یادم نیست ولی به این شکل بود که گفته بود با پرونده شما موافقت شده در صورت موافقت به ادامه راه تیک تایید بزنید و نامه را ارسال کنید.. که ما این کارو کردیم... ولی مادرم پشیمون شد ازین کار و دیگه پیگیری نکردیمو در جواب اون نامه هم دیگه هیچ چیز دیگه ای ازآمریکا برای ما ارسال نشد.
سوالی که دارم.. آیا میشه این پرونده را دوباره به جریان انداخت یا خیر؟
و اگر شدنیه از کجا میتونم پیگیری کنم؟؟
متاسفانه هبچ راهی نداره. باید همه چیز رو از نو شروع کنید. اون کیس کاملا سوخته، حتا اگه ایشون گرین کارت هم گرفته بودن و اکسپایر شده بود هم نمی شد از نو به جریانش انداخت.
لازمه دایی شما از نو تقاضا کنند و حدودا سیزده سال دیگه با روالی که فعلا هست نوبت مادرتون می شه. با وضعی هم که دولت جدید و بعضی سناتورها راه انداختن که می خوان مهاجرت خانوادگی رو لغو کنن بهتره ریسک نکنید و یه مقدار هزینه کنید و از نو اقدام کنید.
ANK2010XXXXXX
نوع ویزا: F4
اولین اقدام: APR 2004
محل مصاحبه: آنکارا
تاریخ دریافت JAN 2016 :NVC Welcome letter
تاریخ تکمیل فرم AUG 2016 : DS-260
نامه کامپلیت: DEC 2016
تاریخ کارنت شدن: MAR 2017
تاریخ مصاحبه: MAY 2017
فرم 5535: OCT 2018
ایمیل ویور: OCT 2018
شغل: غیردولتی