موضوعها: 0
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
2015-02-24 ساعت 21:45
(آخرین تغییر در ارسال: 2015-02-24 ساعت 21:46 توسط montazerf4.)
خوب حداقل ميدونيد مشكل از سفارت تركيه نيست
فرم online ds260 رو پر كرديد ؟ تو همون سايت نوشته
راستش فقط ميدونم براي edit بايد بهشون ايميل بزني
كيس f4 سفارت ankara تاريخ اقدام اوليه jul2002 تاريخ مصاحبه may2015 دریافت برگه صورتي ٩ اپديت كلير شدن sep 2015
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام خدمت همه دوستان عزيز من براى آخر فروردين 94 مصاحبه دارم يك خانواده 3نفره
در آنكارا ميخواستم اگر هتل خوبى كه ميشناسيد و رفتيد به مامعرفى كنيد و اگر آژانس مسافرتى
خوب هم سراغ داريد بگيد كلا يك سرى اطلاعات ميخواستم ممنون راستى پسر 5 ساله دارم
و كل واكسنهايش را در كارت واكسنش زده اونجا ديگه چى ميزنم به اين بچه
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
سلام به همه عزيزان،
نامه مصاحبه ما امروز اومد. دوستان كسي ميتونه الان به من بگه برنامه ريزي بعدي من چي بايد باشه، مدت زمان بليط و مديكال و هتل و ..... ممنونم از همه دوستان
F4, juli 2002
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
ما آنکارا هستیم و F4. یعنی همان روز مدیکال جوابش را می دهند؟ تا جایی که من خوندم نوشتند احتمال داره 3-4 روز طول بکشه،
از طرفی ممنون میشم راهنمایی بفرمایید:
من اصلا یادم نیست که چه واکسنی زدم و چی نزدم. با همسرم بریم همینجوری انستیتو و بگیم کارت زرد می خواهیم؟ یا اصول خاصی دارد؟
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
خیلی خیلی ممنمون از راهنماییتون.
بله رفتم سایت مدیکال ایشون و دو روزه جواب میدن.
سوال دیگری که داشتم برای تنظیم زمان برگشت. در بدترین شرایط چند روز بعد از روز مصاحبه کار به اتمام می رسد؟ منظورم اینه که بلیط برگشتمون رو 4 روز بعد از روز مصاحبه اگر تنظیم کنم کافی هست؟
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
بچه ها براي منم نامه مصاحبه اومد براي اواسط ارديبهشت وقت دادن بهمون
كيس f4 سفارت ankara تاريخ اقدام اوليه jul2002 تاريخ مصاحبه may2015 دریافت برگه صورتي ٩ اپديت كلير شدن sep 2015
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
من يه سوال داشتم راجع به ترجمه مدارك
ما سال ٢٠١١ كه مدارك رو ترجمه كرديم و مهر دادگستري زديم يكسري كپي برابر اصل هم براي خودمون از ترجمه مدارك نگه داشتيم الان همون كپي برابر اصلها رو ببريم سفارت كافيه يا اينكه بايد اونها رو به روز كنيم اگه قرار به روز كنيم چه طوري بايد اين كار رو انجام بديم؟
يه سوال ديگه اينكه نيازي به ترجمه مدارك تحصيليمون هم هست؟ ممكنه ازمون بخوان؟
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
جلوي مداركي كه از ما خواستن يكسري كد نوشته شده كدهاي مربوط به ما O , Y , F هستش
o:the NVC sent this form or document to the U.S. embassy or consulate
y:the NVC sent this form or document to the U.S. embassy or consulate
F: the NVC did not request this form or document
حالا من دو تا سوال دارم:
اولا دو تا كد o و y كه متن روبروشون عين همه چه فرقي با هم دارن كه جلوي يكسري از مدارك نوشته o و جلوي يكسري از مدارك نوشته y ؟
دوما كد oو y ميگه nvc مدارك رو فرستاده به سفارت و كد f ميگه نيازي به اين مدارك نيست با اين حساب ما جز اصل مدارك چيز ديگه اي نبايد ببريم با خودمون درست ميگم؟