ارسالها: 2
موضوعها: 0
تاریخ عضویت: Jun 2011
رتبه:
0
تشکر: 0
0 تشکر در 0 ارسال
من سال ۲۰۰۹ از انگلستان فارغو تحصیل شدم با مدرک فوق لیسانس روانشناسی، و بعدا با ۲ سال ویزا کار. که در حال حاضر ۸ ماهش باقی مونده. در همین حین با نامزد آلمانی تبارم آشنا شدم.
الان ایرانم بنا بر این تصمیم گرفتم انستیتو گوته برای زبان در آلمان ثبت نام کنم که امروز سفارت بهم زنگ زدن و گفتن ویزای فراگیری زبان آلمانی بهت نمیدیم به هیچ عنوان!
حالا میخوام از شما کمک بخوام و بدونم که نامزد من که دفتر وکالت داره و الان یکی از وکلای همکارش دنبال یک روانشناس انگلیسی - فارسی زبان میگرد، آیا از این طریق هیچ تضمینی برای آمدن من به آلمان وجود داره؟ اگر پاسختون مثبت چقدر این پروسه طول میکشه؟
آیا شما راه پیشنهادی دیگه دارید؟راستی جایی رو میشناسید که به من "در هر مقطع" با "هر مدرکی" با زبان انگلیسی ویزای دانشجویی بدند؟
خیلی خیلی مضطرب هستم و کاملا مستاًصل! از کمک شما پیشاپیش ممنونم!
ارسالها: 1
موضوعها: 0
تاریخ عضویت: Jul 2011
رتبه:
0
تشکر: 0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
با تشکر از وقتی که در اختیار ما گذاشتید
می خواستم ببینم برا ی کسی که دایی اش آنجا زندگی میکنه میشه اقامت از طریق خویشاوندی گرفت؟
ارسالها: 1
موضوعها: 0
تاریخ عضویت: Jul 2011
رتبه:
0
تشکر: 0
0 تشکر در 0 ارسال
با عرض سلام
من مدرک کارشناسی کامپیوتر از دانشگاه ازاد و پنج مدرک از سازمان فنی وحرفه ای و پنج مدرک از سازمان بازرگانی دارم ضمنآ دارای پنج سال سابقه کار وهم بیمه دارم ازچه راهی میتونم یه کاری تو آلمان پیدا کنم در ضمن زبان آلمانی هم اصلآ بلد نیستم.
ارسالها: 499
موضوعها: 0
تاریخ عضویت: Jan 2011
رتبه:
10
تشکر: 0
0 تشکر در 0 ارسال
آقا يکی لطف کنه به من بگه مدارکی که بايد 100% روز مصاحبه داشته باشم چيه ؟ بيمه ندارم . حساب بانکی دارم پولم توش زياده ولی تو جريان نيست پس اندازه . تو شرکت پدرم کار ميکنم ولی پولی که بهم ميده به حسابم نميريزه که بتونم پرينت بگيرم . چه مدارکی بايد آمده کنم که 100% بهم ويزا بدن و نتونن ردم کنن ؟
ارسالها: 499
موضوعها: 0
تاریخ عضویت: Jan 2011
رتبه:
10
تشکر: 0
0 تشکر در 0 ارسال
آقا حتماً بايد بيمه تامين اجتمايی که نوشته رو داشته باشم ؟ آخه من بيمه نيستم !
ارسالها: 1,504
موضوعها: 46
تاریخ عضویت: Nov 2009
رتبه:
55
تشکر: 0
3 تشکر در 0 ارسال
در سال گذشته شمار مهاجراني كه به تابعيت كشور آلمان درآمدهاند، افزايش يافته است؛ داشتن كارت شناسايي آلماني، امتيازي است كه به آنان در "حل مشكلات روزمره" ياري ميرساند. عدم نياز به كسب رواديد سفر، يكي از اين مزيتهاست.
شمار درخواستهاي تابعيت در سال ۲۰۱۰ افزايش يافته است
در سال گذشته درخواست بيش از ۱۰۰ هزار مهاجر براي كسب تابعيت كشور آلمان پذيرفته شده است. اين رقم، نسبت به شمار تقاضاكنندگان در سال ۲۰۰۹، حدود ۵/۷ درصد افزايش نشان ميدهد. با اين حال تفاوت بين تعداد آلمانيهاي مهاجرتبار در سال ۲۰۰۰ با كساني كه امسال (۲۰۱۱) كارت شناسايي آلماني دريافت كردهاند، بسيار است: در سال ۲۰۰۰ بيش از ۱۸۷ هزار مهاجر به دليل تسهيل شرايط كسب تابعيت از سوي دولت وقت (سوسيال دموكراتها و سبزها)، به جرگهي آلمانيها پيوستند.
بنا بر گزارش "ادارهي مركزي آمار آلمان"، مهاجراني كه در سال ۲۰۱۰ تابعيت آلماني كسب كردهاند، "جوان" و به طور متوسط به گروه سني ۲۵ تا ۳۰ ساله تعلق داشتند. مدت زمان اقامت پيوستهي اين گروه در آلمان به بيش از ۱۵ سال ميرسد. اين آلمانيهاي مهاجرتبار، مانند سال پيش، تابعيت كشورهاي صربستان و مونتنگروي سابق، عراق و لهستان را داشتند.
شمار درخواستكنندگان تابعيت آلماني در دو ايالت نوردراين ـ وستفالن و هامبورگ در سال گذشته، از ساير استانهاي آلمان بيشتر بود. در اين سال، بهويژه در ايالت هامبورگ، كارزاري براي جلب "خارجيها" به منظور تشويق و راهنمايي آنان در ارائهي درخواست تابعيت برپا شد.
ترديد بهخاطر محروميت
با اين حال اغلب مهاجران در آلمان به سادگي تصميم به "آلمانيشدن" نميگيرند. مريم سليكل كه در هامبورگ مدير يكي از دفاتر كارزار "جلب و راهنمايي مهاجران" است، در اين رابطه ميگويد: «يكي از مهمترين مانعها در اين راه، شرط ترك تابعيت كشور زادگاه مهاجران است. اين تابعيت اغلب مهاجران را به تاريخ و خانواده و نسب آنان پيوند ميزند.» ترك تابعيت براي برخي از مهاجران ميتواند حتي به محروميت از بخشي از حقوق آنان، از جمله حق ارث در كشور زادگاه خود، منتهي شود.
از اين رو، بسياري از نهادهاي مستقل و مدافع حقوق مهاجران در آلمان خواهان تغيير اين مادهي قانوني و به رسميت شناختن تابعيتهاي چندگانهاند. موافق قانون تابعيت آلمان، پذيرش اين امر تنها در صورتي مجاز است كه ترك تابعيت كشور زادگاه ممكن نباشد. مجلس آلمان با تصويب اين ماده از قانون در نظر داشته، زمينهي پيوستگي و وابستگي "هويتي" مهاجران را با فرهنگ آلماني فراهم آورد.
دبرا ماهلر، يكي از استادان جامعهشناسي و روانشناسي دانشگاه كلن كه سالهاست در اين زمينه تحقيق ميكند، ميگويد: «پژوهشهاي ما نشان دادهاند، كساني كه داراي تابعيت دوگانه هستند، خود را به هر دو فرهنگ وابسته احساس ميكنند؛ هم به فرهنگ آلماني و هم به فرهنگ كشور زادگاه خود.»
عوامل بازدارنده
يكي از عوامل ديگري كه مهاجران را از درخواست تابعيت آلمان باز ميدارد، شرايط و روند دشوار "آلماني شدن" است: متقاضيان بايد دهها پرسشنامه را ُُپر كنند، مدارك بيشماري را از مراجع گوناگون تهيه ببينند، آموزشهاي زبان و اطلاعات عمومي دربارهي آلمان را با موفقيت پشتسر بگذرانند... و مهمتر از همه اين كه نبايد از امكانات تأمين اجتماعي دولت استفاده كنند.
با وجود اين، همهي اين دشواريها در چشم كساني كه مايلند از مزايا و امتيازهاي اخذ تابعيت آلمان سود ببرند، ساده جلوه ميكند. به گفتهي مريم سليكل، اين مهاجران اغلب به دلايل عيني تصميم به "آلمانيشدن" ميگيرند: «داشتن آزادي سفر بدون آنكه مجبور به درخواست رواديد باشند، يكي از مهمترين آنهاست. كسب حق انتخاب كردن و انتخاب شدن هم يكي ديگر از دلايل مهم است. اين مهاجران ميخواهند در زندگي اجتماعي و سياسي آلمان هم شركت كنند.»
سفر بدون اخذ رواديد، پيدا كردن كار، استخدام در ادارات دولتي، حق انتخاب كردن و انتخاب شدن... همهي اين امتيازها، با اينحال، براي آلمانيهاي مهاجرتبار، به معناي "پذيرفته شدن" از سوي جامعه نيست. بسياري از اين افراد كه در جامعه مورد تبعيض واقع شدهاند و به مراجع مربوط شكايت بردهاند، ميگويند: «خيلي از آلمانيها، پس از "آلماني شدن" هم، با ما مثل يك ترك، لهستاني يا عراقي رفتار ميكنند.»
ارسالها: 499
موضوعها: 0
تاریخ عضویت: Jan 2011
رتبه:
10
تشکر: 0
0 تشکر در 0 ارسال
آقا کسی ميدونه من اگه بخوام وقت زودتر از وقتی که انلاين گرفتم , بگيرم ( غير درسی ) ميتونم يا نه ؟ کسی هست که اين کارو بتونه برام انجام بده ؟ برای ويزيت ميخوام برم.
ارسالها: 499
موضوعها: 0
تاریخ عضویت: Jan 2011
رتبه:
10
تشکر: 0
0 تشکر در 0 ارسال
1. آقا من تو شرکت پدرم کار ميکنم . تو فرم سفارت گفته فيش حقوقی هم لازم هست . من که از پدر خودم حقوق بانکی نميگيرم که فيش داشته باشم . چيکار ميتونم بکنم ؟ آيا 100% لازم هستش اين فيش حقوقی ؟
2. تو حساب من پول هستش ولی در گردش نيست . گفتن پيرينت 3 ماه قبل لازمه . ميخواستم ببينم موجوديه حسابم کافيه يا نه بايد حتماً پول تو حساب باشه و در گردش باشه ؟