موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
اتفاقا من بايد از شما تشكر كنم به خاطر جواب دادن به سوال من. خيلي ممنون
ممنون كمكم كرديد
ولي يك سوال ديگه:راسته براي اون هايي كه رتبه كنكور 2 و1 رقمي ميگيرند دعوت نامه ارسال مي كنند؟
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
2013-06-29 ساعت 16:32
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-06-29 ساعت 16:36 توسط GreenRoad.)
سلام
یک راهنمایی می کنید با توجه به شرایط حاضر بنده به چه صورت و از طریق چه راه هایی می توانم به آلمان بروم و ماندگار شوم ؟ ( گرفتن اقامت )
اصلا آیا می توانم برای اقامت پروسه ای را دنبال کنم یا بی فایده است ؟
تا بهمن امسال مهندسی عمران ام رو دریافت می کنم. از دانشگاه آزاد هست. معدل حدود 14.5
مدرک شبکه هم دارم از مایکروسافت
2 کتاب هم تالیف کردم در زمینه کامپیوتر
2.5 سال هم سابقه ی بیمه دارم - کار در زمینه کامپیوتر در یک شرکت
سن هم متولد 64 ام - 28 سال
هیچ مدرک زبانی ندارم / انگلیسی در حد خوب ، آلمانی هم متاسفانه صفر !
متشکرم
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام،من شنیدم که در سفارت انگشت نگاری میشه و هنگام ورود به کشور مورد نظر هم انگشت نگاری میکنن،جریانش چیه و چکار باید کرد که انگشت نگاری نشد چون برای کیس دادن به مشکل بر میخوریم.
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
من الان 6 ساله در زمینه حسابداری مشغول کارم و الان در یک شرکت بین المللی کار میکنم میخواستم برای کار در آلمان اقدام کنم ولی مراحلش رو نمی دونم یا سایت هایی که بتونه به من کمک کنه و اینکه چه شهر هایی مناسب هستند ممنون میشم اگه من رو راهنمایی کنید .
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
برادر من امسال به عضویت یه تیم آلمانی دراومده تو قراردادش قید کرده که منم باهاش برم اون تیم هم موافقت کرده میخواستم بپرسم من میتونم اونجا کار کنم یا باید اجازه کار داشته باشم؟اجازه کار رو باید از کجا گرفت؟
من دیپلم کامپیوتر هستم 22 سالمه به نظرتون اونجا کار مناسبی برای من هست؟؟
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
2013-07-14 ساعت 23:44
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-07-15 ساعت 00:05 توسط barvos.)
خیلی ممنون از راهنمایی هایی که میکنید کلا برادرم آدم توداریه خیلی از مفاد قراردادش چیزی نمیگه فقط اینو بهم گفته که من باهاش میتونم 18 ماه دیگه بدون دردسر برم آلمان من اصلا الان موندم چیکار کنم فقط میدونم زبان رو باید یاد بگیرم نمیدونم اگه بخوام اونجا تحصیل کنم باید از کجا شروع کنم دیپلم من کامپیوتره ولی دوست دارم اگه اونجا فرصتش پیش اومد برم یه رشته دیگه یا اگه بخوام کار کنم حتی خدماتی چه کارهایی هست این 30 واحد رو اگه بگذرونم چندساعت میتونم کار کنم چقدر حقوق میدن کلا میخواستم بدونم حالا که فرصتی پیش اومده و من دارم بدون هیچ دردسری مهاجرت میکنم باید از کجا شروع کنم کارهای خدماتی یا اینکه اینجا مثلا تو رشته کامپیوتر قوی بشم تا اونجا بهم کار بدن اصلا هیچی نمیدونم فقط 2 چیز رو میدونم یاد گرفتن زبان و رفتن به آلمان