موضوعها: 0
رتبه:
4
0 تشکر در 0 ارسال
من این خبر رو تو یه سایت دیگه دیده بودم اما رسمی نبود حالا که خود uscis اعلام کرده خیالم راحت شد امیدوارم سر وعدشون باشن.
وضعیت: تورا من چشم در راهم
موضوعها: 1
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
سلام من توي سايت سفارت آمريکا توي آنکارا خوندم که قيمت ويزا از 131دلار به 350دلار افزايش يافته البته از 13جولاي اجرا مي شود . مي خواستم ببينم کسي از اين موضوع خبر داره ؟
رتبه:
16
0 تشکر در 0 ارسال
(2010-08-03 ساعت 13:23)xanadu_3000 نوشته: سلام .
من چند هفته پیش مصاحبه داشتم و به من یه برگه آبی دادن که توش یک آدرس سایت هست که مربوط به clearance هست و وسط صفحه باید کلیک کنم که چک کنم ببینم شماره من هست یا نه ولی وقتی روش کلیک میکنم صفحه رو باز نمیکنه از 10 جای مختلف چک کردم همین و میاره نمیدونم خرابه یا من دارم آدرس اشتباه میرم اگر کسی اطلاع دقیق تری داره لطفا بگه مرسی ی ی ی ی ی
آدرس سایت : http://turkey.usembassy.gov/immigrant_security.html
دوست عزیز شما این آدرس رو چک کنین :
http://www.usemb-ankara.org.tr/consular/...ssing.html
مهاجرت و زندگی در غربت برای انسان ، مانند فردی است که در جاده های وطن خود رانندگی می کرده و حال او را به اقیانوس انداخته اند ! باید اتومبیل خود را تبدیل به قایق کند تا نجات یابد...
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
با هزار بار رفرش کردن آورد مرسی ولی پائین انواع ویزا رو زده ولی k1 رو نه میخوام بدونم که جواب clearance واسه k1 هم توی همین صفحه میاد یا نه ؟
رتبه:
16
0 تشکر در 0 ارسال
(2010-08-03 ساعت 14:13)xanadu_3000 نوشته: با هزار بار رفرش کردن آورد مرسی ولی پائین انواع ویزا رو زده ولی k1 رو نه میخوام بدونم که جواب clearance واسه k1 هم توی همین صفحه میاد یا نه ؟
بالاخره ویزای شما Immigrant هست دیگه ، نه ؟ این لیست کلیه ویزاهای مهاجرتی یا همون Immigrant آنکارا هستش .
مهاجرت و زندگی در غربت برای انسان ، مانند فردی است که در جاده های وطن خود رانندگی می کرده و حال او را به اقیانوس انداخته اند ! باید اتومبیل خود را تبدیل به قایق کند تا نجات یابد...
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
2010-08-04 ساعت 15:02
(آخرین تغییر در ارسال: 2010-08-04 ساعت 15:04 توسط willdoifudo.)
منظور از مهاجرتی و غیر مهاجرتی به این مسئله ربطی نداره خود سایت تمام ویزا هارو به 2دسته تقسیم کرده که در ویزاهای غیرمهاجرتی ویزاهایی مثل پزشکی توریستی تحصیلی رو از ویزاهای ازدواج نامزدی گرین کارت جدا کرده که k1&k3 توی ویزاهای مهاجرتی حساب میشه
البته من مدیر سایت نیستم اگه دخالت کردم پوزش
موضوعها: 2
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
دقيقاً همين طوره من هم وسايلم چند روز پيش فرستادم. البته بيشتر موضوع ارسال فرش مطرح هست كه شامل تحريم شده.
موضوعها: 14
رتبه:
62
1 تشکر در 0 ارسال
فرش در اینجا ارزانتره و فرش نفرستید و یا با خودتان نیاورید. کم کم داره صادرات فرش معکوس می شه و بعضی از فرشهای عتیقه از اینجا به ایران صادر می شه!!