2015-05-21 ساعت 22:41
دوستان سلام
من هم رشته کشاورزی خوندم و ده سال سابقه اجرا و نگهداری فضای سبز را دارم
من از کجا شروع کنم
من هم رشته کشاورزی خوندم و ده سال سابقه اجرا و نگهداری فضای سبز را دارم
من از کجا شروع کنم
کانال تلگرام مهاجرسرا |
---|
انجمن مهندسین کشاورزی
|
2015-05-21 ساعت 22:41
دوستان سلام
من هم رشته کشاورزی خوندم و ده سال سابقه اجرا و نگهداری فضای سبز را دارم من از کجا شروع کنم تشکر کنندگان: nima24
2015-05-22 ساعت 15:41
من فوق لیسانس کشاورزی گرایشی خاک شناسی هستم
نمیدونم آمریکا باید ادامه تحصیل بدم یا کار مرتبط پیدا میشه ؟ لطفا دوستان راهنمایی کنن ممنون تشکر کنندگان: nima24
2015-05-22 ساعت 16:00
سلام دوستان من هم فوق لیسانس خاکشناسی گرایش ارزیابی و رده بندی هستم البته تجربه کاری ندارم به نظر شما تو کالیفرنیا کاری میشه پیدا کرد و اینکه اطلاعاتی در مورد ادامه تحصیل دارید و به نظر شما تو کالیفرنیا راه اندازی و تولیدمحصولات گلخانه ای سود اور هست و برای اینکار چه مراحلی رو باید طی کرد?
رویت قبولی ۱می//تعداد افراد ۳نفر//کیس نامبر ***AS//برنده اصلی خودم// مصاحبه ۹ دسامبر انکارا.// اپدیت ها ۱۲ دسامبر،۲۰ فوریه، ۲۰ و ۲۱ آپریل.بعد از نامه پیگیری.۱۲اگوست کیس اصلی از سفارت
سربازی:س کلیر:بامعجزه خدا۳۰سپتامبر خدایا بابت تو دهنی که بهم زدی شکرت میکنم. حالا فهمیدم دنیا دست کیه. تشکر کنندگان: nima24
2016-01-18 ساعت 14:57
دوستان سلام....
من فوق دیپلم ماشینهای کشاورزی دارم و در ایران تجربه این کار رو پیدا نکردم... اما بیشتر از دو سال در ترکیه بعنوان اوپراتور تجهیزات کشاورزی و تراکتور کار کردم و تجربه کسب کردم... بزودی راهی زندگی در امریکا هستم و طبق اطلاعاتی که دست و پا شکسته جمع آوری کردم توی این زمینه شغلی رضایت شغلی بالایی داره و بین چند ایالتی که بیشترین سطح استخدام و بالاترین دستمزد رو میدادن ،ایالت ایوا (iowa ) بود.... حالا از دوستانی که تو این زمینه اطلاعات بیشتری دارن میخواستم ببینم من که بهمراه خوانوادم قراره به این کشور برم این ایالت با این موضوع شغلی بنظرتون چطوره؟
2018-02-01 ساعت 11:06
(آخرین تغییر در ارسال: 2018-02-12 ساعت 15:40 توسط Amir_Hossein21.)
سلام
دوستان به نظرتون کشاورزی و کجای ایلات متحده بیشتر رونق داره؟ آیا مریلند و ویرجینیا برای کشاورزی مناسبه؟ |