موضوعها: 0
رتبه:
20
0 تشکر در 0 ارسال
(2012-12-04 ساعت 12:44)آناهيتا نوشته: والا من هفته ي پيش رفتم كه با DHL مداركمو بفرستم ايران گفتن DHL ايران نميبره و كارمنده كاغظي كه زير شيشه ي ميزش بود نشونم داد و گفت كه از april 2012 اينطور شده ..... نميدونم مجبور شدم با usps بفرستم
اگر L.A هستید و امکان مراجعه به Westwood یا به O.C Irvine را دارید من یک سرویس خوب و مطمین به شما معرفی می کنم
نوع ویزا : CR1 ✷ مصاحبه : هفته آخر نوامبر ۲۰۱۲ - ایروان ✷ دریافت ویزا : یکضرب ✷ مقصد : L.A ✷ تاریخ ورود : ۱۲/۱۲/۱۲
رتبه:
20
0 تشکر در 0 ارسال
2012-12-04 ساعت 22:09
(آخرین تغییر در ارسال: 2012-12-04 ساعت 22:23 توسط Acaro.)
(2012-12-04 ساعت 21:36)آناهيتا نوشته: بله نزديك westwood هستم اكارو جان اما هفته ي گذشته فرستادم مداركو با usps ..... هنوز نرسيده
آناهیتا جان مشخصات لازم را برای آرین در پیغام خصوصی ارسال کردم
نگران نباش ٫ امکان رهگیری مرسوله را دارید ؟
نوع ویزا : CR1 ✷ مصاحبه : هفته آخر نوامبر ۲۰۱۲ - ایروان ✷ دریافت ویزا : یکضرب ✷ مقصد : L.A ✷ تاریخ ورود : ۱۲/۱۲/۱۲
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
merc mamnoonam az hameye shoma
motmaenam agar rahnamaee haye shoma doostan khoobe mohajersaraeem nabood kar be in sadegiha pish nemiraft
az hamatoon mamnoon
man ta 5 shanbe ankara hastam, agar az dastam kari bar miad behem begid baratoon anjam bedam
ta baed
آبی که برآسود زمینش بخورد زود
رتبه:
20
0 تشکر در 0 ارسال
مهران جان خوش باش و لذت ببر
برات آرزوی خوشبختی و شادکامی می کنم
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
فقط اینکه آیا بعد از مصاحبه آفیسر به شما همه مدارک مثل عکس و پرینت ایمیل و چت و عکس 5*5 و ...... برگردوند؟
رتبه:
20
0 تشکر در 0 ارسال
(2012-12-04 ساعت 22:26)mehrannn نوشته: فقط اینکه آیا بعد از مصاحبه آفیسر به شما همه مدارک مثل عکس و پرینت ایمیل و چت و عکس 5*5 و ...... برگردوند؟
عکس ۵*۵ را مسول تحویل مدارک بهم برگردوند و عکس های جدیدم را گرفت
بعد از مصاحبه تنها چیزهایی که آفیسر به من داد اصل کل مدارکم از جمله سند ازدواج ٫ شناسنامه و کارت پایان خدمت بود + یک سری درخواست های ما مبنی بر تصحیح تاریخ تولد من (که در NVC اشتباه ثبت شده بود) و درخواست تغییر آدرس من و همسرم و تمامی عکس هایی که برای RFE به USCIS فرستاده بودیم (عکس مراسم و مسافرت هامون و ...)
از ایمیل و چت و Call Log ها خبری نبود همشون فکر کنم رفته تو پروندمون و نگه داشته شده
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
پس چرا به من همه پرینت ایمیل و چت و عکس و ..... برگردوند؟ من هم تعجب کردم که چرا واسه پرونده خودشون چیزی نگه نداشت؟!!!!!
رتبه:
20
0 تشکر در 0 ارسال
(2012-12-04 ساعت 22:45)mehrannn نوشته: پس چرا به من همه پرینت ایمیل و چت و عکس و ..... برگردوند؟ من هم تعجب کردم که چرا واسه پرونده خودشون چیزی نگه نداشت؟!!!!!
خوب احتمال داره که اولا روند کاری آنکارا با ایروان متفاوت باشد.
دوم شاید در مورد کیس های نامزدی لازم نیست به هر حال شما بعد از ورود باید ازدواج کنید و یک سری عکس Wedding و ... ارایه بدید که احتمال داره اونا برای پرونده شما لازم باشه
متن بالا حدس و گمان من است هیچ منبع موثقی هم نداره!
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
مرسی آکارو جان،
اگر کسه دیگه ای تجربه داره کمکی برسونه
مرسی
رتبه:
33
0 تشکر در 0 ارسال
یکی از دوستای من که برای ویزای نامزدی اقدام کرده بود تمام چت و عکسارو بهش داده بودن ولی انکارا بود
نوع ویزا:CR1/اپروال:jun.2011/تکمیل:november.2012/مصاحبه:13.feb.2013/دریافت ویزا:16.feb
خدا جون خوش به حالت که همه جا هستی، ما که هرجا هستیم دلمون واسه یه جا دیگه تنگ میشه!
موضوعها: 1
رتبه:
16
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان کسی میدونه که اگه USCIS از ما درخواست عکسِ بیشتر برای اثبات نامزدی کنه،دقیقا در کدوم مرحله درخواست میکنه؟ initial review یا decision یا post decision activity؟
نوع ویزا: k1
دریافت مدارک توسط USCIS : دسامبر 24 ،2012
دریافت receipt number:ژانویه 3 ،2013
سرویس سنتر: California
اپروو :21 مه 2013