موضوعها: 0
رتبه:
13
0 تشکر در 0 ارسال
(2011-08-26 ساعت 21:35)hi_2011 نوشته: (2011-08-26 ساعت 16:07)piboo نوشته: سلام دوستان
من یک سئوال دارم اگر کسی ازدواج کرده باشه ولی اسمش در شناسنامه المثنی ثبت نشده باشه و با همون شناسنامه المثنی هم اقدام به گرفتن ویزای نامزدی کرده باشه باز هم سفارت امریکا متوجه میشه یا نه؟و ممکن توی اف بی ای چک رد بشه یعنی اینها میتونن از اداره ثبت احوال ایران استعلام بگیرن-اگر کسی اطلاع درست و موثقی داره لطفا بگید
سلام دوست عزیز.مگه شما اینکار و انجام دادید؟
دوست عزیز فقط جهت اطلاع شخص خودم بود چون یه جایی خونده بودم که خیلیها شناسنامه المثنی دارن برام جالب بود بدونم اونها میتونن از ثبت احوال اینجا استعلام بگیرن
نوع ویزا: k1
دریافتreceipt number:دسامبر2012
سرویس سنتر:کالیفرنیا
دریافت نامه نقص مدارک:اگست 2013
اپروو:سپتامبر2013
دریافت نامه حاوی کیس نامبر: دوم نوامبر
سفارت:ابوظبي. مصاحبه:فوريه٢٠١٤
رتبه:
13
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
بعد از 105 روز انتظار امروز از انکارا این ایمیل برام اومده
your case is under process to be retarned to approving uscis office through nvc for farther review and a possible revocation
کسی میدونه یعنی چی؟
نوع ویزا: k1
دریافتreceipt number:دسامبر2012
سرویس سنتر:کالیفرنیا
دریافت نامه نقص مدارک:اگست 2013
اپروو:سپتامبر2013
دریافت نامه حاوی کیس نامبر: دوم نوامبر
سفارت:ابوظبي. مصاحبه:فوريه٢٠١٤
موضوعها: 5
رتبه:
95
3 تشکر در 1 ارسال
(2011-09-08 ساعت 20:33)piboo نوشته: سلام. بعد از 105 روز انتظار امروز از انکارا این ایمیل برام اومده
your case is under process to be retarned to approving uscis office through nvc for farther review and a possible revocation
کسی میدونه یعنی چی؟
دوست عزيز سلام.
از ديدن اين جواب خيلي ناراحت شدم. NVC داره پرونده شما رو مي فرسته به USCIS تا بازبيني بشه و اين بررسي مجدد ممكنه حتي به لغو درخواست ويزاي شما منجر بشه.
يادم نيست كه كيس شما نامزديه يا ازدواج. شايد اگر كيس ازدواج بود كمتر سختگيري مي كردن. نمي دونم چي توي پرونده شما ديدن كه بهش مشكوك شدن. شما خودتون ببينين آيا ممكنه به چيزي مشكوك بشن؟
قدر مسلم اينه كه پرونده شما فعلا در مرحله اف بي آي چك قرار نداره.
به هر حال، يا جواب اف بي آي چك منفي اومده (كه اين احتمالش كمه چون اگر اينطور بود بي تعارف كيس شما رو مردود اعلام مي كردن و نيازي به بررسي مجدد USCIS نبود)، يا توي خود پرونده چيزي هست كه اونا رو مشكوك كرده.
به نظر من با يك وكيل مشورت كنين.
اميدوارم اون احتمال آخر (مردودي) هيچ وقت پيش نياد و همه اينها سوء تفاهم باشه و رفع بشه. اينو هم از نظر بگيرين كه كلا آمريكايي ها اشتباه توي كارشون زياده و ميشه آخر سر با كمك وكيل مجرب به حقتون برسين.
[en] PD: Jan. 6, 2001
Visa: July 2012
F4
[/en]
رتبه:
25
1 تشکر در 0 ارسال
دوستان من یه سوال دارم. اگر کسی پدرش ارتشی باشه ممکنه تو FBI check رد بشه؟ با اینکه خودش سابقه کار دولتی نداره؟
کیس نامبر: 2013AS00002XXX، کنسولگری : ابوظبی ، تاریخ مصاحبه: 31 ژانویه. دریافت ویزا : سوم فوریه
سفرنامه
رتبه:
33
0 تشکر در 0 ارسال
دوست عزیز اگه بخوان گیر بدن 1000 تا بهونه جور میکنن واسه این کار اگه بخوان چیزیرو نادیده بگیرنم باز این کارو میکنن.. کسیرو میشناسم که تو ارتش خدمت کرده و 1 ضرب ویزاشو گرفته. باید دعا کنی گیر ندن بهتون.. پدر من پست کشوری داره پرونده من هنوز تو nvc هستش و 1 بار به ما گفتن fbi میخواد چک کنه پروندرو. در حالی که من فکر میکردم اصلا کیس من ربطی به پدرم پیدا نمیکنه اگه هم بخوان گیر بدن روز مصاحبه میکنن این کارو! این کاراشون اصلا قابل پیش بینی نیستن.. خودتونو واسه اتفاقی که نیفتاده و ممکنه اصلا نیفته نگران نکنید.
نوع ویزا:CR1/اپروال:jun.2011/تکمیل:november.2012/مصاحبه:13.feb.2013/دریافت ویزا:16.feb
خدا جون خوش به حالت که همه جا هستی، ما که هرجا هستیم دلمون واسه یه جا دیگه تنگ میشه!
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
(2012-09-10 ساعت 13:00)shima1364 نوشته: دوستان من یه سوال دارم. اگر کسی پدرش ارتشی باشه ممکنه تو FBI check رد بشه؟ با اینکه خودش سابقه کار دولتی نداره؟
شما ميدونين كه طرز كلير كردن افراد براى ويزاهاى نامزدى و ازدواج كلا با بقيه شيوه هاى مهاجرتى فرق داره ديگه؟توى اين ويزاها سفارت هرجا صلاح بدونه و اين امر كه اين طرف ارتباطش واقعى نيست يا وابسته به ارگانهاى تروريسته ميتونه ويزا رو كنسل كنه،راحت تر از راه هاى ديگه مثل لاتارى يا گرين كارت فاميلى
استسوس از ويزاى نامزدى
دريافت پكيج:٣ ستامپر
دريافت ايميل از uscis : ٧ سپتامبر
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام من در حال حاضر دانشجو هستم و من و دوست دختر من که آمریکایی هست وقت زیادی تا اقدام برای ویزای نامزدی یا ازدواج داریم.
من اطلاعات اولیه رو در مورد ویزای نامزدی و ازدواج دارم ولی هنوز انتخاب نکردیم از کدوم راه بریم.
آیا این درست که امکان رد شدن در مصاحبه برای کسانی که از راه نامزدی میرن بیشتر؟و این که امکان این که به متقاضیان ویزای نامزدی FBI Check بخوره بیشتر؟
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
راستی ایمیل من empiremc@ymail.com هست چون این صفحه کم بازدید میشه اگه شخصا به خودم هم ایمیل بدین اشکال نداره
ممنون
رتبه:
48
0 تشکر در 0 ارسال
یک در میلیون پیش بیاد که کسی رد شه..اگر هم بخواد رد شه حتما کاری کرده که باید رد میشده... مثلا اگر ت ر و ر ی س ت باشه یا قاچاقچی و ادم خور ... تقریبا همه ی ایرانی ها چک میخورن و اگر اسم فامیل یک سان با یه ادم پرخطر و یا تحریمی داشته باشین این چک بیشتر طول میکشه.. البته طولانی شدن چک به موارد بسیاری بستگی داره.. من فقط منباب مثال عرض کردم ... یا رشته ی تحصیلی پر خطر مثل ا ن ر ژ ی های ه س ت ه ای هم در نتیجه ی چک تاثیر گذاره...در نهایت هم همه کلیر میشن و واقعا یک در میلیون میشه که کسی بی گناه باشه و کلیر نشه ..
کتگوری: k1
مصاحبه: ژانویه 2013 یروان
کلیر: ۲۶ اپریل (۹۱ روز)
ویزا : 10 می//ورود به امریکا:26 می//انگشت نگاری هفته دوم//اجازه کار 2 ماه بعد از انگشت نگاری//گرین کارت 3 ماه بعد از پست کردن مدارک
سفرنامه ی ویزا
مصاحبه گرین کارت