موضوعها: 0
رتبه:
40
3 تشکر در 1 ارسال
(2013-09-23 ساعت 00:24)golesang نوشته: (2013-09-22 ساعت 23:59)soli asali نوشته: دوستان کسی درمورد Salt Lake City و Centerville اطلاعاتی داره ... اگه یه آمار کلی از این شهر یعنی درآمد و کار و آب و هوا و جرم جنایت و ... ممنون میشم . تا اونجایی که خودم تحقیق کردم رتبش از 100 ، 85 ه. یعنی باید جای خوبی باشه !
در مورد شهر سالت لیک سیتی اینو میدونم که شهر مذهبی هست کلا ایالت یوتا مذهبی ترین ایالت آمریکاست مرکز یکی از فرقه های عجیب مسیحیته . یکی از دوستان ما به اونجا رفته بودن اصلا راضی نبودن خانومش همش گریه میکرد و خیلی زود از اونجا رفتن کلا میگفتن خیلی دلگیره
شهرخوبی نیست مسیحیهای افراطی وشاخه مرمون ها اونجازندگی میکنند کنتاکی وکانزاس هم مردم نژادپرستی داره وزیادباخارجی ها برخوردخوبی ندارن.
2013AS6354،رویت:6MAY،ارمنستان . 2،نفر. ارسال : 19MAY، کارنت: 11feb، مصاحبه:هفته29اپریل.کلیرنس :14جوون.ویزا:26جوون.ورود29جولای.لاس وگاس
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان کسی درباره ی سان فرانسیسکو و سبک زندگی، کار و آب و هواش اگر چیزی می دونه خوشحال می شم در اختیارم بگذارید.
رتبه:
38
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان در کلانشهر دالاس کدوم شهر مانند پلانو، فریسکو، آرلینگتون،دالاس و فارمز برنچ و یا..... برای زندگی هم از لحاظ هزینه و نزدیک بودن به مراکز کاریو کم بودن سیاهان و امنتیت و ..... بهتره؟
کیس نامبر 2014AS00003XXX/افراد کیس: 3نفر/تاریخ رویت قبولی: 6می /ارسال فرمها: 27می با ایمیل/سفارت: ایروان/کارنت: دسامبر/مصاحبه: هفته سوم فوریه/ دو نفر ویزا گرفتن و خودم در حسرت ویزا
** راه رفتن را باید رفت**
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-09-30 ساعت 21:58)kamix نوشته: (2013-09-24 ساعت 21:11)نوبل نوشته: سلام دوستان کسی درباره ی سان فرانسیسکو و سبک زندگی، کار و آب و هواش اگر چیزی می دونه خوشحال می شم در اختیارم بگذارید.
سوال منم هست خواهشا راهنمایی کنید
این در حیطه ی تخصص استاد کبیر آرش جانه. میدونم که مدت هاست اونجاست
If you want something in your life you've never had
you'll have to do something, you've never done
رتبه:
15
0 تشکر در 0 ارسال
در مورد نیو جرسی کسی اطلاعاتی داره ؟
2013EU21XX
ورود 22 نوامبر 2013
نیویورک
رتبه:
59
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان ... در مورد شهر شارلوت در کارولینای شمالی تجربه ای دارید ؟ لطفآ راهنمایی بفرمائید...
2014as65$$
ABD/26JUNE
جا مانده از لاتاری 2014
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
بهترین جا برای زندگی فقط مینیاپولیس!!
اگه عکساشو ببینین خیلی باحاله
بناهاش مثلا تالار شهرش یه جورایی شبیه انگلیسه(یعنی شهر اروپایییه)
اب و هواشم خوبه ما که اگه کلیر بشیم حتما میریم اونجا
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
بهترین جا برای زندگی فقط مینیاپولیس!!
اگه عکساشو ببینین خیلی باحاله
بناهاش مثلا تالار شهرش یه جورایی شبیه انگلیسه(یعنی شهر اروپایییه)
اب و هواشم خوبه ما که اگه کلیر بشیم حتما میریم اونجا
رتبه:
20
1 تشکر در 1 ارسال
آخه بهترین شهر برای زندگی در چه شرایطی؟با چه امکاناتی؟
مثلا برای من بهترین شهر برای زندگی که یک مهاجر از ایران هستم آتلانتا بهشته.چرا؟چون یک فامیل پول دار دارم اونجا یک خونه داره 5 اتاق خوابه کارخونه ساخت موکت داره.با این اوصاف من هرگز به شهری جز آتلانتا رای نمیدم پس نتیجه میگیریم نتایج این رای گیری و با دقت باید بررسی کنیم چرا؟ چون اگه بر فرض 70 نفر توی این سایت شرایط من و برای شهر آتلانتا داشته باشند و رای به این شهر بدهند نمیشه این نتیجه رو برای همه مهاجرین اعمال کرد.
حالا فرض کنیم که همه مهاجرین ایرانی هیچ فک و فامیلی توی ینگه دنیا ندارند و سرمایه همه هم به یک اندازه باشه مثلا 20هزار دلار.در این شرایط باید بررسی کنیم که بهترین شهر کدومه.قطعا اگه با یک وکیل مهاجرتی درست و حسابی مشورت کنید میگه از شهری های حومه و تقریبا ارزان قیمت از لحاظ هزینه ها باید شروع کرد
قربونتون برم که به نیورک و لس آنجلس رای بالایی دادید
ما آزموده ایم در این شهر بخت خویش....
بیرون کشید باید از این ورطه رخت خویش....
از بس که دست میگزم و آه میکشم، آتش زدم چو گل به تن لَخت لَخت خویش