موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
دارم برای کنکور سال بعد اماده میشم.نمیدونم زوده یا نه ولی دارم برای تحصیل در اروپا تحقیق میکنم (مخصوصا سوئد).
الان در حال حاضر مشکل سربازی دارم.می خواستم بدونم میتونم از کنکور صرف نظر کنم و سربازی رو برم و بعد tofel رو هم بگیرم میتونم مهاجرت کنم؟ اطلاعاتم بسیار ضعیف هست.لطفا راهنمایی کنید.
ممنون
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام.سال3 مهندسی صنایع(سراسری) میخونم.برا ارشد به فکر خارج ایران هستم.سوئد ارشد صنایع داره؟ایلتس هم باید داشته باشم؟میشه ی راهنمایی کلی کنید منو؟
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام.
من میخوام بعد از اتمام پیش دانشگاهی برای تحصیل از ایران خارج شم. (کارشناسی)
میخواستم ببینم هزینه تحصیل در یک داشنگاه انگلیسی زبان در سوئد در رشته های مهندسی چقدره؟
ممنون .
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
من 19 سالمه . دیپلم ریاضی دارم . امسال کنکور دادم معماری قبول شدم یک ترم رفتم و بعد انصراف . الان واسه هنر (گرافیک ، طراحی صنعتی - سینما ) خوندم.
اما نظرم عوض شده که خارج کشور تحصیل کنم.
مساله سربازی رو دارم ولی خب با وثیقه و اینا میشه درستش کرد.
زبان هم مدرک ندارم ولی اگه بخوام برم با کلاس خصوصی و تمرین کمتر از یکسال
میتونم درستش کنم.
بیشتر دنبال سوید هستم! چون اونجا پسر خالم هستن شرکت گرافیک دارند که واسه کار هم موقعیت خوبیه .
الان می خوام بدونم دقیقا باید چیکار کنم ؟! چطوری میتونم برم ؟
+ اینکه آیا جاهای بهتری هم هست که بشه رفت با این وضعیت ؟ که هزینش کم باشه و معتبر باشه .
ممنون
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
متاسفانه از هر ده تاپیکی نه تاش سوال و یکیش جوابه... تقریبا همه سوالها شبیه هم هستند.
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
ميخواستم بدونم اين هزينه هاي تحصيل ك توي سايت ها قرار داده براي كل دوره ي تحصيلي هست؟!
يا مثلا براي هر ترم بايد اين مبلغ رو پرداخت كني؟
موضوعها: 1
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام به دوستان عزیز
در صورتیکه زن و شوهری برای کالج زبان در سوئد اقدام کنند و آنجا بچه دارشوند آیا بچه متولد شده پاسپورت سوئد رو می گیره ؟ یعنی شهروند میشه ؟...
با سپاس
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
لطفا می شود من را راهنمای کنید کالج یا کورس زبان اینگلیسی در سوئد چه صورت است چند سوال دارم
1 از چه طریقی می توانم اقدام کنم
2شرایط سنی دارد
3 بایداز دانشگاه اقدام کرد یا کالج جدا است
با تشکر
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
لطفا شرایط کالج یا کورس زبان اینگلیسی در سوئد توضیح دهید
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
دانشجوی رشته معماری مقطع کاردانی هستم
نمره ایلس ۷ مشکل سر بازی هم ندارم میخوام لیسانسمو تو نروژ یا سوئد بخونم مثله اینکه سوئد پولی شده آیا نروژ هم پولی شده یا هنوز رایگانه ؟
بعد خرجه ماهیانه یک زندگی ساده در اونجا چه قدر میشه؟
بعد من یک دوست دارم که به گفته اون میتونم از تریق اون اقامت بگیرم در اون صورت دانشگاه رایگان میشود؟ در ضمن دوسته من خونه ام داره و نیاز به خونه ندارم
لطفا کسانی ک تجربه یا اطلاعات کامل دارن پاسخ بدن، با سپاس فراوان
موضوعها: 2
رتبه:
17
0 تشکر در 0 ارسال
هزينه بدون احتساب هزينه خانه و دانشجويي ٦٠٠٠تا ٥٠٠٠ كرون در ماه كرون كافي ميتونه باشه. كسانيكه اقامت دارن هزينه تحصيل شاملشون نميشه ولي گرفتن اقامت اون هم با تكيه بر دوست و آشنا زياد راه مطمئني نيست .