امتحان ایین نامه رو دادم ولی برای امتحان شهر نیاز به ماشین دارم. دوستان اگه کسی اطراف فونیکس هست و میتونه کمک کنه ممنون میشم. در ضمن با توجه به اینکه وقت و هزینه میبره با کمال میل حاضر به پرداختم مبلغ درخواستی هستم.
کانال تلگرام مهاجرسرا |
---|
##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
نیاز به ماشین برای امتحان شهر گواهینامه در فونیکس
|
تشکر کنندگان: pari pariaaa ، taherifar
2010-11-04 ساعت 22:38
حتما ماشین را چک کامل کنید .ما بعد از یک ماه در صف امتحان کالیفرنیا بودن ,سوار بر ماشین نشده به خاطر خراب بودن چراغ راهنما ی عقب ,15 روز دیگه امتحان عقب افتاد.(صاحب ماشین بتده خدا خودش هم نمی دونست)
اگه گواهینامه بین المللی دارید ماشین اجاره کنید چون هم بیمه داره وهم خیلی هزینه اش سنگین نیست
کیس نامبر: 2009as34700
دریافت نامه اول: may 27 تاریخ کارنت شدن: بولتن june (واقعا یکسال از زمان رسیدن نامه اول گذشت) تاریخ دریافت نامه دوم: 1 june تاریخ مصاحبه کنسل شده: 15 july تغییر تاریخ مصاحبه به :1 july تغییر تاریخ مصاحبه به :1 sep دریافت ویزا:روز مصاحبه اقدام برای سیتزن شیپ: Dec 2015 انگشت نگاری: Feb 2016 رسیدن نامه ی مصاحبه: May 14th 2016 مصاحبه : Jun 14th 2016 مراسم قسم: Jun 16th 2016 تشکر کنندگان: ali ringoo ، pari pariaaa ، taherifar
2010-11-05 ساعت 06:43
مشکل من با کمک یکی از دوستان حل شد. ممنون
تشکر کنندگان: EKAM ، pari pariaaa ، taherifar
2015-08-12 ساعت 07:13
سلام
دوستان عزيز يعني ميشه ماشين اجاره كرد و با ماشين اجاره اي امتحان داد؟ |
کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان