موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
کسی که دارای کارت پایان خدمت سپاه می باشد جهت اقامت در آمریکا باید این کارت به ارتش تبدیل گردد یا به
تایید نظام وظیفه در آید؟
با تشکر
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
کارت پایان خدمت سپاه در روز مصاحبه جهت اخذ ویزا از طریق لاتری آمریکا مشکلی ایجاد نمیکند!
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
یه سوال داشتم دوستان
آیا این درسته که کسی که مشمول غایب هست و سربازی نخواد بره در آینده به بچه اش شناسنامه نمیدهند ؟؟؟؟ چه مشکله دیگه ای احیانا هست ؟
من متاهل هستم و قراره برگردم ایران.لطفا کمک کنید ممنون
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
2012-02-03 ساعت 18:02
من متولد 05/06/1373 هستم اگه بخوام از کشور برم باید چی کار کنم میشه کامل توضیح بدید
آیا باید ÷ول یا سند بزارم و مبلغش الان چقدره و ...
با تشکر از همه شما
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
ببخشيد!من يك سوال داشتم كه جز اين تاپيك جايي پيدا نكردم كه بپرسم!ممكنه كمي بي ربط باشه...اما اگه امكانش است جواب منو بدين!من متولد ٧٣ هستم و مقيم آمريكا!امسال ١٨ سالم شده و ميخوام براي ديدن آشنا و ايران برم مثل هر سال سري به كشورم بزنم...اگه در يك دانشگاه مورد تاييد ايران در نيويورك تحصيل كنم با وجود نبودن سفارت ايران چطور ميتونم معافيت تحصيلي بگيرم؟اگه پاسخ بديد ممنون ميشم!
رتبه:
18
0 تشکر در 0 ارسال
با دفتر حفاضت منافع ایران در واشنگتن تماس بگیر یه نامه از دانشگاه باید بگیری مبنی بر مشغول تحصیل بودن
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
2013-02-28 ساعت 10:49
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-02-28 ساعت 10:53 توسط miladtorfi.)
دوستان من یه سری توضیح کوچولو بدم به چندتا از بچه هایی که سوال داشتن، و امیدوارم جواب بعضیاتون رو داده باشم.
من خودم پارسال با مجوز نظام وظیفه خارج شدم.
اگه دانشجوی مشمول باشید (من دانشگاه آزاد هستم، نمیدونم مقررات بقیه دانشگاه ها فرق میکنه یا نه) ، میتونید به چهار طریق زیر مجبور خروج بگیرید :
1- سیاحتی و تفریحی : حداکثر برای مدت 2 هفته خروج از کشور - مبلغ : 15 میلیون تومن وثیقه به صورت کاملا نقدی که به حساب نظام وظیفه واریز میکنید.
2- زیارتی : حداکثر برای مدت 2 هفته - 15 میلیون وثیقه منتها میتونید برید از طریق محضر و اینا و چک بدین و پول نقد لازم نیست بدین
3- نیمه علمی : حداکثر به مدت 20 روز (اگه اشتباه نکنم) با وثیقه ی 8 میلیون تومن کاملا نقدی
4- علمی : حداکثر به مدت 30 روز با وثیقه ی 5 میلیون تومنی کاملا نقدی
** نیمه علمی یعنی اینکه دعوت به یه کنفرانس بشین توی یه کشور خارجی، یا تاییدیه ی ثبت نام آزمون زبان داشته باشید مثل آیلتس و تافل و اینا (که فکر میکنم تاییده ی آزمون خارج از کشور باید باشه، یعنی احتمالا باید برای مثلا امتحان تافل توی کشور امارات ثبت نام کرده باشید، اینم مطمئن نیستم که حتماً باید آزمون خارج باشه یا برای همین تهران هم میتونید ثبت نام کرده باشین).
تاریخ خروج و بازگشتتون مشخص میشه، و حتما باید توی اون تاریخ برید (حالا میتونید زودتر برگردید، ولی خب مسلما زودتر نمیتونید برید) و توی فرودگاه تاریخ رو چک میکنن. حواستون باشه. موقعی که فرم مجوز خروج رو از نظام وظیفه میگیرید و پر میکنید ، باید کشور خروج رو هم بزنید، من زیارتی رو اطلاع ندارم ولی اگه زیارتی نباشه کشور مهم نیست اصلا، من خودم مجوز خروج رو برای امریکا گرفته بودم ولی بجاش رفتم دبی و هیچ مشکلی هم پیش نیومد و تا برگشتم فرداش رفتم پولم رو گرفتم.
**و نکته ی مهمی هم که وجود داره و دوستان پرسیده بودن، برای کسانی که بیشتر از مدت معین شده خارج از کشور موندن اینکه : اولا تمام وثیقه ی شما کامل ضبط میشه و برگشتی هم توش نیست حتی اگه 1 روز دیرتر از اون تاریخ برگردین ، 500 هزار تومن سفته ای که برای خروج به دانشگاه دادین هم فکر میکنم که ضبط میشه ، و (طبق گفته ی مامور نظام وظیفه که من خودم ازش پرسیدم) برای مدت یک سال ممنوع الخروج هستین. حالا اینکه اضافه خدمت میخورید یا نه رو من اطلاع ندارم. ولی بهم گفتن که پولت رو میبرن + یک سال ممنوع الخروج. پس دقت کنید که اگه هم خواستین قید اون 15 تومن رو بزنید، فقط برای یک سال ممنوع الخروج هستین و بعد باز میتونید خارج بشین از کشور.**
این اطلاعات هم مال تیرماه 91 ، که فکر نمیکنم فعلا تغییر چندانی بکنه.
موفق باشید
"آدمی ساخته افكار خويش است، فردا همان خواهد شد كه امروز می انديشيده."
(موریس مترلینک)
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام. خدمت سربازی در سپاه واسه ویزا گرفتن (چه کاری و چه تحصیلی) و یا بعدا برای اقامت مشکلی ایجاد میکنه؟
(حرفهایی آدم به گوشش میخوره از این ور و اون ور که نمیدونم شایعه ست یا واقعیت داره... از دوستان اگه کسی میدونه ممنون میشم راهنمایی کنه)