موضوعها: 1
رتبه:
7
1 تشکر در 0 ارسال
نکته ای هنوز برای من مبهم است.
آیا در محاسبات باید تعداد Entrants یا شرکت کننده های اصلی مورد توجه قرار گیرد یا کل شرکت کننده ها Entrants + Derivatives ؟
تصور من این است که ویزا به Entrant یا شرکت کننده اصلی تعلق می گیرد و بر اساس - ویزای اصلی صادر شده برای برنده لاتاری- خانواده او هم می توانند ویزا بگیرند.
نتیجه این خواهد شد که 50000 برنده لاتاری داریم ولی نهایتاً 150000 گرین کارت صادر خواهد چرا که خانواده یا Derivatives هم به همراه برنده اصلی مهاجرت می کنند. البته همانطور که گفتم این نکته برای من هنوز مبهم است.
موضوعها: 3
رتبه:
58
0 تشکر در 0 ارسال
بنظر من رشد و توسعه تکنولوژی فن آوری اطلاعات و اینترنت در کشورهای در حال توسعه و عقب مانده که بیشتر هم درآسیا هستند باعث مطلع شدن مردم از برنامه لاتاری و ثبت نام بیشتر در هر سال میشود.
حال با بررسی کاهش این رقم در برخی از کشورها میتوان به این نتیجه رسید که نا امنی و درگیری های داخلی و یا در رفاه بودن مردم یک منطقه باعث کاهش آمار داوطلبان میشود.
بهر دوستان برنده شدن هر سال سخت تر میشود و کسانی که برنامه ای جدی برای خروج از کشور دارند نمی توانند روی این برنامه حسابی باز کنند ، هرچند برندگان نیز شانسی حداکثر 50% برای دریافت ویزا دارند که بایستی برای مواجهه با این ماراتن سنگین همه چیز خود را در معرض تهدید قرار دهند( کار ، شغل، موقعیت ها،آینده و .....)
آرزوی من مفید بودن برای مهاجرسراست در صورتی که پرسش و یا مشکلی دارید(هرچندغیرقابل حل) دارید می توانید تا حد توان من روی کمک من حساب کنید...
دستهایی که کمک می کنند پاکتر از دستهایی هستندکه رو به آسمان دعا می کنند(کورش کبیر)
موضوعها: 0
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
سلام اميدوارم همه ي دوستان در قرعه كشي برنده بشن ولي تصور من اين بود چون امسال زمان ثبت نام كم شده بود تعداد هم كمتر بشه ولي به نظر مي ياد اينطور نبوده . آيا اين آمار واقعا درست ؟ ضمنا اين تعداد ممكنه نصف يا كمتر بشه چرا كه اولا زن و شوهر هر دو ثبت نام كردن و فرزند بالاي 18 سال نيز به تنهايي مي تواند ثبت نام كند بنابراين مي توان بيشتر اميدوار بود
شماره کیس : 2013AS000000XX
تاريخ ثبت نام در سايت : 2011-10-15
تاریخ قبولی ما : 22 oct
موضوعها: 2
رتبه:
14
59 تشکر در 2 ارسال
2010-12-04 ساعت 11:17
(آخرین تغییر در ارسال: 2010-12-04 ساعت 11:19 توسط kamranjon.)
سلام به تمام دوستان خوبم
يكي از دوستانم كه از امريكا به ايران اومده بود ميگفت كه شايد امسال آخرين سالي باشه كه لاتاري برگزار ميشه .
واقعا" اگه اين اتفاق بيفته كه خيلي بد ميشه ؟؟؟؟!!!!!!!
از دوست عزيزم Ashkan78 درخواست دارم يه تحقيقي در اين باره بكنند چون اين موضوع رو از چند نفر ديگه هم شنيدم. بازم ممنونم
ببخشيد كه اين سوال را اينجا پرسيدم چون جاي ديگه اي پيدا نكردم.
To Wounds From One[font=Arial][/font]
موضوعها: 0
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان پس با اين آمارهايي كه اعلام شده ميشه گفت حدودا 290000 شركت كننده اصلي وجود داره كه اگه احتمال بديم يك سوم آن تكراري است ( يعني يك بار زن و يك بار شوهر ) پس ميشه حدود 190000 نفر كه اگه خدا بخواد 3000 نفرشون ويزا مي گيرن و انشاله همه اعضا مهاجر سرا كه در لاتاري 2012 شركت كردند جز برندگان هستند . يعني بايد اميدوار باشيم كه امسال برنده خواهيم شد . با اين اوضاع باورتون ميشه كه من كسي رو مي شناسم كه برنده شد تا آخرش هم پيش رفت يعني ويزارو هم دريافت كرد ولي در تاريخ مورد نظر وارد آمريكا نشد و ويزاشون باطل شد . چرا؟ چون در همون سال مهاجرت كاناداشون هم درست شد و بين اين دو كشور كانادارو انتخاب كرد . هنوز هم باورش برام سخت كه از ويزا اقامت آمريكا صرف نظر كردن تازه اين رو هم در نظر بگيريد كه آمريكا و كانادا هر دو گشوري هستند كه چند تابعيتي رو قبول دارن . به هر حال خدايي هر كي نمي خواد بره قبل از اين كه ويزا بگيره لطفا انصراف بده و جا رو به نفر بعدي بده
شماره کیس : 2013AS000000XX
تاريخ ثبت نام در سايت : 2011-10-15
تاریخ قبولی ما : 22 oct