موضوعها: 2
رتبه:
1
1 تشکر در 0 ارسال
با سلام خدمت دوستان مهاجرت سرا
مدتی هست پیگیر موضوع هستم درسته که بعضی جاها تافل
می خواهند بعضی جاها ایلس اما اینجا می خوام بپرسم
اگر کسی بخواد یکی از این دو رو بدون در نظر گفتن مقصد
بخونه کدوم ارجعیت داره ! که بتونه اون یکی رو پوشش بده
و در امتحان اون هم بتونه در صورت لزوم شرکت کنه و
نمره قبولی بگیره
موضوعها: 0
رتبه:
16
0 تشکر در 0 ارسال
2010-11-26 ساعت 16:59
(آخرین تغییر در ارسال: 2010-11-26 ساعت 17:15 توسط maryam_goli.)
سلام
نمیشه رو این مورد زیاد حساب کرد که کدوم دارای اهمیته بیشتریه ولیکن شرکت کنندگان ایلس در ایران به طور نسبی بیشتر از تاقل هستند و دلیلشم پذیرش دانشگاهی و یا مهاجرت به کانادا و کشورهای اروپایه...
چند روز پیش یکی از دوستانم برای یکی از دانشگاهای حقوق در کانادا(کبک)قدام کرد و گفت ازش تافل خواسته بودن...
در صورتی که من تا جایی که یادمه تحصیل در دانشگاهای کانادا تنها ایلس می خواد...
تا جایی که اطلاع دارم:
برای امریکا تاقل
اروپا و کانادا ایلس
بسته به نوع دانشگاه شاید فرق کنه ...
شما باید هدفتون رو مشخص کنید بینید کدوم کشور قصد مهاجرت یا ادامه تحصیل دارید ودر این زمینه یک پیگیری داشته باشید
تا روی اون منابع اموزشی تمرکز کنید
نتیجه اینه که در زمان و هزینه صرفه جویی کردید
شماره کیس : 2011AS000000xx
تاریخ دریافت نامه قبولی: 2010 ,may19
کنسولگری: انکارا
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:may 26,2010
تاریخ کارنت شدن کیس: Sep. 2010
تاریخ دریافت نامه دوم: 2010 ,September 4
تاریخ مصاحبه: october 04, 2010
تاریخ دریافت ویزا:october 04,2010
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
2010-11-26 ساعت 17:07
(آخرین تغییر در ارسال: 2010-11-26 ساعت 17:14 توسط simba.)
به نظر من، این که آیتلز مناسب شما است یا تافل، به طور کلی پرسش درستی نیست. شما باید ببینید که کجا میخواهید برید و دانشگاهی که میخواهید برید کدام مدرک را میپذیره. بنابراین انتخاب این مسئله با شما نیست.
ولی با این حال، اینها تفاوتهایی هستند که به ذهن من میرسه:
- تافل شامل پرسشهای کاملا مرتبط به زبان است. به این دلیل آماده شدن برای تافل به نسبت آماده شدن برای آیلتز که مسائل غیر زبانی را هم شامل میشود، سادهتر است.
- آمریکا و دانشگاههای آمریکایی تافل را به رسمیت میشمارند. در حالی که کشورهایی مانند استرالیا و برخی از کشورهای اروپایی (دقیقا نمیدانم کدامها) بیشتر آیلتز را قبول دارند. اگر چه فکر میکنم در آمریکا هم آیلتز را قبول داشته باشند ولی تافل آزمون اصلی است.
- کتابها و منابع بسیار بسیار بیشتری برای آمادگی آزمون تافل وجود دارد.
- تافل خیلی مشهورتر از آیلتز و شناختهشده تر از آن است.
- در ایران اگر بخواهید دکترا بگیرید باید آزمون تافل را بدهید. اگر چه آزمون تافل ایران، تافل دانشگاه تهران است که از تافل بینالمللی سادهتر است و مثلا شامل Listening نمیشود در حالی که تافل بینالمللی Listening دارد.
- آزمون واژگان یا Vocabulary تافل پیچیدهتر از آیلتز است. کتاب 504 که از کتابهای مشهور تافل است، خودش به تنهایی 1500 تا واژه دارد. (اسم کتاب 504 است ولی اگر واژههای مترادف را هم بشماریم، تعداد واژگان حتی بیشتر 1500 تا هم میشود). تا جایی که من میدونم واژگان آیلتز کمتره یا به سختی تافل نیست.
- امتحان تافل در ایران برخی وقتها دچار مشکل میشه. به طور مشخص دو سال پیش بعد از ماجراهای انتخابات اخیر، برگزاری امتحان تافل در ایران قطع شد. الان نمیدونم دوباره راه افتاده است یا نه؟
- امتحان Speaking آیلتز چهره به چهره است (بر خلاف تافل که کامپیوتری است) و بعضی ها با آزمون چهره به چهره راحتتر هستند. از این جهت آیلتز گزینه مناسبتری برای این افراد است.
در عین حال در اینترنت مقایسههای زیادی وجود دارد. میتوانید عبارت IELTS vs TOEFL را جستجو کنید.
The Dude: F*ck sympathy! I don't need your f*ckin' sympathy, man, I need my f*cking johnson!
Donny: What do you need that for, Dude?
From Movie "The Big Lebowski"
رتبه:
1
1 تشکر در 0 ارسال
هر کدوم از این دو ازمون چند دفعه در سال برگزار میشن ؟
بهترین موسسه برای بالا بردن سطح زبان در این دو ازمون کدوم موسسه هست ؟
رتبه:
1
1 تشکر در 0 ارسال
در مورد کاوندیش اطلاعات بیشتری دارید ؟
توی انگلستان چقدر معتبره ؟
میشه ایلتس رو اونجا خوند ؟ ارزش داره ؟
رتبه:
55
0 تشکر در 0 ارسال
من تو سايت اكثر دانشگاههاي هيوستون كه نگا كردم واسه پذيرش هم تافل و هم آيلتس6.5 رو قبول دارن اما يكي از دوستان مي گفت قبولي با تافل بيشتره و كلا اعتبار بيشتري براشون داره ، اين موضوعو كسي تجربه كرده؟
سفرنامه
case No: 19may: ABD****23/ F2A = I130: 21 Nov2013/ PD: 25 Nov2013/ /INTERVIEW: 11 AUG,2015/ approve: Apr 2-2014/ ds261 : 17 Feb 2015
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
آیلتس یا تافل بستگی به هدفتون داره و بستگی به این داره که برای کجا و به چه منظور بخواهید ازش استفاده کنید ..