موضوعها: 15
رتبه:
71
1 تشکر در 0 ارسال
من شنیدم اگه از این مزایای مربوط به خانواده های کم درآمد استفاده کنیم، در صورتی که با Sponsor ویزا گرفته باشیم، برای Sponsor ما بد می شه و ممکنه مجبور بشه تمام یا بخشی از این هزینه ها رو پرداخت کنه. کسی در این مورد اطلاعات موثقی داره؟
موضوعها: 0
رتبه:
9
0 تشکر در 0 ارسال
خوب يعني مثلا من كه مجردم و بدون اسپانسر ويزا گرفتم اونجا چه كمكايي به مي كنن؟ميشه كامل توضيح بديد لطفا؟
كيس نامبر:2010AS00029xxx
تاريخ دريافت نامه اول:june 2009
كنسولگري:انكارا
تاريخ ارسال فرمهاي اول:august 2009
زمان دريافت نامه دوم:july 2010
تاريخ مصاحبه:اوايل,september 2010
تاريخ دريافت ويزا:دو روز بعد
موضوعها: 57
رتبه:
59
2 تشکر در 0 ارسال
روی لینک هایی که در پست اول قرار دادم کلیک کنید تا اطلاعات بیشتر کسب کنید
موضوعها: 1
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
ما الان در امریکا هستیم و بیمه نداریم
چطوری میشه این بیمه مربوط به کم درامد ها را بگیریم ؟
کجا باید بریم ؟
اسمه دقیقش چی ؟
شماره کیس : 2010AS2607X
تاریخ دریافت نامه قبولی: اصلا نيومد ، شانسي در ماه May 2010 فهميدم
کنسولگری: ابوظبي
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: 2010 Jun 06
تاریخ کارنت شدن کیس: Aug 2010
وضعيت اسپانسر : دارم --- مدارك JUN 21 2010 رسيد
تاریخ مصاحبه: 02 September
گرفتن ويزا : همون روز مصاحبه
موضوعها: 4
رتبه:
31
0 تشکر در 0 ارسال
2010-12-03 ساعت 11:09
(آخرین تغییر در ارسال: 2011-10-20 ساعت 18:46 توسط ParsTrader.)
همونطور که می دونید دولت فدرال و دولت های ایالتی تخفیف ها و برنامه های زیادی برای کمک به خانواده های کم درآمد دارند. طرح هایی مثل کوپن غذا ، خانه ارزان و تخفیف هایی مثل تخفیف در پول برق (لس آنجلس) برای کم کردن هزینه زندگی خصوصا وقتی ماه های اول اقامت رو سپری می کنیم می تونه خیلی کمک کنه.
اما از طرفی گفته شده این تخفیف ها باعث میشه بعدها برای گرفتن وام یا ساختن اعتبار بانکی به مشکل بخوریم.
نظر شما چیست؟
شما با گرفتن این تخفیف ها موافقید یا ترجیح میدید تو سابقه تون این چیزها وجود نداشته باشه؟
دوست عزیز شخصا با بعضی از این تخفیف ها میانه خیلی خوبی ندارم:
به نظر من اگر بیمه میتونید بگیرین .بسم الله دمتنونم گرم.....
اما تخفیف هایی مثل کوپن های غذایی و فود استمپ و ویک پروگرم و اموری از این قبیل غیر از اون اسیبی که شما گفتین
ممکنه به پروسه سیتیزن شیپیمون هم صدمه بزنه چرا که به نوعی ما را پابلیک چارج دولت امریکا نشان میده .
دلیل موثقی راجع به نظرم ندارم ولی دورادور این مطلب را از یک وکیل شنیدم
برای ما در اول مهاجرت این جور کمک ها خیلی جذابیت داره اما بدونین وقتی پاش بیفته ارگان های امریکایی جلسه اینترویو ممکنه براتون بذارن وپرینت حساب بانکیتون در امریکارا ازتون بخوان
اون وقته که بقول معروف:....ر و بیار و باقالی را بار کن.
باید پولاتونو قایم کنید وهزارو یک جور قایم موشک بازی
خلاصه اگر میخواین از این کارا کنیین به نظر من با دید باز و حداقل اینکه تحت نظر یا مشاوره یک وکیل مهاجرت در شهری که هستید اقدام کنین
سلام
ما الان در امریکا هستیم و بیمه نداریم
چطوری میشه این بیمه مربوط به کم درامد ها را بگیریم ؟
کجا باید بریم ؟
اسمه دقیقش چی ؟
شما تشریف میبرید در اینترنت گرامی و لغت مدیکید را تایپ میفرمایید
سپس لوکال افیس مربوطه را پیدا میکنیین میروید فرم پر مینمایید و در فرم مینویسید که کار ندارید و تازه مهاجر هستین و در حساب بانکی تون هم پول نمیذارین زیاد که اگر ازتون بانک استیتمنت خواستن ضایع نشوید
احتمال بالا بعد از یک جلسه اینترویوی تلفنی یا حضوری چون تازه مهاجر هستین شما را رد میکنند یعنی دی نای میشوید
اما خونسردیتون را حفظ کنید چون در های برکت ممکنه از این به بعد بر روی گل شما باز شود بدین صورت که:
خود این اداره بیمه بسته به ایالتی که توش هستین انواع دیگری از بیمه های ممکنه که مشمول حالتون بشود را به شما پیشنهاد میکند وان وقته که شما در حال نزدیک شدن به هدف مبارکتان هستید
دریافت گرین کارت لاتاری در سپتامبر 2009
موضوعها: 26
رتبه:
72
1 تشکر در 0 ارسال
سلام
بعضی وقتها نقل قولها این مشکل را ایجاد می کنند در اینگونه موارد دکمه ویرایش را بزنید و کدهای نقل قول را پاک کنید
آن مایه ز دنیا که خوری یا پوشی
معذوری اگر در طلبش میکوشی
باقی همه رایگان نیرزد هشدار
تا عمر گرانبها بدان نفروشی
موضوعها: 3
رتبه:
58
0 تشکر در 0 ارسال
2011-10-20 ساعت 19:11
(آخرین تغییر در ارسال: 2011-10-20 ساعت 19:32 توسط free_free.)
در تعداد زیادی از فرم های کاریابی اینترنتی این سوال هست که آیا تا کنون از کمک های دولتی استفاده کردین یا نه؟ پس یه تاثیراتی در نقاطی باید داشته باشه
البته این دوستمون لینک جالبی گذاشته بودن که کمک های که ماها میتونیم در بدو ورود بگیریم ssi گفته میشه و ربطی به میزان کارکرد ما تو آمریکا نداره و از محل درآمد های عمومی سوشیال تامین میشه و شامل کمک های غذایی و دارویی و .. هست(بسته به وضعیت فرد) بهر حال من فکر میکنم تا وقتی که مجبور نشدید از این چیزها استفاده نکنید چون کسی که چند هزار دلارتو حسابش پول داشه باشه نمیتونه کمک گرفتن از دولت رو توجیه کنه مگه اینکه پولش واقعا تموم شده باشه...
مطالب فوق نظر شخصی اینجانب می باشد
آرزوی من مفید بودن برای مهاجرسراست در صورتی که پرسش و یا مشکلی دارید(هرچندغیرقابل حل) دارید می توانید تا حد توان من روی کمک من حساب کنید...
دستهایی که کمک می کنند پاکتر از دستهایی هستندکه رو به آسمان دعا می کنند(کورش کبیر)
رتبه:
10
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام چگونه می توانیم بیمه درمانی بشویم؟ مثل آنچه در ایران داریم؟
شماره كيس : 2011AS39xxx
تاريخ مصاحبه: 12 سپتامبر 2011
تاريخ ورود: 19 بهمن 1389- ورود از فرودگاه دالاس
تلاش تلاش تلاش. فقط همین.
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
کسی در مورد مزایایی که برای افراد مسن وجود داره اطلاعاتی داره و اینکه چه مدارکی می خوان؟