موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام من میخوام واسه دکترای حسابداری برم لهستان.کسی میدونه آیا لهستان در مقطع دکترای حسابداری دانشجو میگیره یا نه؟ هزینه های تحصیل و زندگی حدودا چقدره.کدوم دانشگاه داره؟.
موضوعها: 1
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام خدمت دوستان
من ميخواستم بدونم هزينه رشته دندانپزشكي ترمي چند در مياد . بعد اينكه ايا اونجا خانواده امنيت دارن يا مثلا مثل مجارستان هست . مجارستان جيپسي زياد بود ايا اونجا هم همچين مواردي هست ؟ مرسي
رتبه:
0
1 تشکر در 0 ارسال
سلام من از اول تا آخر خوندم مرسي خيلي عالي بود ببخشيد سوال دارم ناشنوا هستم مدرك پيش دانشگاهي رشته گرافيك و مدرك فوق ديپلم تربيت بدني دارم اما فيلمساز كوتاه هستم كه چندتا فيلمهاي كوتاه ساختم. دوست دارم در كشور خارجي فعاليتم شروع كنم براي فيلمها بسازم انشالا . بخواهم در لهستان براي رشته فيلمساز بخونم راهنماييم كنيد و بيشتر توضيح بدهيد. اونجا به ناشنوايان امكانات و كمك ميكنند براي ناشنوايان تحصيل رايگان هست هم اجاره خونه و .... بيشتر راهنماييم كنيد ممنون ميشوم
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام من از لهستان چیزی نمی دونم.کسی میتونه کمکم کنه؟
واسه دکترای حسابداری.
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام، دوستان کسی از شرایط اجازهٔ کار تو این کشور اطلاعی داره؟
موضوعها: 2
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
آیا مراکزی به نام KRS تو دانشگاهها و کالجها وجود داره که کاریابی انجام میدن ؟
آیا صحت داره ؟
آیا شرایط کار در زمینه کامپیوتر و شبکه در حال حاضر خوب هستش ؟
آیا مهاجرت کاری به این کشور ارزش داره ؟
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
ابتدا من معذرت میخوااام از همه دوستان و مدیران عزیز .
متاسفانه هرچی تو انجمن گشتم نتونستم موضی مربوط با مشکل خودم پیدا کنم . متاسفانه نتونستم هم به هیچ کدوم از مدیران پیام خصوصی بدم . تو بقیه انجمن ها راحتره . بنابر این تصمیم گرفتم اینجا مطرح کنم
متسفانه من حدود 4 ماه قبل تصمیم گرفتم برای تحصیل لهستان اقدام کنم . و بعد از طریق یه سایت اینترنتی why not poland اقدام کردم. رابط من کسی بود که خودش رو آقای مهاجر معرفی میکرد . متاسفانه کلا کارشون کلاهبرداری بود و هر چیزی که برا من فرستاده بودن جعلی بود .
مبلغلی در حدود 3 میلیون ازم گرفت اونم به یه شماره کارت تو ایران واریز کردم چون میگفت ایجا بفرستی برا ا مالیات میخوره .
بگذریم حالا با توجه به تجربه ای که من از سیستم و نظام قضایی ایران دارم میخواام بدونم من چطور میتونم از طریق وکلای اونطرف یا کلا شکایت از طریق سیستم لهستان پیگیر باشم .
حالا این چیزیه که به ذهن من میرسه اگر هر کدوم از شما روشه دیگه ای به ذهنتون میرسه یا شخص خواصی رو میشناسید که بتونه کمکم کنه لطفا معرفی کنید
همین جا از مدیران سایت میخوام بخشی رو در سایت برای معرفی همچین آدمایی و یا سایت های کلاه برداری و یا لاقل روشهای کاری اونا بزارن تا ادمهایی مث من مورد دزدی و سو استفاده قرار نگیرن . خعلی خعلی ممنون میشم تا منو در این مورد راهنمایی کنید.
با تشکرشماره وایبر و تلگرام و واتس آپ 09122419586
ایمیل FARZADprog@yahoo.com