(2017-05-05 ساعت 20:13)ALI SHAYESTE نوشته: سلام دوست عزیز ممنون که جواب سوالم رو دادید . اخه من شنیده بودم nvc برا کیس ازدواج فقط مدارک مالی رو میخواد برای نامزدی مدارک مالی رو باید ببری سفارت. میشه یه توضیحی بدید که الان که مدارک من توnvc هستش. باید منتظر چی باشم و چه مدارکی رو اماده کنم . یعنی منظورم اینه پروسه بعد از nvc چی هستش . لطفاا یه کم با جزییات توضیح بدید ممنون میشم
(2017-04-30 ساعت 10:21)soroushfard نوشته:(2017-04-25 ساعت 12:34)ALI SHAYESTE نوشته: سلام دوستان . دوستان من یه سوال داشتم لطفا اگه کسی میدونه راهنماییم کنه . کیس بنده نامزدی هستش و بعد از 4 ماه از شروع پروسه الان پرونده رو USCIS فرستاده به NVC و گفته بعد از 2 هفته NVC، پرونده رو میفرسته به سفارت . ایا مدارک ساپورت مالی رو NVC میگیره یا سفارت ؟ اگه سفارت بگیره قیل از مصاحبه میخواد براش بفرستیم یا باید با خودمون ببریم . اگه قرار باشه با خودمون ببریم پس کی میخوان بررسیش کنن؟ . ممنون میشم اگه کسی اطلاعاتی داره در اختیار من بزاره
Salam, shoma felan niazi nist kari anjam bedin dooste aziz, montazer bashid ta nvc case number ro behetun bede, nvc parvande shomaro mifreste sefarat, shoma ghabl az enke az sefarat vaght begirid bayad form ds160 ro por konid, baad har sefarati ke parvandatun bud, tu website marbute account misazin va aval post office entekhab mikonin va baad mablaghe taein shode ro pardakht mikonin ta betunin vaghte mosahebe begirin.
Dar morede madarek ham
ghabl az mosahebe, sefarat behetun email mide ke madareke morede niaz chia
Hastan
Form 134 ke bayad emza beshe va original bashe
(copy ghabul nemikonan)
Tax return va w2
Tarjome shenasname
Madareke esbate rabete
Confirmation form ds160
Fekr mikonam barate aghayun karte payane khedmat ham mikhan
Photo 5*5
Tamame en madarek ro ruze mosahebe hamrahetun mibarin, hamunja check mikonan, va age chizi kam bashe naghse madrak mikhorin, .
Say kardam kamel toxih bedam, omidvaram karatun bekhubi pish bere
Movafagh bashid
K1
ارسال مدارک: Jul. 2016
اپروو: Oct.
کیس نامبر: Nov.
مصاحبه: Feb. 2017 ، آنکارا
ورود به امریکا: March 2017.
ارسال مدارک گرین کارت موقت :April 2017.
انگشت نگاری: May 2017
مصاحبه: July 2017
دریافت گرین کارت موقت: یک هفته بعد از مصاحبه
ارسال مدارک گرین کارت دائم:April 2019
گرین کارت دائم : May 2020
ارسال مدارک سیتیزن شدن: May 2020
مصاحبه سیتیزنی و مراسم قسم و دریافت سرتیفیکیت (همزمان باهم در یک زمان در اداره مهاجرت انجام شد بدلیل شرایط کرونا) : October 2020
ارسال مدارک: Jul. 2016
اپروو: Oct.
کیس نامبر: Nov.
مصاحبه: Feb. 2017 ، آنکارا
ورود به امریکا: March 2017.
ارسال مدارک گرین کارت موقت :April 2017.
انگشت نگاری: May 2017
مصاحبه: July 2017
دریافت گرین کارت موقت: یک هفته بعد از مصاحبه
ارسال مدارک گرین کارت دائم:April 2019
گرین کارت دائم : May 2020
ارسال مدارک سیتیزن شدن: May 2020
مصاحبه سیتیزنی و مراسم قسم و دریافت سرتیفیکیت (همزمان باهم در یک زمان در اداره مهاجرت انجام شد بدلیل شرایط کرونا) : October 2020