موضوعها: 0
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
بخاطر سند سازی که داشته در آمدشو خیلی پایین اعلام کرده! وگرنه وضع مالیش خیلی هم خوبه
این فرمها رو وقتی یک اسپانسر دیگه پر کنه لازمه به تایید جایی برسونه؟ مثلا وزارت امور خارجه آمریکا؟ یا فقط فرم ها رو بفرسته و منم بدم سفارت؟
راستی لطفا اینو هم جواب بدید که اگه مدارکم اوکی شد باید خودم ببرم سفارت یا میتونم بدم کس دیگه هم ببره؟ پاسپورت خودمو هم واسه خوردن ویزا بذارم توی مدارک یا فعلا نمیخواد؟
بازم ازتون ممنونم
رتبه:
23
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-08-02 ساعت 16:08)paeizan2001 نوشته: سلام به همه دوستان عزیز
من تاریخ 31 جولای وقت مصاحبه داشتم از طریق ازدواج
خانومم چون توی آمریکا کار نمیکنه اسپانسر مالی من و خانومم عموی ایشون بود.
روز مصاحبه آفیسر همه چیز منو اوکی کرد فقط وقتی رسید به موضوع اسپانسر بهم گفت درآمد اسپانسرت طبق فرم 1040 خیلی پایینه و باید اسپانسرتو عوض کنی!
1 فرم آبی بهم داد و گفت فرم i864 و i 134 کپی گذرنامه یا گرین کارت شخص در خواست کننده یا ضامن دوم و فرمهای مالیاتی 1040 و w2 رو بصورت اصل برای ما بفرست! ضمنا فرم 1040 سال 2012 عموی خانوممو هم گذاشت توی پروندم! حالا سوال من اینه که من چه راه حلی دارم؟ اگه اسپانسر جور نکنم از چه راهی میشه این مشکلو حل کرد؟ آیا شما کسی رو سراغ دارید که اینکارو بکنه واسپانسرم بشه یا راه حل دیگه ای داشته باشه؟ سوال دومم هم اینه که ایشالا اگه اصل مدارک جور شد حتما خودم باید ببرم دم سفارت؟ یا میتونم پست کنم یا بدم شخص دیگه ای ببره؟
ممنون میشم اگه سریعتر راهنماییم کنید چون بد گیر کردم
بازم از همه بچه بخاطر راهنمایی هاشون تشکر میکنم
ببخشید یک سوال؟
شما مدارک اسپانسر را روز مصاحبه با خودتون بردید یااینکه قبلاً آنها را براشون فرستاده بودید؟
کیس :IR1 -ارسال مدارک: 14 نوامبر 2012 -اپروو : 7 مارچ 2013- تکمیل مدارک بعد از یک سال و 5 ماه و انتقال سفارت از آنکارا به ایروان- دریافت ویزا: ۱۰ آپریل ۲۰۱۴-ورود به آمریکا: اول آگوست ۲۰۱۴-دریافت گرین کارت: ۶ سپتامبر ۲۰۱۴
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام ۱ سوال از خدماتتون داشتم اینکه خانم من برای من از طریقه ازدواج اقدام کرده و سیتیزن میباشند تا این مرحله پیش رفتیم که ۸۸ دلار و ۲۳۰ دلار رو پرداخت کردیم. سوالام اینه که مدارک اسپانسر رو خودمون باید ارسال کنیم یأ اینکه صبر کنیم تا خود ان وی سی از ما ساپورت مالی و مدارک رو درخواست کنه؟ و اگه باید خودمون فرمهای اسپانسر رو الان پست کنیم به کجا باید بفرستیم؟
09-JUN-2013 12:30 AOS $88.00 PAID
24-JUN-2013 14:44 IV $230.00 PAID
خیلی ممنونم اگه جواب بدید
رتبه:
23
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-08-06 ساعت 14:09)dash mohammad نوشته: با سلام ۱ سوال از خدماتتون داشتم اینکه خانم من برای من از طریقه ازدواج اقدام کرده و سیتیزن میباشند تا این مرحله پیش رفتیم که ۸۸ دلار و ۲۳۰ دلار رو پرداخت کردیم. سوالام اینه که مدارک اسپانسر رو خودمون باید ارسال کنیم یأ اینکه صبر کنیم تا خود ان وی سی از ما ساپورت مالی و مدارک رو درخواست کنه؟ و اگه باید خودمون فرمهای اسپانسر رو الان پست کنیم به کجا باید بفرستیم؟
09-JUN-2013 12:30 AOS $88.00 PAID
24-JUN-2013 14:44 IV $230.00 PAID
خیلی ممنونم اگه جواب بدید
سلام دوست عزیز،
شما مثل ما 1 ماه صبر نکنید که خبری بشه. تو خود سایتی که پولها را پرداخت می کنید راهنمای هر کدام را نوشته.شما بعد از اینکه رسید پرداخت مبالغ 88 و 230 دلار را در سایت دریافت کردید. فرمهای اسپانسر و فرم Ds-230 را پر کنید و به همراه فرمهای 1040 و w2 (مالیات 3 سال آخر) و همینطور حتماً Cover sheet هر کدام را پرینت کنید و براشون بفرستید.
موفق باشید
کیس :IR1 -ارسال مدارک: 14 نوامبر 2012 -اپروو : 7 مارچ 2013- تکمیل مدارک بعد از یک سال و 5 ماه و انتقال سفارت از آنکارا به ایروان- دریافت ویزا: ۱۰ آپریل ۲۰۱۴-ورود به آمریکا: اول آگوست ۲۰۱۴-دریافت گرین کارت: ۶ سپتامبر ۲۰۱۴
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
آقا این cover sheet چی هست؟
رتبه:
23
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-08-06 ساعت 21:47)paeizan2001 نوشته: آقا این cover sheet چی هست؟
Cover sheet برگه ای است که مشخصات مبالغی را که پرداخت کرده اید + کیس نامبر و مشخصات شما را در آن نوشته است. شما وقتی آنلاین مبالغ را در اینجا https://ceac.state.gov/CTRAC/Invoice/signon.aspx در اینجا پرداخت کردید در قسمت پائین صفحه که مبالغ را Paid کرده است چند آیتم است که یکیش برگه رسید ، یکی دیگه راهنمای ادامه کار و یکی دیگه Cover sheet است که می توانید با کلیک روی آن، آنرا دریافت کنید.
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
خیلی ممنون از جوابی که دادید در مورد مراحل بعدی اطلاعاتی دارید ؟ یأ اینکه چقدر طول میکش ادامهی کار کیس ما ؟
رتبه:
23
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-08-07 ساعت 08:15)dash mohammad نوشته: خیلی ممنون از جوابی که دادید در مورد مراحل بعدی اطلاعاتی دارید ؟ یأ اینکه چقدر طول میکش ادامهی کار کیس ما ؟
بعد از پر کردن فرمهای I-864 (که خودش چند تا آیتم داره و باید ببینید که کدومش را باید پر کنید) و جمع آوری مدارک مربوط به W2 و فرم 1040 که اسپانسر باید آنها را فراهم کنه، (از تمامی مدارک یک کپی برای خودتون بگیرید که تو روز مصاحبه با خودتون ببرید ) آنها را به ترتیب شماره صفحه روی هم قرار بدید و کاور شیت هر کدام (DS-230 و I-864) را روی هر کدام قرار بدید و به آدرسی که روی کاور شیت هست بفرستید.
مرحله بعد انشالله تکمیل مدارک و مشخص کردن وقت مصاحبه است
که با توجه به تجربه دوستان بعد از اعلان تکمیل پرونده حدود 1 ماه بعد وقت مصاحبه براتون می ذارن.
موفق باشید.
موضوعها: 1
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
من مدارك مربوط به اسپانسرمو همشو پست كردم به سفارت انكارا ، كيسمم k1 هستش.
ايا روز مصاحبه هم بايد مدارك اسپانسر همراهم باشد؟
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
آقا من با وکیل صحبت کردم گفت اسناد مالی مثل خونه و ماشین که بنام خودت و خانومت باشه رو ترجمه کن واسه من بفرست. من با سفارت نامه نگاری میکنم و میگم با توجه به شرایط مالی که داری نیازی به اسپانسر نداری. میخواستم ببینم این مسله چقدر صحت داره؟ همچین قانونی وجود داره که بشه بهش استناد کرد؟ لطفا اگه اطلاع دارید به منم بگید
با تشکر
رتبه:
4
0 تشکر در 0 ارسال
بچه ها درآمداسپانسرچقدر بايد باشه؟؟?
دسته بندىIR1
ارسال مدارك 2013/1/31
اپروو 2013/7/22
پرداخت آنلاين ٨٨$ و ٢٣٠$ در تاريخ 2013/9/12
نامه تكميل پرونده 2015/07/17
تاريخ مصاحبه؟؟؟؟