موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوست عزیز.ممنون بابت راهنمایی.خیلی خیلی لطف کردین.
دوست عزیز اگه من میگم میخوام به دانمارک مهاجرت کنم به خاطر این هستش که این دختر اونجا زندگی میکنه و چون پناهنده شده و تایید شده ی دانمارک هستش توی کشورهای دیگه فکر نمیکنم قبولش کنن که بخوایم به کشورهای دیگه مهاجرت کنیم.
البته این حرف رو این دختر بهم گفت که چون پناهنده دانمارک هستش توی کشورهای دیگه قبولش نمیکنند.به خاطر همین دنبال یک راهی هستم که برم دانمارک.
حالا شما این حرف رو تایید میکنید آیا واقعا اینجوری هستش.؟
دیگه اگه دانمارک نشه میخوام بدونم این دختر اگه توی ایران باهم ازدواج کنیم میتونم توی ایران نگهش دارم یا توی ایران ازدواج کنیم بعد بریم یک کشور دیگه؟؟(چون پناهنده دانمارک هستش این سوال رو پرسیدم.)
منتظر جوابتون هستم.
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام.ممنون دوستان عزیز بابت جواب های خوبتون ولی یه کوچولو نفهمیدم قضیه چی شد.
دوست عزیز من آمارشو گرفتم از خودش که 3 سال دیگه بهش پاسپورت دانمارکی میدن.
حالا اگه نخوایم تا 3 سال صبر کنیم.چون خیلی ریاد هستش 3 سال.یعنی منظورم اینه که با همین شرایطی که داریم اگه تا 1 سال یا 1 سال و نیم دیگه دختره بیاد ایران و توی ایران ازدواج کنیم نمیتونم توی ایران نگهش دارم؟؟یا مثلا بعد از ازدواج بریم یه کشور دیگه؟؟
یعنی اگه منم نخوام برم اونجا و دختره بخواد بیاد ایران برای زندگی باید حتما تا 3 سال صبر کنم که پاسپورت دانمارک بگیره؟؟؟
خدااااایا چه گرفتاری شدم من.
منتظر پاسخ شما هستم.
ممنون
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
ادمین و دوستان عزیز سلام
ممنون میشم این سوالی که پرسیدم رو جوابشو بدین بهم.مهمه واسم .ممنون میشم
دوست عزیز من آمارشو گرفتم از خودش که 3 سال دیگه بهش پاسپورت دانمارکی میدن.
حالا اگه نخوایم تا 3 سال صبر کنیم.چون خیلی ریاد هستش 3 سال.یعنی منظورم اینه که با همین شرایطی که داریم اگه تا 1 سال یا 1 سال و نیم دیگه دختره بیاد ایران و توی ایران ازدواج کنیم نمیتونم توی ایران نگهش دارم؟؟یا مثلا بعد از ازدواج بریم یه کشور دیگه؟؟
یعنی اگه منم نخوام برم اونجا و دختره بخواد بیاد ایران برای زندگی باید حتما تا 3 سال صبر کنم که پاسپورت دانمارک بگیره؟؟؟
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
2013-04-05 ساعت 22:22
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-04-05 ساعت 22:24 توسط moon_rose.)
(2013-04-01 ساعت 17:43)armani33 نوشته: ادمین و دوستان عزیز سلام
ممنون میشم این سوالی که پرسیدم رو جوابشو بدین بهم.مهمه واسم .ممنون میشم
دوست عزیز..اگه نامزدتون با پاسپورت کشور خودش بیاد ایران و شما ازدواج کنید و دیگه نخواد برگرده دانمارک فکر نمی کنم مشکلی باشه.البته اگه سوالتون رو درست متوجه شده باشم.
شماره کیس:2013AS27##
کنسولگری:ابوظبی
1 نفر
کارنت شدن کیس:نوامبر ،مصاحبه:W4 ژانویه/ ویزای یکضرب
مقصد: هیوستون
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام به همگي
من و دوست دخترم ميخواهيم بريم دانمارك من هم سنم زياده و هم نمرهي آيلتس ندارم ولي دوست دخترم نمرهي 100 رو گرفته. دوستم وقت سفارت داره حدوداي تير ماه و ما نميدونيم كه براي اينكه باهم بريم دانمارك بايد تا اون موقع رسمن عروسي كنيم يا ميتونيم صبر كنيم تا جواب سفارت بياد
ممنون ميشم اگر جواب من رو بديد
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام
من وقت سفارت دانمارک دارم هفته دیگه، اما نمیدونم به جز تحویل مدارک چه سوالا دیگه میخوان بپرسن؛ کسی میدون لطفا راهنمایی کنه؟ و یکیم اینکه واسه بانک ستتمنت نیازی به گرفتن گردش حساب هست یا که یه نامه از بانک ببرم کافی؟
ممنون
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
2013-06-16 ساعت 16:33
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-06-16 ساعت 16:48 توسط Mihaj.)
سلام
من هفته دیگه وقت سفارت دارم برای ویزای GRI، الان یه ایمیل اومده که باید Case ID بسازم، این کارو کردم وCase ID رو گرفتم، اما سوالام اینه که ظاهراً باید مبلغی رو به عنوان هزینه fee پرداخت کنم (6367 DKK هستش که میشه ۱۱۰۰ دلار)؛ سوالام اینه که باید پولشو بریزم قبل اینکه وقت سفارتم بشه یا که باید بدم به سفارت خودشون بدهند؟ امکانش هست که پول رو روز مصاحبم بدم به سفارت یا که باید قبلش بدم؟ و اینکه این مبلغ برای چی هست؟
ممنون
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
2013-06-20 ساعت 19:23
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-06-20 ساعت 19:25 توسط Mohsen Kh.)
سلام خسته نباشید… ممنون از اطلاعات مفیدتون
بنده دانشجوی ارشد برق قدرت هستم … در برنامه دانمارک مطلع شدم که حداقل یک سال سابقه کار با بیمه میخواهند … با توجه به اینکه بنده در حال تحصیل میباشم میخواستم بدونم سابقه کارم را در حال حاضر پارت تایم حساب میکنن یا فول تایم ؟
سوال دوم اینکه اثبات تامین مخارج یکسال به چه مدت باید تو حساب باشه ؟ چه مدت گردش حساب پرینت میخواهند ؟
سوال آخر اینکه نمره مدرک آیلتس حداقل داره ؟چون من از سایتهای مرجع محاسبه کردم با نمره نسبتا پایین آیلتس امتیازم به 100 میرسه.
ممنون از شما … منتظر پاسختون هستم
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
من نوامبر وقت مصاحبه دارم می خواستم بدونم کی بایدcase order ID بسازم و چقدر پول و به چه شکل واریز کنم.
ممنون
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
2013-08-01 ساعت 15:56
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-08-01 ساعت 22:27 توسط Amir0936.)
سلام دوستان عزیز
من و خانواده ام که 6 نفر میشویم قصد داریم برای سرمایه گذاری به کپنهاگ در دانمارک برای اقامت برویم
لطفا راهنمایی کنید که هزینه اش چقدر میشود آیا میشود خانه خرید ( ویلایی ) ( قیمت مثلا ) ؟
آیا به راحتی میشود برای اقامت رفت ؟
در انجا کار پیدا میشود که بتوانیم هزینه ی زندگی خود را در بیاوریم ؟
باتشکر