ارسالها: 2
موضوعها: 0
تاریخ عضویت: Dec 2010
رتبه:
0
تشکر: 0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام.
آیا کسی از دوستان در مورد نحوه اقامت در ارمنستان اطلاعی دارند؟
از ارمنستان کسی عضو این فوروم هست؟
ارسالها: 2
موضوعها: 0
تاریخ عضویت: Dec 2010
رتبه:
0
تشکر: 0
0 تشکر در 0 ارسال
به غیر از تحصیل اقامت دیگری دارد؟
ارسالها: 20
موضوعها: 0
تاریخ عضویت: Jan 2011
رتبه:
1
تشکر: 0
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان عزیز مهاجرسرایی سلام!
این اولین ارسال من در این انجمن هست و خیلی خوشحالم از اینکه در بین شما دوستان هستم.
من قصد مسافرت به ارمنستان و اقامت چند ماهه را دارم، اما متاسفانه اطلاعات زیادی از این کشور ندارم و مطالبی هم که در اینترنت پیدا کردم یا اکثراً تبلیغاتی بود که بیشتر به درد توریست ها و یا دانشجویان می خورد، یا اینکه تکرار مطالب دیگران بود.
دو سفرنامه ای هم که hvm و arashmaziar عزیز گذاشته بودند رو مطالعه کردم و اطلاعات خوبی به دست آوردم، اما هنوز مواردی هست که ترجیح می دم قبل از شروع سفر حداقل اطلاعاتی در مورد اونها داشته باشم.
آغاز سفر و حرکت:
از بین مسیرهای هوایی و زمینی، من مسیر زمینی با اتوبوس هایی که از میدان آزادی حرکت می کنند رو انتخاب کردم. جایی خوندم که مثل اینکه از تبریز هم به سمت ارمنستان قطار حرکت می کنه، اما فقط یک جا دیدم و در مورد صحتش چیزی نمی دونم.
سوال من در مورد زمان حرکت اینه که، طبق برنامه ای که تا دارم باید اواخر بهمن یا اوایل اسفند ماه ارمنستان باشم. آیا زمان مناسبی رو برای حرکت انتخاب کردم؟ سعی کردم هم تا حد امکان از این موج سرما دور شده باشم و به گرم شدن هوا نزدیک تر شده باشه، و هم اینکه با حرکت مسافرین و تورم های فصل های توریستی مواجه نشم. به نظر شما استدلال درستی بوده؟
لوازم اولیه:
اینکه چه چیزی با خودم ببرم خیلی برام مهمه، چون نمی خوام توی همون اوایل ورود دچار دردسر توی تهیه لوازم بشم. کسی از دوستان می تونه چیزهایی که بصورت عام توی هر سفری به این شکل لازم می شه و مواردی که اختصاصاً می تونه برای ارمنستان مفید باشه رو ذکر کنه؟
آب و هوا:
متاسفانه در مورد آب و هوا خیلی سر در گم هستم. با اینکه از مرتفع بودن منطقه خبر دارم و توی سایت های هواشناسی هم تونستم یک نواسان نسبی دما رو بدست بیارم، اما هنوز خیلی در این مورد شفاف نیستم. دوستانی که تجربه مسافرت رو داشتن، می شه کمی از دمای هوا توی فصلی که رفته بودند بگن؟ و کسانی هم که مدت زیادی خودشون یا دوستان و بستگانشون اقامت طولانی داشتن، می تونن در مورد سرما توی زمستان و وضعیت آب و هوا توی فصل های بهار و تابستان اطلاعاتی بدهند؟
زبان:
تا اونجایی که من متوجه شدم، مردم بومی انگلیسی رو خیلی خوب متوجه نمی شن اما می شه توی فروشگاه ها یا اداره هاشون تا حد رفع رجوع از انگلیسی استفاده کرد، اما در مورد روسی اوضاع خیلی بهتره. برای یادگیری زبان، من ابتدا یک تطابقی بین زبان ارمنی و روسی انجام دادم. تقریباً هیچ شباهتی به هم نداشتند! در نهایت من یادگیری زبان روسی رو انتخاب کردم و چند روزی هم هست که شروع کردم و دارم الفبا و دستور زبان های ساده رو یاد می گیرم. استدلالم برای انتخاب روسی این بود که هم مردم بومی با اون آشنایی دارن و می شه برای صحبت کردن و غیره توی ارمنستان ازش استفاده کرد، هم اینکه منابع بسیار بیشتری برای یادگیری و رفع اشکال وجود داره، و هم اینکه در منطقه ای که ما زندگی می کنیم بیشتر به درد می خوره و توی کشورهای دیگه هم می شه ازش استفاده کرد. یادگیری زبان ارمنی رو موکول کردم به بعد از ساکن شدن در منطقه و قرار گرفتن در محیط.
غیر از چند تا وب سایت و وبلاگ که آموزش های زبان روسی رو گذاشته بودن، چند تا کتاب ها که توی ایران منتشر شده بود هست که هنوز وقت نکردم تهیه کنم. ظاهراً rosetta stone هم آموزش های خوبی داره که اون هم در نظر دارم تهیه کنم و قبل از رفتن با تلفظ ها و در کل صحبت کردن بیشتر آشنا بشم.
محل سکونت:
متاسفانه اطلاعات زیادی در مورد نحوه ی تهیه محل سکونت برای چندین ماه بدست نیاوردم. تنها چیزی که از محل سکونت در ارمنستان می دونم اینهاست. هتل از شبی 30-40 دلار به بالا. آپارتمان تا زیر یک ماه از شبی 50-60 دلار به بالا. آپارتمان برای اجاره بلند مدت از 200-250 دلار به بالا.
حالا سوالات من اینها هستش.
برای اجاره ی بلند مدت باید چیزی مثل ودیعه بپردازیم؟ اگر بله، چقدر حدوداً؟
اجاره ماهیانه هست؟ به عنوان مثال ما اول یا آخر ماه همون مبلغ اجاره رو می پردازیم یا اینکه شرایطی هم وجود داره، مثل اینکه 3 ماه به 3 ماه یکجا بپردازیم یا از اینجور مسائل؟
امکان استفاده اشتراکی از یک آپارتمان هست؟ دوستانی که اونجا دانشجو هستند که همگی جدا جدا زندگی نمی کنن؟ راهی وجود داره که بشه با دانشجوهای ساکن ارمنستان ارتباط برقرار کرد تا اگر در صورتی که امکانش وجود داشته باشه به جمع اونها پیوست؟ تقریباً چیزی مثل اینی که داره در مالزی اتفاق می افته.
من این به ذهنم رسید که با کسایی که موسسات اعزام دانشجو دارن یا اونهایی که تور برگزار می کنن تماس بگیرم، و با اینکه دانشجو نیستم اما ببینم می تونن چنین امکانی رو برای من فراهم کنند. از دوستان کسی در این مورد تجربه ای داشته یا چیزی به ذهنش می رسه؟
موارد مالی:
بزرگترین سوال من اینه که آیا می تونم اونجا با همین ویزای موقتی که لب مرز می دن، افتتاح حساب کنم؟ اگر بله، چجور حسابی؟ امکان داشتن ویزا یا مستر کارد هست؟ آقای arashmaziar عزیز جایی گفته بودند که اینکار رو کردند اما توضیحی ندادند که چطور و از طریق چه بانکی، و با چه شرایطی. اگر بتونن راهنمایی کنن واقعاً کمک بزرگی کردند.
سوال بعدی اینکه ظاهراً نمی شه خیلی به صرافی لب مرز اعتماد کرد. به نظر شما بهتر نیست که همین جا، توی تهران مبلغی رو به درام تبدیل کنم و همراه داشته باشم؟ اگر بله، چقدر رو پیشنهاد می کنید؟
از سفرنامه arashmaziar عزیز اینطور فهمیدم که بانک ملت اونجا شعبه داره. آیا توی ایران باید حساب ارزی باز کنم یا یک حساب معمولی هم جوابگو هست؟ آیا بانک های دیگری هم هستند که اونجا شعبه داشته باشند؟
جریان این زیرمیزی لب مرز خیلی جدیه؟ یعنی اینکه حتماً باید یک چیزی بدیم تا کارمون رو توی مرز ارمنستان راه بندازن و کمتر اذیت کنن؟ اگر بله، چقدر؟ (دنیا رو می بینی، خدا!)
پوشاک:
از اونجایی که من هنوز در مورد آب و هوا گیجم، در این مورد هم نتونستم تصمیم درستی بگیرم. اینطور که پیداست، البسه و پوشاک اونجا ارزون تر هست. اونطور که عقلم بهم می گه، بهتره که لباس های مناسب فصل های سرد رو از همونجا تهیه کنم، چون اصلاً معلوم نیست مثلاً کاپشن یا اورکتی که مناسب فصل سرمای تهران هستش، اونجا هم برای منی که تا حدی هم سرمایی هستم جوابگو باشه. حالا دوستان در این مورد نظری ندارند؟ اکثر جاها گفتن که لباس از اینجا چیزی نخریم و همون لباس های معمول رو که داریم با خودمون ببریم. اما هیچ جا نگفتن این لباس های معمول شامل چه چیزهایی می شه و اینکه باید تا چه حدی در مقابل سرما مقاومت داشته باشه.
کامپیوتر:
من لپ تاپ ندارم. از اونجایی که معلوم نیست چقدر بمونم، برام مقرون به صرفه نیست که بخوام برم اونجا و یک کامپیوتر نو بخرم. شاید 2 ماه دیگه کارم تموم شد و مجبور شدم برگردم و خب اون کامپیوتر دیگه به دردم نمی خوره. باید به یک تفاوت قیمت زیاد اونجا بفروشمش. متاسفانه هیچ جا مطلبی درباره کامپیوتر و قیمت و در دسترس بودن اون پیدا نکردم. شخصاً ترجیح می دم یا کامپیوتری که همین جا ازش استفاده می کنم رو با خودم ببرم، البته اگر امکانش باشه (از هزینه ی انتقال و درد سری که بار زیاد اونجا داره یک ذره می ترسم)، یا اینکه اونجا یک کامپیوتر دست دوم بخرم که بعداً خیلی ضرر نکنم یا حداقل یک چیزی مثل مانیتور رو اونجا دست دوم تهیه کنم. دوستان کسی تجربه ای دارند؟ به نظر شما امکان بردن کیس با اتوبوس، اگر باشه، منطقی و عقلانی هست؟
آشنا:
و مطلب آخر اینکه، از بین دوستان کسی هست که اونجا آشنایی داشته باشه که به نوعی کارش همین سر و سامان دادن به تازه واردین باشه؟ فکر می کنم hvm عزیز به یک دوست دیگه ای پیشنهاد معرفی دوست خودشون رو داده بودند. در مورد هزینه هاشون هم اگر حدودی هم بگید، ممنون می شم.
خب! دیگه فکر کنم بیش از حد صحبت کردم. از اینکه صحبت به درازا کشید عذرخواهی می کنم، و امیدوارم این تاپیک برای بقیه دوستان هم مفید باشه. دوستان دیگه هم اگر سوالی دارن می تونن برای من بفرستن تا من بعداً به لیست سوالات اضافه کنم (البته اگر فکر می کنید اینطوری مفید تره).
با آروزی موفقیت برای همه دوستان، و تشکر بخاطر راهنمایی ها، صحبت ها و مطالب خوبتون.
در پناه حق،
ارسالها: 20
موضوعها: 0
تاریخ عضویت: Jan 2011
رتبه:
1
تشکر: 0
0 تشکر در 0 ارسال
arashmaziar عزیز،
واقعاً متشکرم از صحبت هات. بخشی از دغدغه هام رفع شد و خب حالا با خیال راحت تر بقیه کارهام رو انجام می دم.
مشکلی که برای افتتاح حساب توی همه کشورها هست اینه که معمولاً کشوری اجازه نمی ده کسی با ویزای موقت و توریستی بیاد توی بانکهای اون کشور حساب باز کنه و آدرس هم داخل همون کشور بده. اگر دولت ارمنستان اجازه بده افرادی که به صورت توریست وارد کشورش می شن بتونن حساب دائمی باز کنند، به نظر من نشون دهنده ضعف اقتصادی بالای اون کشور و نیاز به گردش پول توی بانکهاش هست. مادر شما با همین ویزایی که لب مرز می دهند تونستند حساب باز بکند، یا نوع دیگه ای از ویزا رو داشتند؟
یک سوال دیگه اینکه من هر چقدر توی اینترنت می گردم نمی تونم جایی رو پیدا بکنم که مخصوص بچه های دانشجوی ارمنستان باشه. شما اطلاعی از وب سایتی دارید که اونجا بتونم با چند تا از بچه های دانشجو ارتباط برقرار کنم. اگر بتونم قبل از رفتن دوستانی توی ارمنستان پیدا کنم خیلی خوب می شه.
در مورد محل سکونت من تونستم یک آگهی توی یک سایت خارجی پیدا کنم که مالک گفته بود که یک آپارتمان داره که 2 تا اتاق داره و برای اجاره به دانشجوها هستش. ظاهراً یک نفر هم در حال حاضر اونجا ساکن هستش. اونجا همونطور که شما گفته بودید نوشته بود که یک ماه رو به صورت ودیعه نگه می دارن و حداقل مدت زمان قرارداد هم 3 ماه هستش. با عکس هایی گذاشته بود آپارتمان مناسبی به نظر می اومد، اما هم آدرسش داخل ایروان نبود (البته اینو مطمئن نیستم) و هم اینکه اجاره رو نوشته بود 1600 mth. این بود که من یک مقدار گیج شدم. 1600 که باید مبلغ اجاره به درام باشه و mth هم که احتمالاً همون per month بوده. ولی این مبلغ اصلاً با عقل جور در نمیاد.
برای محل سکونت باید خیلی زود هماهنگی انجام بدم که ببینم در نهایت می تونم به صورت مشترک با مثلاً 2 نفر دیگه آپارتمان رو اجاره کنم یا نه.
در مورد زبان دیشب تصمیم گرفتم که تا قبل از رفتن خوندن و نوشتن الفبا و اعداد رو به ارمنی یاد بگیرم. چون احتمالاً توی پیدا کردن آدرس ها و محل ها خیلی می تونه کمکم بکنه. روسی رو هم که دارم ادامه می دم ولی متاسفانه چون تا حالا به این زبان گوش ندادم، هیچ مقیاسی برای نوع یادگیریم هم ندارم. ولی خب سعی می کنم تا چند روز آینده حتماً یک برنامه آموزش زبان روسی تهیه کنم تا توی این چند هفته بیشتر با این زبون آشنا بشم. در کل تجربه خیلی جالبیه!
در مورد صرافی چون اکثر دوستان همونجا کارشون رو انجام می دن من هم به همون جا موکول می کنم. فقط یک سوال و اون اینکه از اینجا کل مبلغ رو به ریال ببرم به نظر شما؟ یا اینکه بخشی رو به دلار تبدیل کنم؟ اگر بله، سود اینکار چی هستش و چه تفاوتی با ریال داره؟ و اینکه توی صرافی چه مبلغی رو تبدیل کنم و به چی؟ تمام یا بخشی رو به درام یا دلار؟ و حدوداً چقدر؟
در مورد دارو احتمال داره که بخوام با خودم یک پماد و چند تا قرص سرما خوردگی یا استامینوفن ببرم، اما حواسم رو جمع می کنم که هیچ کدوم کدوئین نداشته باشه. اگر هم احساس کنم ممکنه برام مشکلی درست کنه، احتمالاً از خیر بردن دارو می گذرم.
من توی همین روزهای آینده یک سر می رم آزادی تا با مسئولین و راننده اتوبوس ها صحبت کنم. الان اصلاً نمی دونم که یک کیس و جعبه مانیتور رو که خب بزرگ هم هست (مگر اینکه lcd بگیرم)، رو با اتوبوس حمل می کنند یا نه؟ و اگر بله، با چه هزینه ای؟ بعدش اینکه آیا لب مرز همه وسایل مسافرین بررسی می شه؟ یعنی اینکه من باید یکی دو تا کیف و چمدون رو با اون جعبه ها اینطرف و اونطرف کنم؟؟ خیلی بد می شه که! امیدوارم اینجوری نباشه!
به محض اینکه اطلاعاتی توی این زمینه پیدا کنم، اینجا در اختیار بقیه می گذارم.
راستی 2 تا سوال دیگه که دفعه قبل یادم رفت بپرسم. اول در مورد کپی رایت. ما می تونیم نرم افزارهایی که همین جا توی ایران استفاده می کنیم رو به همین صورت با خودمون ببریم؟ در واقع اونجا کپی رایت برای نرم افزار رعایت می شه؟؟ برای فیلم و موزیک چطور؟
و سوال دوم اینکه من هیچ جایی ندیدم کسی به امکانات ورزشی توی ارمنستان اشاره ای کرده باشه! شما تجربه ای توی این زمینه دارید؟ به عنوان مثال زمین یا محلی مثل همین بخش های روبازی که توی پارک های خودمون هست اونجا هم هست؟ یا اینکه توی خود ایروان جاهایی هست که بشه در روز یک ساعت رو دویید؟
یک سوال دیگه! شما توی سفرنامه خودتون گفته بودید که برادرتون اینترنت 512kb گرفته بودند. این اینترنت چیزی مثل adsl بوده یا روی سیم کارت خودشون گرفته بودند؟؟ البته فکر نمی کنم روی سیم کارت ها بشه تا این سرعت اینترنت داشت ولی مطمئن نیستم. نمی دونید که می شه با دیش ماهواره اینترنت گرفت اونجا یا نه؟
من سوالاتم خیلی زیاده، ولی خب دارم سعی می کنم تا حدی خودم رو کنترل کنم که از هیجان سفر کم نشه! ولی بعضی هاش واقعاً ضروری هست برام. در هر صورت ببخشید اگر خیلی سوال می پرسم.
در پناه حق،
ارسالها: 145
موضوعها: 9
تاریخ عضویت: May 2010
رتبه:
10
تشکر: 0
0 تشکر در 0 ارسال
2011-01-27 ساعت 01:30
(آخرین تغییر در ارسال: 2011-01-27 ساعت 01:31 توسط arashmaziar.)
خواهش ميکنم قابلی نداره
جواب سول اول اینه که بله با همون ويزای لب مرز اين کار رو انجام داد
و هنوز هم با همين ويزا ميره و مياد
در مورد سوال دوم من شماره چندتاشون رو ميدم بهت اما خودت بايد باهاشون صحبت کنی و به نتيجه برسی
اون قيمت هم احتمالا 160 هزار درام بوده اگه ميگی جاش خوب بده
با اين حال من چند تا شماره از بچه های اونجا ميدم باهاشون صحبت کن ولی کسی رو تاييد نميکنم , شناخت آدمها ديگه با خودت
در مورد ريال و دلار موضوع اينه که ريال رو همه جا توی ارمنستان قبول نميکنند و در ضمن چند جا که ديدم گرونتر از دلار درمياد, البته اين تجربه من بود و دوستان ممکنه تجربه متفاوتی داشته باشند
در مورد داروها از نظر کيفی داروهای اونجا بهتر از داروهای ماست و اکثرا اروپايی يا آمريکايی هست که به سفارش روسيه آوردن
در مورد مرز هم اگه بگی وسايل مال خودته بايد همشو با خودت جابجا کنی توی مرز , اما ميشه اينها رو به راننده بسپاری و اونور تحويل بگيری با اين حال از راننده دقيق تر رو بپرس
توی ارمنستان من گشتم سی دی اورجينال پيدا کنم نتونستم
از بابت کپی رايت خيالت راحت باشه
داری ميری ارمنستان , کاليفرنيا که نميری!
در مورد ورزش من اونجا زمين فوتبال ديدم
و جوونهاشون خيلی ميرن باشگاه های بدنسازی اما بخاطر پاکی هوا و همينطور خلوتی شهر و اينکه اونجا بخاطر کوهستانی بودنش پستی و بلندی زياد داره توی خود شهر ميتونی بدوی و نرمش کنی , ضمنا پارکهای خيلی خوبی هم داره هرچند من زياد وسايل ورزشی توی پارکهاشون نديدم.
برادر من اينترنت جی اس ام گرفته بود که روی سيم کارت و با استفاده از مودم جی اس ام ميدن
سرعت اينترنت موبايل ها خيلی خوبه , در ضمن به من گفت يه اينترنت جديد اومده که فکر کنم adsl باشه و گفت 8هزار درام و سرعت 1Mb و دانلود نامحدود
که از نظر سرعت و هزينه خيلی عاليه
اينترنت ماهواره ای هم ديدم استفاده ميکنند اما نميدونم مجوز ميخواد يا نه
در ضمن با وجود همچين اينترنتی که بهتون گفتم ديگه ماهواره ای نيازی بهش احساس نميشه
اميدوارم تونسته باشم کمکی کنم.
ارسالها: 20
موضوعها: 0
تاریخ عضویت: Jan 2011
رتبه:
1
تشکر: 0
0 تشکر در 0 ارسال
واقعاً متشکر arashmaziar عزیز، در این شک نکنید که صحبت ها و تجربیات شما برای منی که تازه وارد هستم خیلی مفیده.
در مورد حساب بانکی واقعاً خبر خوبی بهم دادید، و بابت اون شماره تماس ها هم پیشاپیش متشکر. در مورد اینترنت و نرم افزار و ورزش و دارو هم همه خبرهای خوبی بودند. توی همین روزها می رم آزادی و با راننده ها بیشتر صحبت می کنم و نتیجه اون رو هم اینجا می گذارم.
سعی می کنم من هم سفرنامه کاملی آماده کنم و مثل شما توی این موضوع برای بقیه مفید باشم.
در نهایت باز هم متشکر بابت تمام کمک هاتون،
ارسالها: 871
موضوعها: 19
تاریخ عضویت: Oct 2009
رتبه:
45
تشکر: 0
4 تشکر در 0 ارسال
2011-01-27 ساعت 02:42
(آخرین تغییر در ارسال: 2011-01-27 ساعت 02:47 توسط hvm.)
در مورد قطار:
قبل از فروپاشی شوروی قطار از ایران به ارمنستان میرفت منتها چون مسیر اون هم از آذربایجان بود و هم از ارمنستان با شروع جنگ بین این دو جمهوری ریل ها اسیب دیدند (و بعضی اوقات نیز غارت شده و به یغما رفتند و بنابراین قطارها متوقف شدند و هنوز هم متوقف و در حال پوسیدن هستند) و میتوانید واگن های زنگ زده را در قسمتهایی از نقاط مرزی مشاهده کنید البته تفاهم نامه هایی برای راه اندازی مجدد بین دولتهای ایران و ارمنستان امضا شده اند اما کی به سرانجام برسند خدا داند
در مورد لبتاپ بهتر است که از ایران ببری چون اکثر دانشجویان هم همین کار را میکنند مخصوصا با این ارادتی که چین عزیز به ما دارد و لپتاپهای ارزانش دیگه دلت نمیخواد از اجناس اورجینال اونجا بخری
در مورد آب و هوا :هوای ایروان تقریبا مثل هوای مشهد خودمان است یعنی در طی یک روز امکان دارد هوا چند بار تغییر کند و. با اینکه ارمنستان کشوری کوهستانی است اما اوضاع جوی آن به حاره ای بیشتر شبیه است
اما در مجموع برای ما ایرانیها قابل تحمل است
در مورد لباس بهتر است از ایران ببری چون اینجا ارزانتر گیر میآوری(این هم از برکت چین عزیز )
مواد غذایی بسیار فراوان است اما برنج خوب گیر نمیآید
با افتتاح حساب معمولی ریالی معادل وجه آن را در ارمنستان تحویل خواهید گرفت (بانک ملت)
صرافی مرز ارمنستان قابل اعتماد نیست و در سفرنامه ام آنرا نوشته ام
اجاره مسکن و روال آن مانند ایران است و اگر راهنمای مجانی در آنجا خواستی پی ام بده شماره تلفن دکتر جسینی را تقدیم میکنم
در مورد زبان روسی کار خوبی میکنی و من نیز با توجه به اینکه چند ترم روسی خواتده بودم خیلی به کارم آمد اما ترکی هم خیلی کاربرد دارد و با اینکه مردم آنجا با آذری ها در جنگ بوده اند اما خیلی از آنها ترکی را بلد هستند و ما نیز از این موضوع نهایت بهره را بردیم
به دلایل شخصی از مدیریت استعفا داده ام لطفا سولات مربوط به مدیریت را از من نپرسید
ارسالها: 20
موضوعها: 0
تاریخ عضویت: Jan 2011
رتبه:
1
تشکر: 0
0 تشکر در 0 ارسال
hvm عزیز،
از بابت مطالب و راهنمایی ها متشکر.
در مورد لپ تاپ من فعلاً تصمیم گرفتم که یک کامپیوتر تهیه کنم یا اینکه مال خودم رو از اینجا ببرم. شنبه هم اول به آزادی می رم تا با راننده ها صحبت کنم و بعد به ولیعصر می رم تا ببینم کوچکترین و قابل حمل ترین کیسی که می تونم بخرم چی هستش. اگر راننده اتوبوس ها قبول نکنند همونطوری که arashmaziar عزیز گفت وسایل بزرگ مثل مانیتور رو با خودشون از مرز رد کنند، احتمالاً خرید مانیتور رو به ارمنستان موکول خواهم کرد. در این مورد باز هم باید تحقیق کنم و چون بعضی چیزها برام هنوز کاملاً شفاف نیست، طبیعتاً تصمیمی هم نگرفتم.
برای حمل و تبدیل پول شما چه چیزی رو پیشنهاد می کنید؟ من احتمالاً یک مبلغی رو به صورت ریال با خودم می برم، شاید 100 هزار تومن یا کمی بیشتر. بقیه پولم رو به دلار تبدیل خواهم کرد و اگر صرافی های تهران درام داشته باشند همین جا مبلغ ویزا که باید لب مرز پرداخت بشه + نزدیک به معادل 100 دلار هم به درام تبدیل خواهم کرد. البته در این مورد هم نتونستم هیچ راهنمایی توی اینترنت پیدا کنم و تنها منابعم شما و arashmaziar هستید. اما بازم تحقیق می کنم ببینم مشکلات احتمالی که ممکن پیش بیاد چی هست و نتیجه رو همین جا در اختیار بقیه خواهم گذاشت.
در مورد مسکن و همینطور آشنا، واقعاً به کمک احتیاج دارم. چون تنها هستم وسایلی که می تونم با خودم ببرم و کلاً حرکتم محدود هست. اگر هم وسایل زیاد از حد ببرم حمل و نقلش تا رسیدن به محل مورد نظر و همینطور اونجا برام سخت می شه. یا باید سبک برم و اونجا خرید کنم یا اینکه اگر بخوام با خودم چیزی ببرم قبلش باید مطمئن بشم که محل سکونتم رو دارم تا بلافاصله بعد از اینکه از اتوبوس پیاده شدم وسایل رو بگذارم توی یک تاکسی و به محل اقامتم برم.
به تبلیغاتی که می شه نمی خوام خیلی توجه کنم چون به هر حال هیچ کاسبی نمی گه ماست من ترشه. یا باید دل به دریا بزنم و به امید یکی از همین تورها برم اونجا و در نهایت یک محلی رو برای سکونت انتخاب کنم که از نظر خودم خیلی منطقی نیست و کمی کورکورانه ست، یا اینکه باید کسی رو پیدا کنم که توی مرحله اول از روی دوستی بخواد کمکی کرده باشه.
البته بازم می گم که همین که این همه دوستان به سادگی رفت و آمد می کنند و مشکلی هم پیش نمیاد برای من بهترین خبر هستش. اما امیدوارم همین پرسش و پاسخ ها بتونه دغدغه افراد دیگه رو هم رفع کنه.
hvm عزیز، مجدداً متشکر بابت راهنمایی ها
ارسالها: 871
موضوعها: 19
تاریخ عضویت: Oct 2009
رتبه:
45
تشکر: 0
4 تشکر در 0 ارسال
2011-01-28 ساعت 15:06
(آخرین تغییر در ارسال: 2011-01-28 ساعت 15:07 توسط hvm.)
پول ایرانی بدردت نمیخوره همون دلار ببری بهتره
از سر مرز 50 دلار تبدیل کن برای ویزا و خرج توی راه کافیه
لوازمت رو ببر پیش دکتر حسینی سفارشت رو میکنیم (نگران نباش مجانی است)
بقیه دلار هات رو در ایروان چنج کن (توی هر سوپر مارکتی صرافی هست اونم از نوع خیلی معتبر و با فاکتور )
سعی کن سبک بار باشی بنابراین کیس و کامپیوتر را فراموش کن (لپتاپ راحتتره)
نگران زیر میزی هم نباش چون از مسافران اتوبوس رشوه نمی گیرند
موفق باشی
به دلایل شخصی از مدیریت استعفا داده ام لطفا سولات مربوط به مدیریت را از من نپرسید
ارسالها: 73
موضوعها: 1
تاریخ عضویت: Sep 2008
رتبه:
2
تشکر: 0
1 تشکر در 0 ارسال
آره من هم میخوام که این رو بدونم
غیر از تحصیل هم راهی هست؟