ارسالها: 1,504
موضوعها: 46
تاریخ عضویت: Nov 2009
رتبه:
55
تشکر: 0
3 تشکر در 0 ارسال
2010-01-21 ساعت 21:56
(آخرین تغییر در ارسال: 2010-01-31 ساعت 00:16 توسط یه مهاجر.)
قیمتها رو از کرون به تومان تبدیل کردم!
یک کیلو برنج هندی : 3500 تومان تا 6000 تومن!!!!!!
" مرغ : 2000 تومان
" گوشت گوسفندی : 40000 تومان
شیر بسته به مارک - ساده یا میوه ای - مهلت تاریخ انقضا و تعدادی که می خرین هر لیتر : بین 1000 تا 5000 تومان
آب معدنی : حدود 500 تا 700 تومان(میگن آب شهری قابل آشامیدنه اما آب معدنی استفاده کنین خیلی بهتره.من که آب آشامیدنی شهری باعق دل درد و حتی حساسیت پوستی برام شد)
سبد میوه(شامل تکه های کوچیک انواع میوه ها مثل:توت فرنگی - آناناس - سیب - طالبی) هر 100 گرم : 700 تومان
قیمت تک به تک میوه ها رو ندادم چون فصل به فصل خیلی فرق داره!!
سیم کارت اعتباری vodaphone ( که پیشنهاد میکنم این اپراتور رو بگیرین چون کل اروپا آنتن دهی داره و خدماتش هم خوبه) : 11000 تومان که تمام این مبلغ اعتبار سیم کارت هست و در واقع خود سیم کارت رایگانه!فقط هر جا سیم کارت رو تهیه می کنین از فروشنده بخواین براتون فعال کنه چون همه ست آپ اپراتور به زبان چک هست و فعال کردنش توسط خودتون اگه زبان چک ندونین غیرممکنه!با کارتهای مختلف هم می تونین به اعتبارش اضافه کنین.فکر میکنیم ارزون ترین کارت 200 کرون(حدود 11 هزار تومان)باشه.
اینترنت ADSL ( معمولا سرعت 4 هست و حداقل سرعتی که تو خونه ها استفاده میشه 1 هست) : ماهیانه حدود 13000 تومان
فقط دوستان توجه داشته باشن که به هیچ وجه مثل ایران آب و برق مصرف نکنین که با صورت حساب چندصد هزار تومنی یا حتی میلیونی مواجه میشین و گاها در اثر مصرف بیش از اندازه مجبور به پرداخت جریمه هم هستین!!
در اولین روزهای اقامت سعی در خرید یه ماشین کارکرده کنین.چون چیزی بعنوان تاکسی که در ایران هست در اینجا وجود نداره و اینجوری نیست که بتونی سر هر کوچه وایسی و یه ماشین دربست بگیری.فقط شهرهای بزرگ و همینطور مسیرهای اصلی و مهم تاکسی رفت و امد میکنه و قیمتها بسیار بالاست.
البته اتوبوس و قطار شهری و مترو بسیار خوب عمل میکنن و همگی وبسایت دارن و شما میتونین مسیر مورد نظر رو در اینترنت چک کنین و وقتتون رو باهاش تنظیم کنین.این مسئله توسرمای زمستون خیلی به کارتون میاد چون باعث میشه دیگه مدت زیادی در ایستگاه منتظر نمونین و چند دقیقه قبل از حرکت قطار یا اتوبوس به ایستگاه برین.مسلما استفاده از وسایط نقلیه عمومی مستلزم شناخت نسبی مسیرها و زبان چکی ست بنابراین بهترین گزینه تهیه ماشین شخصی ست.
می تونین با مبلغ یک تا 2 میلیون تومان !!!!!ی ه ماشین 10 ساله تمیز و سالم (شکودا خودروی تولید داخل چک- که ماشین خیلی خوبی هم هست!) یا هر ماشین دیگه ای پیدا کنین که برای ماه های اول اقامت خیلی خوبه و کارتون رو راه میندازه و نیازی نیست حتما در ابتدا اقدام به خرید یه ماشین گرون کنین چون بیمه ماشینها هر چه گرونتر باشن بالاتر خواهد بود!
ارسالها: 63
موضوعها: 1
تاریخ عضویت: Jul 2009
رتبه:
0
تشکر: 0
0 تشکر در 0 ارسال
واي پس گوشت خوردن تو اونجا مثل يه رويا ميشه.نه؟ گوشت گاو پيدا نميشه؟ يا حتي شتر؟
-"خداوندا من با تمام کوچکیم یک چیز از تو بیشتر دارم و آن هم خدای است که من دارم و تو نداری
دکتر علی شریعتی
ارسالها: 12
موضوعها: 0
تاریخ عضویت: Apr 2010
رتبه:
0
تشکر: 0
0 تشکر در 0 ارسال
خیلی مفید بود ..
اطلاعی از نحوه ی دریافت وام بانکی دارین؟ و نرخ بهرشون؟
برای وام های نسبتا بزرگ خرید خانه مثلا 600هزار دلار! و اینکه آیا اونجا هم ضامن میخوان، با توجه به این که ما مهاجریم از کجا باید ضامن گیر بیاریم؟؟
کوروشکبیر: فرمان دادم بدنم را بدون مومیایی و تابوت به خاک بسپارند تا ذرّات بدنم خاک ایران را تشکیل دهد.
ارسالها: 1,504
موضوعها: 46
تاریخ عضویت: Nov 2009
رتبه:
55
تشکر: 0
3 تشکر در 0 ارسال
اصولا گرفتن وام در اروپا به اندازه ایران سخت نیست و تا این اندازه ضمانت نمیخواد اما اگه کمی کوتاهی در بازپرداخت کنین با جریمه های وحشتناکی رو به رو میشین.برای گرفتن برخی وامها نیاز به اقامت دائم دارین مثل خرید خونه و داشتن شغلی مطمئن که بتونین ثابت کنین قادر به بازپرداخت وامتون هستین.به هر حال قوانین وام در کشورای مختلف اندکی با هم فرق داره
ارسالها: 63
موضوعها: 1
تاریخ عضویت: Jul 2009
رتبه:
0
تشکر: 0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام و تشكر.شيما جان منم يه سوال در مورد وام داشتم.البته در مورد چك.اطلاعاتي داريد؟ايا با اقامت 1ساله وام ميدن؟و يه سوال ديگه اگه توي اون 1سال كسي اونجا بچه به دنيا بياره ميتونه واسش شناستامه ي اونجا رو بگيره؟تاثيري در گرفتن اقامت داره؟و ايا حقوق مزايايي داره ي نه؟مرسي
-"خداوندا من با تمام کوچکیم یک چیز از تو بیشتر دارم و آن هم خدای است که من دارم و تو نداری
دکتر علی شریعتی
ارسالها: 63
موضوعها: 1
تاریخ عضویت: Jul 2009
رتبه:
0
تشکر: 0
0 تشکر در 0 ارسال
مرسي شيما جان.اخه از كي بپرسمكه بيشتر از شما بدونه.شيما جان در مورد بهره ي وام و اين چيزا ميدونين.مثلا ما اگر بخواييم به خونه ي 2خوابه اونجا بگيريم بايد چقدر پولش رو خودمون بديم و چقدرش رو وام ميدن و بهرش چجوريه و... ببخشيد فكر كنم زياد پرسيدم نه؟مرسي
-"خداوندا من با تمام کوچکیم یک چیز از تو بیشتر دارم و آن هم خدای است که من دارم و تو نداری
دکتر علی شریعتی
ارسالها: 63
موضوعها: 1
تاریخ عضویت: Jul 2009
رتبه:
0
تشکر: 0
0 تشکر در 0 ارسال
خوب بنظر شما با وام خونه بخري بهتره يا نقدي؟كدومش بهتره؟راستي شيما جان شما ميدونيد حداقل پرداخت ماهيانه براي كسي كه وام ميگيره چقدره؟
-"خداوندا من با تمام کوچکیم یک چیز از تو بیشتر دارم و آن هم خدای است که من دارم و تو نداری
دکتر علی شریعتی
ارسالها: 2
موضوعها: 1
تاریخ عضویت: Jun 2010
رتبه:
0
تشکر: 0
0 تشکر در 0 ارسال
2010-12-15 ساعت 00:44
(آخرین تغییر در ارسال: 2010-12-15 ساعت 13:44 توسط یه مهاجر.)
سلام دوستان
من هر چه در این سایت گشتم دیدم که یه صفحه جامع و کامل در مورد اجاره خونه و نکاتی که باید در حین خرید اون رعایت بشه نیست.
می خواستم لطف کنید هر کسی هر تجربه ای از اجاره خونه در اروپا داره اینجا به اشتراک بذاره تا بتونیم یه منبع کامل برا همیشه باشه.
پس برا شروع و به طور خلاصه مطالبی رو مطرح می کنم تا این مقدمه ها بعدن توضیح داده بشه.
به طور کلی چه نکاتی باید برا خرید در اروپا رعایت کنیم تا بتونیم یه خونه مناسب اجاره کنیم. چه واژه هایی رو باید بدونیم تا در حین اجاره در حین عقد قرداد به مشکلی بر نخوریم. چه چیزایی رو باید چک کنیم؟
اگاهی های اجاره خونه یا room رو از کجا میشه پیدا کرد؟ چه سایت هایی هستن برا اروپا؟
فرق rent و lease چیه؟ چند نوع قرداد داریم؟
deposit خونه ها معمولن چقدرن؟
furnished وunfurnished به طور کلی به چه چیزایی اطلاق میشه؟ و چه چیزایی رو شامل میشن؟ ایا به طور مثال یخچال و گاز و ماشین لباسشویی هم چزو unfurnished محسوب میشه؟ تفاوت اجاره این دو چقدره؟ کدوم بهتره؟
وسایل دست دوم رو از کجا باید پیدا کنیم؟ هزینه های دلیوریdelivery چجوری هست؟
در مورد برق گاز و سرمایش و گرمایش ایا جزو اجاره خونه هستن یا نه ( سیستمهای گرمایش و سرمایش برقی هستن؟) ایا بهتره خونه ای اجاره کنیم که در اجاره اینا رو در نظر گرفته یا فرقی نمی کنه؟ کدوم مقرون به صرفه تر هست؟
هزینه هایتلفن و اینترنت حدون چقدرن؟ اینا هم جدای از اجاره حساب میشه؟
قردادها یا ساله هسان یا میشه متغییر هم بست مثلن یه ترم برا یه دانشجو؟
ایا تمامی اب شیرها قابل خوردنه یا اب شیر جداگانه دارن؟
اگر وسیله ای در خونه مثلن کلید برق یا یخچال خراب شد باید صاحبخونه رو مطلع کنیم یا خودمون می تونیم عوض کنیم؟
چه چیزایی رو باید در نظر بگیرم در حین استفاده از خونه تا هنگام تخلیه خونه به مشکل برنخوریم؟
اگر بخواهیم خونه رو عوض کنیم در حالی که هنوز قرداد تموم نشده چکار باید بکنیم ؟ چه خساریت باید بدیم؟ ایا باید کسی هم برا اجاره اون خونه پیدا کنیم؟
در کل برا کاهش هزینه های خونه چکار هایی می تونیم بکینم؟
در مورد کسانی که می خوان هم خونه ای بگیرن دوستان نظرشون رو بیان کنن که بهتره با چه کسایی هم خونه بشن و چه کسایی نه؟ ( البته این سوال یه تاپیک جدا می طلبه ولی به طور کلی اگر کسی تجربه ای داره اشاره کنه)
در اخر هم اگر کسی غیر از این موارد نکات، تجارب و پیشنهاد دیگری در این زمینه داره که اینجا بهش اشاره نشده خوشحال میشیم که به اشترک بگذاره
( البته می دونیم جواب این سوالات به پارامترهای مختلفی بستگی داره مثلن شهری که زندگی می کنید. ممنون میشیم هر کسی تجربه خودش و نکاتی که به ذهنش می رسه و یا دیده یا شنیده رو با قید شهر و کشور بیان کنه )
با تشکر از همه دوستان