2009-07-01 ساعت 01:52
elham khanoom hesabi tabrik migam welcome to United States
shirinisho inja azatoon migirim
امیر 2009as4###
کانال تلگرام مهاجرسرا |
---|
مصاحبه برندگان ۲۰۰۹ در ابوظبی
|
2009-07-01 ساعت 01:52
elham khanoom hesabi tabrik migam welcome to United States
امیر 2009as4###
تشکر کنندگان: elham
2009-07-01 ساعت 03:22
سلام دوستان
برای انتخاب سفارت ابوظبی تو فرم ها سفارت ابوظبی رو چطور بنویسم ؟
2009-07-02 ساعت 12:07
سلام
بر همه دوستان گرامی من هم هفته پیش به اتفاق همسرم مصاحبه داشتیم در ابوظبی وشکر خدا بدون مشکل ویزامون گرفتیم شرح ماجرا کاملتر بعدا مینویسم
2009-07-02 ساعت 17:08
کامران توکلی نوشته: سلامآقا مبارکه لطفا شرح کامل سفرتو بنویس. برای ما هم دعا کنید. تشکر کنندگان: Spiritual
2009-07-04 ساعت 05:37
دوستان صميمي
بالاخره بعد از 4 ماه و نيم انتظار Administrative Process ما هم به سر رسيد و كيس نامبر ما اعلام شد حالا بايد سريعا براي Medical Test مجدد و دريافت ويزا به Ankara برويم از تك تك شما براي حمايتهاي بيدريغ و جوابهاي ارزشمندتاناز صميمي قلب متشكرم اميدوارم كه همه شما در كمترين زمان ويزا دريافت كنيد بدرود تشکر کنندگان: afshin
2009-07-04 ساعت 12:39
کامران و نیکان عزیز
تبریک تبریک تبریک مبارکتون باشه برای بقیه هم دعا کنید که انشاا... بزودی کلیر شیم. <<<<<<<<<<<<<<<<< نیکان عزیز اگر در مورد مدیکال مجدد چیزی پرسیدی لطفا به ما هم بگو.
Case Number: 2009AS115XX
تاریخ مصاحبه: ,March 16 , 2009 دریافت ویزا: روز مصاحبه دریافت کلیرنس همسر : Aug 4, 2009 ورود به آمریکا: Sep 7, 2009 خروج از آمریکا: Nov, 2009 / با دریافت پاس سفید 2 سال ورود مجدد به امریکا: 2011 , 16, Jul وقتی چترت " خداست " بگذار باران سرنوشت هر چه میخواهد ببارد. تشکر کنندگان: Spiritual
سلام
گفتني ها رو دوستان گفتند الهام جون و همسرم هم كه مطالب را برايتان نوشتند. فقط خواستم از همه دوستان بابت اطلاعات مفيد و ارزشمندشون تشكر كنم و از ادمين عزيز براي بوجود آوردن اين سايت هم واقعا سپاسگذارم. تنها حرفي كه باز هم مي گم اينه كه كوچكترين استرسي نداشته باشيد اينقدر راحت بود كه انگار با دوستانمون حرف مي زديم ما با دلارام كلي شوخي كرديم و خنديديم ضمنا همسرم آدرس اين سايت را داد به دلارام و گفت همه اينجا دوستش دارن و اون هم همان شب سايت را چك كرده بود و فردا كه الهام مصاحبه داشت گفته بود كه پست ها رو خونده . از همه دوستاني كه تبريك گفتند واقعا متشكرم و اميدوارم هر جا كه هستيد موفق باشيد. به اميد ديدار همه دوستان در سرزمين آرزوها
شماره کیس:2009AS269xx
تاریخ دریافت نامه قبولی:May 2008 تاریخ کارنت شدن:Apil 2009 تاریخ دریافت نامه دوم:May 2009 تاریخ مصاحبه:June 2009 تاريخ دريافت ويزا:روز مصاحبه ورود به امریکا:7 Sep دریافت گرین کارت:21 Sep دریافت سوشال سکیوریتی:25 Sep
2009-07-04 ساعت 14:20
fتبريك تبريك و تبريك . كامران و هدي و .....
اميد وارم كه موفق باشيد .
2009-07-04 ساعت 16:20
تبریک به الهام و هدی وکامران و نیکان.....
ماشالله یکی دو تا که نیست اگه کسی از قلم افتاد شرمنده موفق باشیییییییییییییید
2009-07-04 ساعت 22:05
سلام دوستان
من برنده لاتاری 2010 شدم و دانشجو هستم و تا 2ترم دیگه درسم توم میشه متاسفانه تو ثبت نام اولیه اینترنتی گزینه مدرک دانشگاهی university degree رو انتخاب کردم خواهش می کنم راهنماییم کنید که چه کاری میتونم انجام بدم ؟ آیا این باعث میشه کیس من بسوزه ؟
2009-07-04 ساعت 22:17
سلام
به همه دوستان محترم و تشکر فراوان از مدیریت سایت که خالصانه برای پیشرفت همه فعالیت میکنند دوستانی که کلیر شدند مطمعن باشند که جوابها انشالله زود میاد امسال سالی خاص و عجیب در مورد لاتاری بود مثلا کیس نامبرهای بالا که هیچ کسی انتظار کارنت شدن بچه ها با اون کیس نامبرهای نجومی رانمیداد ولی خوشبختانه زودتر از موعد انتظار همه کارنت شدند وتمامی اینها دلیل براین است که میخوان زود تر پرونده لاتاری امسال را ببندند در دو سال اخیر ایرانی نبوده که جواب کلیرش نیاد از تمامی کسانی که تبریک گفتند تشکر میکنم و از تمامی اعضای مهاجرسرا که در این یکسال با راهنماییها و سهیم شدن تجارب ارزشمندشان راه مصاحبه را برای ما هموار کردند نهایت سپاسگذاری خودم را اعلام میکنم و با ارزوی موفقیت برای تمامی هموطنان
2009-07-04 ساعت 22:33
سلام حامد جان
نگران نباش کیس شما به این راحتی نمیسوزه اینجا دوستانی بودند که تاریخ تولدشونو اشتباه نوشتند اینقدر با ایمیل پیگیری کردند و درمصاحبه هم توضیح دادند که مشکلی براشون پیش نیومده شما هم براشون بگو که سهوا دچار این خطا شده ای
2009-07-04 ساعت 23:00
منم از همه دوستانی که توی این 1 سال ما رو راهنمایی کردند و تجربه های خودشون رو با حوصله در اختیار ما قرار دادند بسیار تشکر میکنم .
همچنین تشکر ویژه میکنم از admin عزیز و سایت بسیار خوب و ارزشمندش که در موفقیت ما سهم بزرگی داشت. امیدوارم که منم بتونم به دوستان جدیدی که اول راه هستند کمک کنم . به امید موفقیت همه دوستان
کیس نامبر:2009AS27000
تاریخ مصاحبه:JUNE 2009 تاریخ دریافت ویزا : JUNE2009
2009-07-05 ساعت 00:04
دوستان صميمي
ه قول معروف "به پایان آمد این دفتر حکایت همچنان باقیست" امیدوارم که این مقوله، آغازگر یک دوستی همیشگی بین ما باشه. به امید دیدار |