موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام برای نمایشگاه cebit 2012 از طرف شرکت قراره اعزام بشم به آلمان با توجه به داشتن سایر شرایط سفارت آلمان اما دوتا مشکل دارم که تقاضایی راهنمایی دارم :
1. گردش حساب زیاد بالایی ندارم آیا میشه چند روز قبل حسابم رو بالا ببرم و این مشکل حل بشه؟
2. سند به اسم خودم و همسرم ندارم چه باید بکنم؟ سند به اسم پدر و مادر مشکل رو حل می کنه؟ خرج انتقال سند به اسم خودم و دوباره انتقال به اسم پدرم چقدره؟ آیا راهی برای حل این مشکل هست؟
در کل چقدر امیدوار به گرفتن ویزا باشم؟
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
یه سلامو تشکر ویژه خدمت تمام هم وطنای گلی که اینجا تجربشونو با دیگران تقسیم میکنن!
یه سوال:
من برا اگست میخواستم برم لهستان
1) یه دعوتنامه از یه دوست لهستانی دارم
2) سند به اسم خودم ندارم(20 سالمه فقط!)(ولی میتونم از سند ملکی که به اسم بابامه use کنم!میشه؟!)(گردش مالی در یه حدی میتونم جور کنم!ولی خوب در حد نرمال نه خیلی زیاد!!!)(بیزنس من نیستم که!!!منبع درامدی از خودم ندارم !!!)
3)چون 20 سالمه خوب طبیعتا مجردم!!!
4)و دانشجوی سال 3 پزشکیم!
به نظر شما شانسم چقدره واسه گرفتن ویزا؟یا اصن اقدام نکنم؟؟؟؟؟
و بااااااااااااااز هم تشکر از اینکه وقت میزارین و جواب میدین....راستی توروز بر همگی مبارررررررررک!
رتبه:
18
0 تشکر در 0 ارسال
2012-06-28 ساعت 02:09
(آخرین تغییر در ارسال: 2012-06-28 ساعت 02:12 توسط nahid.t.)
پدر و مادر من براي ديدن برادرم در امريكا از طريق ويزاي توريستي تصميم دارند اقدام كنند اگر برادر ديگر هم كه 30 سال داره همراه انها وقت سفارت بگيره تاثيري در دادن ويزا داره ؟ منظورم اينه كه ميتونه به عنوان يك عامل منفي در دادن ويزا باشه 2 سال پيش سه نفري با هم از طريق سفارت ابوظبي اقدام كردند ولي بهشون ويزا داده نشد البته اونها دليلش را نداشتن مدرك كافي اعلام كردند به عنوان مثال پدر من بازنشسته است و گفتند بايد يك كار اداري كه دليلي براي برگشتن شما باشه داشته باشي
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام در مورد سند ملکی که برای گرفتن ویزا نیاز هستم می خواستم بیشتر توضیح بدید ما اگر ثابت کنیم که ملکی به نام خودمون اینجا داریم کافیه یا سندش تو سفارت یا مثلا آژانس برای ضمانت می مونه؟
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام...ببخشید من یک سوال داشتم.
من می خوام برای آمریکا اقذام کنم....اما برای بالا بردن درصد ویزا گفتن که یا ویزا شنگن بخوره بد نیست.
خوستم ببینم اگه من با تور برم اروپا ..ویزای شنگن تو پاسپورتم میخوره؟ یا باید به صورت انفرادی از طریق سفارت خودم اقدام کنم؟ آیا درسته که اگه با تور برم.. به صورت گروهی ویزا میدن و مهر شنگن تو پاس من نمیخوره؟
ممنون میشم کمکم کنید.
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان عزیز . من 29 سالمه و واسه دیدن یکی از دوستام قصد دارم تنهای برم المان. متاهلم . توی یه شرکت پتروشیمی جنوب کار میکنم با 3 سال سابقه بیمه با درامد ماهیانه بالای 2 میلیون و گردش مالی و ضمانت بالای 30 ملیون میتونم جور کنم . سند ملکی به نام خدم ندارم اما اجاره نامه منزل فعلی رو دارم . به نظر شما اگه در خواست ویزای توریستی بدم احتمال گرفتن ویزا چقدره واسم؟ ممنون میشم راهنمایم کنید
رتبه:
18
0 تشکر در 0 ارسال
2012-07-27 ساعت 10:00
(آخرین تغییر در ارسال: 2012-07-27 ساعت 10:02 توسط nahid.t.)
فكر كنم احتمالش زياد باشه چون تنها و بدون خانواده ميريد شغل خوبي داريد اينها دلايلي هستند كه براشون مهمه و وضمانت بالا داريد
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
ببخشید اگه که سوالم خیلی مربوط به این قسمت نیست (نمیدونم باید تو کدوم قسمت میپرسیدمش)
من خودم فوق لیسانسم رو تو انگلیس خوندم و بعد از اینکه درسم تموم شد برگشتم ایران (۲ سال پیش). الان توی دسامبر مراسم فارغالتحصیلی دوست دخترم تو انگلیس هست و من میخوام که اونجا باشم.
ممنون میشم اگه کسی کمکم کنه تا جواب سوالهامو پیدا کنم.
۱. به نظرتون میتونم ویزا بگیرم؟ (دوست انگلیسی زیاد دارم. می تونم به n نفر تو شهرای مختلف انگلیس بگم که واسم دعوتنامه بفرستن)
۲. واسه چه تایپی از ویزا اقدام کنم؟
۳. از ترکیه یا امارات؟ برای من ترکیه خیلی بهتره چون یکی از دوستام اونجا ساکنه و مجبور نیستم پول هتل بدم.
۴. حدودا چقدر طول میکشه تا جواب بدن؟
۵. اون زمان که من خودم ویزا میخواستم، ابوظبی رفتم و اونا پاسپورت رو نگه میداشتن. ترکیه هم اینجوریه؟ با توجه به اینکه احتمالش زیاده که تو زمانی که در ترکیه هستم یهو یه جایی یه کسی (پلیس) از من بخواد که پاسپورتم رو نشونشون بدم (برای اینکه مطمئن شن که قانونی اونجا هستم) به مشکلی بر نمیخورم اگه پاسپورتم دست سفارت انگلیس باشه؟
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
من از طرف دایی خودم که مقیم سوئیس و حتی همسر سوئیسی دارن دعوتنامه برای 1 ماه دارم . دانشجو هستم و شاغلم ، پس گواهی اشتغال به تحصیل و اشتغال دارم .. حساب بانکی خب اصلا نمیشه روش حساب کرد و فک کنم بهتره اصلا نبرم سفارت نه ؟ .بعد اینکه همه ی هزینه ها را هم کسی که دعوتنامه فرستاده قبول کرده ..
ضمنا مجرد هستم
با توجه به این موارد شانس گرفتن ویزام خیلی پایینه نه ؟