2010-12-29 ساعت 15:33
سلام. یه سوال داشتم اگه جواب بدید ممنون می شم. می خواستم بدونم ویزای مالزی برای همه در دسترسه؛ یا حتما باید سوم دبیرستان رو تموم کرده باشیم؟
کانال تلگرام مهاجرسرا |
---|
محدودیت ویزای تحصیلی مالزی
|
2010-12-29 ساعت 15:33
سلام. یه سوال داشتم اگه جواب بدید ممنون می شم. می خواستم بدونم ویزای مالزی برای همه در دسترسه؛ یا حتما باید سوم دبیرستان رو تموم کرده باشیم؟
تشکر کنندگان: msar
2010-12-30 ساعت 07:36
سلام ، من مالزی بودم تا جایی که میدیدم همه انجام میدادند :
شما میاید مالزی و ویزا 3 ماهه بهتون میدن تو فرودگاه ( ویزا توریستی ) بعدش که بیاید ، اگر بخواید مثل بقیه کار کنید ؛ ( یعنی زبان انگلیسیتون ضعیف باشه !) باید برید ELS Kuala Lumpur برای کلاس زبان ثبت نام کنید ... اگر شما 4 ماهه ثبت نام کنید اونجا ، بهتون 6 ماه بیمه و ویزای تحصیلی میده . بعدش به خودتون بستگی داره : اگر دیپلم نداشته باشید ، میرید دبیرستان بین المللی ثبت نام میکنید و اونا بهتون ویزا میدن ( دقت کنید ؛ بعضی دبیرستان ها ویزا نمیدن . حتماً جایی برید که ویزا بدن . ) بعد از دیپلم هم باید وارد دانشگاه شید و اونا بهتون ویزا میدن . فقط بین دیپلم و دانشگاه من نمیدونم چقدر طول میکشه ؛ شاید مجبور شید دوباره از همون کلاس زبان ELS ویزا بگیرید تا ورودی دانشگاهتون بیاد .
2011-01-12 ساعت 04:32
(2010-12-30 ساعت 07:36)Shayan1994 نوشته: سلام ، من مالزی بودم تا جایی که میدیدم همه انجام میدادند : البته شايان جان، به جزELSميشه به British Council و قيره هم رفت. يا حتی بازی دانشگاه ها کلاس زبان خودشون دارن که ميشه مستقيماً همون جا مشغول شد. تشکر کنندگان: msar
2012-09-12 ساعت 20:11
وضعیت مهندسی صنایع واسه ارشد تو مالزی جطوره؟چقدر هزینه داره؟
تشکر کنندگان: msar
|