موضوعها: 1
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
2010-12-30 ساعت 13:21
(آخرین تغییر در ارسال: 2010-12-30 ساعت 15:14 توسط Dentist.)
سلام دوستان.من 25 سال سن دارم و دارای مدرک دکترای دندانپزشکی از کشور فیلیپین هستم و آیلتس 6.5 دارم.می خواستم اگه بشه برای گرفتن تخصص(ارتودنسی) به آمریکا برم.چند تا سوال داشتم:
1-آیا میشه برای این مقطع بورسیه بگیرم؟
2-گرفتن تخصص در آمریکا چقدر طول میکشد؟
3-هزینه های دوره تخصص چقدر است؟
4-آیا می توانم بعد از تحصیل اقامت بگیرم؟یا برای گرفتن اقامت باید چند سال کار کنم و بعد از تمدید ویزای کار اقامت بگیرم؟
ممنون میشم اگه جواب بنده را بدهید.
با تشکر فراوان.
موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
من لیسانس مدیریت مالی دانشگاه شهید بهشتی دارم و 26 سالمه. می خوام برای رشته ی دندانپزشکی امسال کنکور بدم. میخواستم بدونم مراحل مهاجرت یک دندانپزشک فارق التحصیل و یا دانشجوی دندانپزشکی جی هست ؟ و کلا از کدوم راه بهتره اقدام کنم برای مهاجرت به آمریکا؟
رتبه:
171
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-06-10 ساعت 15:09)fbrn نوشته: من لیسانس مدیریت مالی دانشگاه شهید بهشتی دارم و 26 سالمه. می خوام برای رشته ی دندانپزشکی امسال کنکور بدم. میخواستم بدونم مراحل مهاجرت یک دندانپزشک فارق التحصیل و یا دانشجوی دندانپزشکی جی هست ؟ و کلا از کدوم راه بهتره اقدام کنم برای مهاجرت به آمریکا؟
دوست من بهترين راه مهاجرت به امريكا از طريق لاتاريه چون شما با گرين كارت شهروندامريكايي محسوب ميشيد وجهت آدامه تحصيل از مزاياى زيادى برخوردار ميشيد ونگرانى براى هزينه ها ندارى
Case num:2014as3$$/ ديدن قبولى ١مى/ارسال فرمها ٢٨مى/مصاحبه ٨ اكتبر٢٠١٣/كلير پس از ٢٢٥روز ناقابل ٢١مى ٢٠١٤/تاريخ ورود به امريكا ٢٦سپتامبر٢٠١٤/ساكن مريلند/ssn:بعداز٣روز/گرين كارت بعد از ٢٦روز
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان من ۲۱ سالمه و تا چند ماه آینده به آمریکا ایالت تگزاس مهاجرت میکنم و برای ادامه تحصیل قصد دارم دندانپزشکی بخونم اما تحصیلاتم در ایران به این رشته مربوط نمیشده میخواستم بدونم مشکلی پش نمیاد؟ و اینکه هزینه تحصیلی در بدو ورود به دانشگاه چه طوره؟ و اینکه دوره تحصیلی چند ساله؟
با تشکر فراوان
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
ميخواستم بدونم كسي ساكن هيوستن هست؟