موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
این رو می تونم خیلی مطمن بگم که اگه این سایت و آدمای گرداننده این سایت که واقعا از صمیم قلب و خیلی حرفه ای مشغول کار کردن در این سایت نبودند خیلیها باید هزینه های گزافی پرداخت میکردند تا اونی بشوند که حالا هستند . پس مهاجر سرا تولدت مبارک و کسایی که دارید زحمت می کشید دست مریضاد.
رتبه:
5
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام و عرض ادب
نهمین سالگرد تاسیس این انجمن را خدمت یکایک اعضاء و مسئولین آن تبریک عرض می نمایم. امیدوارم که همواره شاد و تندرست باشید، مطالب متنوع این انجمن خیلی به من کمک کرد تا راه درست و درس صبوری بیاموزم. از جناب Kaveh بینهایت سپاسگذارم که در کمترین زمان ممکن مشکلات و مسائل گوناگون بنده را راهنمائی و برطرف نمودند.
کم کم به زمان شروع ثبت نام لاتاری 2018 نزدیک میشویم و دوستان جدیدی را پیدا خواهیم کرد ، برای همگی آرزوی موفقیت دارم.
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
من سال گذشته همزمان با اولین ثبت نام لاتاری با این سایت اشنا شدم. با اینکه برنده نشدم ولی باز هر از گاهی به این سایت سر می زنم. نمی دونم چرا؟ عادت شده علاقه شده نمی دونم. این این محیط رو دوست دارم. لحظه شماری می کنم واسه رسیدن ثبت نام لاتاری 2018. امیدوارم امسال برنده شم. نمی دونم واقعا چرا اینجوریه که خیلی ها بیخود ثبت نام می کنند و برنده میشن و نمیرن و خیلی ها هم که شرایطش رو دارند برنده نمیشن و حقشون خورده میشه.
به هر روی سالگرد تولد مهاجرسرا رو به مدیریت و همه دوستان تبریک میگم.
راستی این برنامه ثبت نام رایگان امسال چه جوریه که مهاجرسرا انجام میده؟ فقط تهرانه؟ اصفهانیا پس چی؟
به امید موفقیت همه دوستان
رتبه:
94
33 تشکر در 10 ارسال
رتبه:
6
1 تشکر در 0 ارسال
سلام به بانیان مهاجرسرا،
سایت شما و اطلاعات بسیار مفیدی که در طی چندین سال ازش کسب کردم نه تنها باعث حل شدن بسیاری از مسائل من و دخترم شد بلکه باعث شد همیشه احساس کنم دوستانی دارم که برای حل بسیاری از مسائلم در کنارم هستند . برای همراهی همه دوستان مهاجرسرایی عزیزم از خدای مهربان سپاسگزاری میکنم . بانیان و دوستان عزیزم دعا میکنم مسیر زندگیتون همیشه سبز باشه .شاد و پیروز باشید.
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
من ساله ۲۰۱۱ خیلی تصادفی با این سایت آشنا شدم، از ۰ تا ۱۰۰ یعنی از ثبت نام لاتاری گرین کارت تا تشکیل زندگی در آمریکا به واسطهٔ مطالب این سایت بوده، تشکر میکنم از کاربرها و مدیران سایت.
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
یه یپشنهاد دارم
اگه میشه شماره معکوس برای ثبت نام لاتاری 2018 هم بگذارید. جالب میشه. اگه زمانش مشخص نیست که یه پایپیک بگذارید به نام "پیش ثبت نام لاتاری 2018" یا هر اسم دیگه. که دوستان قبلش بیان و سوالات را وانجا مطرح کنن.
رتبه:
58
0 تشکر در 0 ارسال
تولدت مبارک مهاجر سرا
امیدورام 120 ساله بشی
❶ کيس نامبر:2015AS7327 ♥
❷ تعداد افراد: دو نفر ♥
❸ کنسولگری: ایروان ♥
❹ ارسال فرم : 30 می ♥
❺ کارنت: 11 جون ♥
❻ تاریخ مصاحبه : 5 آگوست ♥
❼ آپدیت ها:18,13,12,10,5 آگوست، 1 اکتبر و تبدیل APبه REFUSED ♥
❽ کلیر: متاسفانه نشدم
❾ سفر به آمریکا: فعلا ویزا ندارم شاید یک وقت دیگه
رتبه:
21
0 تشکر در 0 ارسال
سلام به موسسین سایت مهاجرسرا
دوستان عزیز من و خانواده ام بخش زیادی از صحت عملکردمان در زمان مهاجرت را مرهون اطلاعات سایت مهاجرسرا میدانیم و آرروی سلامتی و تندرستی برای همه این عزیزان داریم. پیروز و سربلند باشید در پناه حق انشاالله
کیس نامبر : **2015AS57**مصاحبه : JUNE 25 ابوظبی
دو نفر یکضرب - خودم کلیرنس**اپدیتها : 4 جولای و 22 جولایمقصد : ایالت DELAWARE - نیوآرک** آپ کلیر: 22 جولای شبدریافت ایمیل ویزا : 23 جولای تحویل پاس به سفارت: 27 جولای**دریافت ویزا : 30جولای.ورود به امریکا : 9 دسامبر 2015**فرودگاه : واشنگتن دی سی.افتتاح حساب بانکی : 11 دسامبر** درخواست پاس سفید :12دسامبر** انگشت نگاری : 6 ژانویه 2016.دریافت سوشیال نامبر : 17 دسامبر**دریافت گرین کارتها : 4 فوریه 2016 دریافت پاس سفید : 2016/April/1 ....ورود مجدد March /19/2018 دالاس تگزاس