موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان سوالي داشتم ممنون مي شم دوستاني كه تجربه داشتن پاسخموبدن
من ٢٩ سپتامبر با پرواز اتحاد از طريق ابوظبي عازم سانفرانسيسكو هستم فاصله دو پروازم نزديك ٣ ساعت هستش از اونجايي كه ظاهرا پاكت سفارت رو بايد در ابوظبي به كانكشن آمريكا تحويل بدهم آيا اين زمان كم نيست؟
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
2016-09-07 ساعت 20:46
(آخرین تغییر در ارسال: 2016-09-07 ساعت 20:47 توسط bahmap.)
سلام دوستان عزیز و تبریک به خاطر قبولی
تو آمریکا یک شرط خیلی حیلی مهم است یه نام CREDIT SCORE و CREDIT HISTORYکه اگر کرذیت شما خوب باشه می توانید همه چیز بحرید با بهترین شرایط قسط. توصیه من به شما این است که به محض ورود به یکی از شعب BANK OF AMERICA مراجغه کنید و هیچ هزینه ای نکنید. یک خساب SAVING ویک حساب CHECKING باز کنید و در خواست CREDIT CART بکنید با خواباندن پول مثلا شما درخواست یک کردیت می کنید با 1000 دلار اعتبار و 1000 دلار را نزد بانک می گذارید به عنوان وثیقه و اگر ظرف مدت 6 ماه همه خریدهای انجام شده با CREDIT CART به موقع و بدون تاخیر پرداخت شد پول و ثیقه را بر می گردانند و به شما اعتبار می دهند باز هم تاکیید می کنم خیلی مهم استCREDIT SCORE وCREDIT HISTORY. . ضمنا برای تهیه بلیط یک سایت هست به نام CHEAP O AIRمی توانید روز پرواز و ساعت حرکت و قیمت را پیدا کنید بر اساس آن با شرکتهای هواپیمایی مثل ترکیش- قطر- ایر فرانس- لوفتانزا ... تماس بگیرید و بلیط خود را تهیه کنید
[/quote]
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان من با اتحاد ٣ هفته ديگه عازم سانفرانسيسكو هستم ٣ ساعت تو ابوظبي براي كارام وقت دارم كسي مي دونه كه بايد چمدونامو تو ابوظبي تحويل بگيرم و دوباره به بار بدم يا مستقيم مي رن آمريكا اونجا بايد بگيرمشون؟
رتبه:
0
1 تشکر در 1 ارسال
سلام دوستان آخر این هفته اولین سفرم به آمریکا برای فعال شدن گرین کارت را از طریق استانبول انجام می دهم. در فرودگاه هم چندین ساعت وقت دارم. پست های قبلی را مطالعه کردم ولی آخرش متوجه نشدم که آیا در فرودگاه استانبول می توانیم پاکت زرد رنگ را تحویل دهیم یا خیر؟ و اگر می توانیم به کجا باید مراجعه کنیم؟ خیلی ممنون می شوم اگر دوستان پاسخ دهند.
کتگوری ویزا: EB-2 زیرگروه: NIW
تاریخ مصاحبه: 16 ژوئن 2016 - آنکارا
نتیجه مصاحبه: AP
دوخطی: 29 آگوست 2016
OR شدن: 4 اکتبر 2016
دریافت ایمیل درخواست اطلاعات بیشتر: 5 اکتبر ۲۰۱۶
ارسال اطلاعات درخواستی از طریق ایمیل: 6 اکتبر ۲۰۱۶
دریافت ایمیل اتمام پروسه کلیرنس: 18 اکتبر 2016
تحویل پاسپورتها به دفتر پستی در آنکارا: صبح 24 اکتبر
ایمیل از سفارت مبنی بر دریافت مدارک: عصر 26 اکتبر
آپدیت ها: 26 اکتبر، 27 اکتبر، اول نوامبر، دوم نوامبر ، دوم نوامبر (تغییر OR به /)
Issued : سوم نوامبر ۲۰۱۶
دریافت پاسپورتها از دفتر پستی: چهارم نوامبر
ورود به آمریکا: 24 نوامبر 2016
دریافت گرین کارت در آمریکا: 29 دسامبر 2016
رتبه:
18
0 تشکر در 0 ارسال
خیر به جز ابوظبی هیچ فرودگاهی کارهای مهاجرتی رو انجام نمیده و پاکت رو اولین فرودگاهی که وارد میشوید میگیرند ازتون
رتبه:
0
1 تشکر در 1 ارسال
(2016-11-19 ساعت 13:00)j4deh نوشته: خیر به جز ابوظبی هیچ فرودگاهی کارهای مهاجرتی رو انجام نمیده و پاکت رو اولین فرودگاهی که وارد میشوید میگیرند ازتون
خیلی ممنون از پاسختان.تعجب می کنم که چرا آقا یا خانم ccpj در پستهای بالایی نوشته بودند در استانبول هم میشه کارهای مهاجرتی را انجام داد. ای کاش دوستان راجع به مواردی که اطلاع دقیق ندارند اظهار نظر نفرمایند. کم مانده بود پیرو فرمایش ایشان زمان اشتباهی را برای آمدن تاکسی هتل به فرودگاه تعیین کنم.
کتگوری ویزا: EB-2 زیرگروه: NIW
تاریخ مصاحبه: 16 ژوئن 2016 - آنکارا
نتیجه مصاحبه: AP
دوخطی: 29 آگوست 2016
OR شدن: 4 اکتبر 2016
دریافت ایمیل درخواست اطلاعات بیشتر: 5 اکتبر ۲۰۱۶
ارسال اطلاعات درخواستی از طریق ایمیل: 6 اکتبر ۲۰۱۶
دریافت ایمیل اتمام پروسه کلیرنس: 18 اکتبر 2016
تحویل پاسپورتها به دفتر پستی در آنکارا: صبح 24 اکتبر
ایمیل از سفارت مبنی بر دریافت مدارک: عصر 26 اکتبر
آپدیت ها: 26 اکتبر، 27 اکتبر، اول نوامبر، دوم نوامبر ، دوم نوامبر (تغییر OR به /)
Issued : سوم نوامبر ۲۰۱۶
دریافت پاسپورتها از دفتر پستی: چهارم نوامبر
ورود به آمریکا: 24 نوامبر 2016
دریافت گرین کارت در آمریکا: 29 دسامبر 2016
رتبه:
18
0 تشکر در 0 ارسال
حالا باز بپرسید ولی تا بحال نشنیدیم در استانبول همچین حرفی رو که کارها رو انجام بدن
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان با سلام
فرودگاه ابوظبی فقط کارهای مهاجرتی را انجام میده و دریافت مدارک زمان ورود در هر فرودگاهی در امریکا انجام میشه .
سفارت : آنکارا
تاریخ مصاحبه 22 March
وضعیت AP
کیس F4
تعداد 4 نفر
Clear 13 Oct
Issued 15 Nov