موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
2011-05-20 ساعت 02:35
(آخرین تغییر در ارسال: 2011-05-25 ساعت 08:43 توسط frozen mind.)
[quote='shaan' pid='94660' dateline='1296105818']
یکی از مهمترین چیزهایی که در آمریکا باید به آن توجه کنید manageکردن دخل و خرج است.فرق عمده آمریکا با ایران اینست که در اینجا اگر ۳تریلی هم دلار داشته باشید برای خرج کردن آن جا و امکانات است.از مدرنترین امکانات زندگی گرفته تا بهترین اتومبیل و....خلاصه هر آنچه که اراده نمائید.بنابر این خیلی سریع پول خرج میشود.به عنوان مثل من امروز درست ۲۲روز از آمدنم گذشته ولی تا به حال ۲۳۰۰۰$خرج کردهام که این وحشتناک است!!!خصوصأ که در ابتدا هنوز شغل و در آمد مناسبی هم نیست.برای آشنایی بیشتر شما با یک سری از مخارج اولیه که در ابتدا با آنها روبرو خواهید شد در زیر یک جمع بندی کلی مینمایم البته این مقادیر فقط میانگین هستند و بسته به ایالت و نحوه زندگی شما ممکن است کمی تغییر نمایند:کرایه خانه حداقل ۷۰۰$ برق و آب و گاز و....۴۰۰$ اینترنت و موبایل ۱۰۰$ هزینه خورد و خوراک ۳۵۰$ بیمه اتومبیل ۱۵۰$ بیمه خدمات درمانی ۱۵۰$ بنزین۱۳۰$ سایر هزینههای جانبی یا به قول خودمان همان برج ۱۵۰$ جمع تقریبی ۲۱۳۰$ در ماه البته این هزینهها برای ۱نفر است که اگر همسر و یا بچه دارید باید هزینه بیمه خورد و خوراک و بنزین آنها را نیز حساب نمائید. اینها هزینههای عادی زندگی است که البته اگر قصد ادامه تحصیل دارید باید هزینههای کالج را نیز به آنها اضافه نمائید.و البته اگر در یک ایالت گران مثل کالیفرنیا زندگی میکنید باید ۱۵تا۲۰ درصد به این هزینهها اضافه نمائید.[quote][/quote]
از اطلاعات مفيدتون واقعاً ممنونم. من به تازگی پذيزش از دانشگاه oklahoma city برای رشته MBA گرفتم. می خواستم ببينم اگر بخوام از خوابگاه استفاده کنم باز هم هزينه مسکن حداقل 700$ هست؟ در ضمن می خواستم اگر اطلاعاتی از اعتبار اين دانشگاه داريد مرا مطلع کنيد. همچنين با توجه به هزينه دانشگاه که سالی 28000$ است و با محاسبات شما برای هزينه زندگی ماهی 2000$ ، من بايد سالی 52000 $ را حداقل در نظر بگيرم؟
رتبه:
6
1 تشکر در 0 ارسال
(2011-05-20 ساعت 02:35)peivand نوشته: [quote='shaan' pid='94660' dateline='1296105818']
یکی از مهمترین چیزهایی که در آمریکا باید به آن توجه کنید manageکردن دخل و خرج است.فرق عمده آمریکا با ایران اینست که در اینجا اگر ۳تریلی هم دلار داشته باشید برای خرج کردن آن جا و امکانات است.از مدرنترین امکانات زندگی گرفته تا بهترین اتومبیل و....خلاصه هر آنچه که اراده نمائید.بنابر این خیلی سریع پول خرج میشود.به عنوان مثل من امروز درست ۲۲روز از آمدنم گذشته ولی تا به حال ۲۳۰۰۰$خرج کردهام که این وحشتناک است!!!خصوصأ که در ابتدا هنوز شغل و در آمد مناسبی هم نیست.برای آشنایی بیشتر شما با یک سری از مخارج اولیه که در ابتدا با آنها روبرو خواهید شد در زیر یک جمع بندی کلی مینمایم البته این مقادیر فقط میانگین هستند و بسته به ایالت و نحوه زندگی شما ممکن است کمی تغییر نمایند:کرایه خانه حداقل ۷۰۰$ برق و آب و گاز و....۴۰۰$ اینترنت و موبایل ۱۰۰$ هزینه خورد و خوراک ۳۵۰$ بیمه اتومبیل ۱۵۰$ بیمه خدمات درمانی ۱۵۰$ بنزین۱۳۰$ سایر هزینههای جانبی یا به قول خودمان همان برج ۱۵۰$ جمع تقریبی ۲۱۳۰$ در ماه البته این هزینهها برای ۱نفر است که اگر همسر و یا بچه دارید باید هزینه بیمه خورد و خوراک و بنزین آنها را نیز حساب نمائید. اینها هزینههای عادی زندگی است که البته اگر قصد ادامه تحصیل دارید باید هزینههای کالج را نیز به آنها اضافه نمائید.و البته اگر در یک ایالت گران مثل کالیفرنیا زندگی میکنید باید ۱۵تا۲۰ درصد به این هزینهها اضافه نمائید.
از اطلاعات مفيدتون واقعاً ممنونم. من به تازگی پذيزش از دانشگاه oklahoma city برای رشته MBA گرفتم. می خواستم ببينم اگر بخوام از خوابگاه استفاده کنم باز هم هزينه مسکن حداقل 700$ هست؟ در ضمن می خواستم اگر اطلاعاتی از اعتبار اين دانشگاه داريد مرا مطلع کنيد. همچنين با توجه به هزينه دانشگاه که سالی 28000$ است و با محاسبات شما برای هزينه زندگی ماهی 2000$ ، من بايد سالی 52000 $ را حداقل در نظر بگيرم؟
دوست عزیز شما چطور پذیرش دانشگاه را برای این رشته گرفتید بیشتر توضیح دهید چون رشته مورد علاقه من هست . متشکرم .
الهی به ما آن ده که آن به .
موضوعها: 1
رتبه:
14
1 تشکر در 0 ارسال
2011-05-29 ساعت 12:17
(آخرین تغییر در ارسال: 2012-08-22 ساعت 00:17 توسط frozen mind.)
برای انتقال پول باید از طریق صرافیهای معتبر اقدام کنید البته از وضعیت کنونی دلار در ایران خبر ندارم ولی آخرین باری که من اقدام به فرستادن دلار از ایران کردم ۵ماه پیش از این پست بود که قبل از خروج من از ایران دلار حوالهای از دلار نقدی ارزان تر بود ولی به علت وجود تحریم حواله بیشتر از ۲۰۰۰۰۰ دلار انجام نمیشد بنابر این من در چندین نوبت و هر بار حدود ۲۰۰۰۰۰ دلار ارسال کردم که البته حتما بهتر است قبلان کسی در آمریکا یک حساب برای شما باز کند که شما پول مورد نیازتان را به آن حساب ارسال و پس از رسیدن به آمریکا به حساب خودتان منتقل کنید در آن زمان بهترین بانک BANK OF AMERICAبود و بانکCHASE به علت تحریمها در مواردی حوالهها را برگشت میزد
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
2011-05-29 ساعت 12:32
(آخرین تغییر در ارسال: 2011-05-30 ساعت 23:46 توسط amir1345.)
دوست عزیز
در مورد قیمت خرید خانه و اجاره ان اگر ممکن است توضیح بدین
-مثلا ایران اگر قیمت اپارتمان 200 میلیون باشه حدودا اجاره اش ماهی 1 میلیونه (حدود 6% ) البته اینجا معمولا دیگه مالیات نمی دن
ایا اونجا هم همین طوره یا نه ؟
-سرمایه گذاری در بورس و خرید سهام به نظر شما چطور است ایا توجیح اقتصادی دارد ؟
با تشکر
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
2011-06-07 ساعت 12:28
(آخرین تغییر در ارسال: 2011-06-07 ساعت 12:32 توسط Never.)
دوستان گرین کارت من از نوع f4 هست میتونین راهنمایی کنین که اگه ما بخوایم وارد امریکا بشیم حتما سرپرست باید همراهمون باشه یا اینکه میتونیم جدا جدا وارد بشیم؟میخوام بدونم سرپرست باید اولین شخصی باشه که وارد میشه یا اینکه همگی باید با هم فرم ها رو پرکنیم ...
ممنون میشم راهنمایی کنین من به خاطر شرایط باید زودتر وارد امریکا بشم اما برای پدرم که ما زیر مجموعه ایشون هستین این ماه مقدور نیست که بیان...
مورد بعدی هم اینکه اگه میشه در مورد فرم هایی که باید در فرودگاه پر بشه یه توضیحی بدین اسم فرم ها چیه من متاسفانه توی تاپیک ها توضیحی در مورد فرم ها پیدا نکردم
موضوعها: 6
رتبه:
6
2 تشکر در 0 ارسال
2012-03-02 ساعت 11:10
(آخرین تغییر در ارسال: 2012-03-02 ساعت 11:13 توسط sasan_rock.)
به سلامتی دقایقی قبل وارد فرودگاه آمستردام شدیم.با هزار مصیبت 30 دقیقه اینترنت رایگان پیدا کردم .داریم آماده پرواز داغون کننده 12 ساعته به سانفرانسیسکو میشیم.با اجازتون اصل ماجرا(یعنی ورود به SFO AIRPORTو سایر مراحل رو) بعدا بصورت مفصل مینویسم.فعلا
موضوعها: 6
رتبه:
6
2 تشکر در 0 ارسال
2012-03-06 ساعت 03:08
(آخرین تغییر در ارسال: 2012-03-06 ساعت 12:09 توسط sasan_rock.)
بالاخره ساعت12 قبل از ظهر 2 مارس در یک هوای آفتابی وارد فرودگاه سانفرانسیسکو شدیم.پرواز از تهران تا آمستردام با بوئینگ 200-777 و از اونجا تا سانفرانسیسکو با MD-11 که هردو پرواز راحت بود اما امان از کترینگ افتضاح و غیرقابل قبول KLM.
وقتی وارد سالن میشید حدود 14 تا کیوسک در مقابل شماست که 2 تای آخری مربوط به مهاجرین میباشد که فقط یکی از آنها در زمان ورود ما فعال بود که در آن یک افسر کوتوله و بامزه مکزیکی بنام رودریگز بود هر سوال رو 3 بار می پرسید!!
کلا تشریفات تحویل پاکت و انگشت نگاری و ... حدود 1 تا 1.5 ساعت طول میکشه و اگه قراره کسی تو فرودگاه بیاد دنبالتون اینو در نظر بگیرین.از آوردن تخمه کدو و زرشک و لیموعمانی جدا خودداری کنید تا هم تو سطل آشغال نریزن وهم چمدونهاتون رو زیر و رو نکنن.
سانفرانسیسکو شهر نسبتا بزرگیه که در ایام غیر تعطیل جمعیت روزانه حدود 7 تا 7.5 میلیون نفر و شبها حدود 1 میلیون نفر! آپارتمانی که من کرایه کردم در RICHMOND DISTRICTخیابانCALIFORNIA که تقریبا جای لوکسی محسوب میشه.مساحت حدود 60 مترمربع و مبله به قیمت ماهیان1700دلار ناقابل(شامل کلیه هزینه های آب و برق و سوخت و خدمات شهرداری و ...) که کلا قیمتش برق از سر آدم میپرونه.البته از این مساله غافل نباشیم که سانفرانسیسکو بعد از نیویورک گرانترین شهر در امریکا هستش.
حدود 102 دلار هم هزینه ماهیانه اینترنت و تلویزیون کابلی رو هم اضافه کنید.2 تا 60 دلار هم از بابت ابونمان اتوبوس داخل شهری داشته باشید.
با یک حمله به مگا مارکت کاسکو حدود 280 دلار صرف پر کردن یخچال و مایحتاج آشپزخانه شد.با توجه به دلار 1950 تومانی هر وقت دستتون به جیبتون میره قلبتون ناراحت میشه!!!تمام خریدهاتون را باید یکجا(حداقل هر 2هفته یکبار) از فروشگاهای بزرگ انجام بدین تا هم در وقت و هم در هزینه صرفه جویی کنین.خرید از سوپرمارکتهای کوچک رو هم تماما فراموش کنین.بالفرض یک شیشه باکاردی(محلول شستشوی مغز!!) 1 لیتری در مغازه های معمولی 20 دلار هستش اما من 2لیترشو از کاسکو گرفتم 17 دلار!
حدود 40% جمعیت سان فرانسیسکو چینی هستن که یک محله مخصوص دارن(CHAINA TOWN) که قراره فردا برم اونجا.بدترین لهجه انگلیسی رو چینی ها(کلا نژاد زرد) و هندی ها دارن که این دومی به آخر هر جمله یک هه هم اضافه میکنن!
تا گزارش بعدی