موضوعها: 6
رتبه:
39
0 تشکر در 0 ارسال
پگاه خانوم زندگی سخته! شاید مجبور بشیم از همین جا شروع کنیم!
من که مشکلی ندارم باهاش! حداقل میدونم که دارم زندگی میکنم. بعد کار خوب هم پیدا می کنیم!
ما می توانیم . . . !
موضوعها: 57
رتبه:
59
2 تشکر در 0 ارسال
من امروز با استادمون که Ph.D شو از دانشگاه تگزاس UT گرفته صحبت کردم. گفت که اصلاً نگران نباشید! کارهایی که تو ایران از دستتون برمیاد تو اونجا هم می تونید بکنید.
موضوعها: 2
رتبه:
43
0 تشکر در 0 ارسال
من هم اصلا مشكلي با اينجور كارها ندارم! ترجيح ميدم اونجا يه درآمد كمي داشته باشم تا اينكه بيكار باشم و از پولي كه از اينجا دارم مي برم بخورم! بعدش ايشالا با محيط آشنا ميشيم و سر فرصت يه كار مناسب پيدا مي كنيم...
.
[font=Times New Roman]V[/font] رفتن همیشه رسیدن نیست ... ولی برای رسیدن، باید رفت ...
.
موضوعها: 9
رتبه:
16
0 تشکر در 0 ارسال
(2009-11-24 ساعت 22:16)honareirani نوشته: پگاه خانوم زندگی سخته! شاید مجبور بشیم از همین جا شروع کنیم!
من که مشکلی ندارم باهاش! حداقل میدونم که دارم زندگی میکنم. بعد کار خوب هم پیدا می کنیم!
ما می توانیم . . . !
بله شما درست میگوئید. شاید آدم مجبور بشه در شرائط خاصی هر کاری از دستش بربیاد انجام بده. اینجا کار، عار نیست. منظورم این بود که این اعتماد بنفس را داشته باشید که شغلی متناسب با رشته تحصیلی تون، پیدا میکنید . حالا شاید مجبور شوید مثل آقای آرش از یک پله پایین تر ولی در رشته ایی که بهش علاقه دارید، شروع به کار کنید.
موفق باشید.
لاتاری 2008
شماره پرونده: ***14
مصاحبه: روزهای پایانی ماه آگوست
دریافت ویزا: 13 روز بعد از مصاحبه
موضوعها: 33
رتبه:
205
21 تشکر در 0 ارسال
امروز یکی از بچه هایی که حدود دو ماه است که با خانمش به اطراف سنفرانسیسکو آمده است از طریق یکی از بچه های مهاجرسرا با من تماس گرفت و تلفنی با هم صحبت کردیم. من خیلی تعجب کردم چون کار پیدا کرده است و هر روز کار میکند و خیلی هم راضی است. ایشان متخصص شبکه است و الان کارهای کابل کشی شبکه را بطور ساعتی برای چند شرکت انجام میدهد و در مقابل پول نقد میگیرد. برای شروع عالی است و مطمئنم که خیلی زود بازار کار دستش می آید و میتواند درآمد خوبی داشته باشد. البته من هم گفتم که در صورت نیاز به من زنگ بزند ولی ظاهرا خودش از پس همه کارها برآمده بود و میخواهد زودتر گواهینامه اش را هم بگیرد.
خوشبختانه امریکا دارد از حالت رکود خارج می شود و وضعیت کار روز به روز بهتر می گردد ولی پیدا کردن کار در نهایت باز هم بستگی به میزان تخصص, تسلط به زبان و صبر و پیگیری شما دارد.
با آرزوی موفقیت برای شما
موضوعها: 0
رتبه:
5
0 تشکر در 0 ارسال
به نظر من هم آدم باید دنبال کار خوب و با توجه به تخصصش باشه ولی کار کردن عیب نیست برای شروع آدم میتونه کارهای جزعی هم بکنه که فقط بیکار نباشه و چون ما ها قراره قانونی به اونجا بریم بیمه و مالیات هم برامون رد میشه و اگه خدایی نکرده بعد از چند ماه بیکار شدیم (حالا با توجه به قانون اونجا که دقیقاً نمی دونم چقدره) بیمه بیکاری بگیریم .
عموی من الان حدود 35 ساله اونجاست . وقتی رفت 18 سالش بود و فقط برای تحصیل رفته بود . وقتی مدرکش رو گرفت به گفته خودش چون یه خارجی بود و تجربه کاری رو نداشت حدود 2 سال توی یک رستوران کار میکرده . اما الان ماشاالله توی یکی از شرکتهای کله گنده و معروف آمریکا کار میکنه و از لحاظ حقوق و دستمزد هم کم نمیگیره و شرکتهای رقیب براش سر و دست میشکنن .
فقط شروعش و پیدا کردن کار اول سخته به نظر من . اگه یکم اراده داشته باشیم با این پتانسیلی که توی بچه های ایرانی هست موفق میشیم .
به امید دیدار همه دوستان
موضوعها: 25
رتبه:
68
1 تشکر در 0 ارسال
تا اونجا که میدونم شیکاگو میشه از طریق سرمایه گذاری درجه دو (پانصدهزار دلاری) اقدام کرد. منظور اینه که معمولا فقط ایالتهای مرکزی درب و داغون این سرمایه گذاری را قبول دارند ولی شیکاگو در این مورد استثناست. ضمنا با اون مبلغ میشه یک بیزنس آماده کوچیک مثل یک رستوران subway یا فروشگاه 7eleven خرید و اداره کرد... بستگی به روحیه خودتون داره.
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
ویزای خوداشتغالی چه فرقی با ویزای EB5 می کنه؟
موضوعها: 2
رتبه:
43
0 تشکر در 0 ارسال
usa.lover من واقعا متاسفم، اما شما به دليل اهانت هايي كه در تاپيك هاي ديگه انجام دادين، محروم شدين، بهتره به قوانين (و همچنين ساير كاربران) احترام بذارين...
آدم باورش نميشه، همين شما بودين كه با اون لحن ... توي اون تاپيك مشغول داد و هوار بودين! من به بقيه (بخصوص اون دوستمون كه شما بهشون توهين كردين) بيشتر حق ميدم تا شما... شرمنده...
در ضمن هر آي دي جديد ديگه اي هم كه بسازيد يه علت نقض قانون تك اكانته بودن بسته ميشه...
.
[font=Times New Roman]V[/font] رفتن همیشه رسیدن نیست ... ولی برای رسیدن، باید رفت ...
.
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
کدومش پیشنهاد می کنید؟ کار آزاد یا سرمایه گذاری بدست سرمایه گذاران آمریکایی؟
رتبه:
9
0 تشکر در 0 ارسال
در زمینه کارهای مربوط به رشته عمران چه کاری بیشتر بازار داره .کسی میدونه؟
خانه دوست کجاست...
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
اخذ گرین کارت از طریق سرمایه گذاری رو باید از کجا اقدام کرد؟
میشه وام بگیرم در ایران و از این وام اقدام و به اخذ گرین کارت کنم؟
چه مدت 500.000 دلار دست دولت آمریکا است؟